Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Na ez már frankó.
Az egész konfig szempontjából viszont egy E0-ás Q9650 lenne a legjobb, mert (számomra) a legoptimálisabb beállítás a 450FSB és 9es szorzó lenne. Így a proci mehetne 4050-en, a ramok meg 1200-on, és a "kis" FSB miatt a lapot sem kéne terhelni. (470 körül meg nálam már a lap is jobban kéri a feszeket, illetve a rambeállítás nem túl optimális....)
Eléggé hiányzik nekem az a +fél szorzó, dehát a Q9650 olyan qrva drága, olyat nem éri meg venni semmi esetre sem. Ugye mindig az van, hogy a nagyobb proci egy idő után lecsúszik a megvehető árba (lásd E8500), de mivel ennek nincs utódja, sanszos, hogy soha nem is lesz jelentősen olcsóbb.
-
Taurus-1047
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm!!
Talán egy Q9450-nel járnék a legjobban. Benne van a 12Mb cache és mégsem olyan drága mint a Q9550, csak sajna nem kapni sehol, legalábbis nem találtam mostanában.
Esetleg egy körülbelüli árat tudnál mondani, hogy mennyi most egy Q9450?
Köszi szépen mégegyszer -
-
Beowulf_78
addikt
-
keIdor
titán
Ez kifejezetten szar... 4GHz @ 1,35V-ot vártam volna minimum... bár lehet csak szar példány, Q6600 G0-ból is van sok szar...
Egyébként ez se normális 45nm-t 1,53V-on Primeol...
tlac: A két mag közötti kommunikációnál bukik meg a dolog. FSB is ezért szar Quad prociknál, 550FSB-t még el se értek vele, Wolfdale WR meg 730FSB vagy mennyi... Ezért van lassan "vége" ennek a technológiának, muszáj lesz átállni natív 4 magra... a Nehalem már ilyen lesz.
-
subaruwrc
félisten
áháá. na akkor keresek egy olyat
erősen gondolkodom a quadra váltáson de csak akkor ha min 4ghz-en tudom járatni hogy ne legyen visszalépés a mostani 4200-s wolftól.
ha az E0-k átlagban mégjobbak mint a C1-ek akkor erre elég nagy esély van. bár szokatlan lesz a 470-es fsb az 560 után de majd megszokom
-
syckaloz
aktív tag
Dánkeschön mein freund
XS-en az (egyik) Q9450es topikban egypáran linkeltek be elég dúrva példányokat, amik -ha jól emlékszem- 1.24v-al voltak prime alatt stabilok 3.8GHz-en. Hőfokokról valaki tudna valamit mondani? Most gondolkodom azon, hogy megérné-e váltani 4magra, annó a q6600 nem jött be. Kicsit visszaolvastam és azt szűrtem le, hogy a q9450essel a 4ghzet el lehet felejteni, stimmt? -
Zájec
veterán
azért a Q9300-as is jó választás, az hogy fele annyi cache van benne, azt nem igen érzed meg, nemistudom hol használodik ki igazán a 12mb cache...
a Q9300 ráadásul újjabb ,, M1-s .. ellentétben a C0-al... emiatt hüvösebb is...
látszik az eredményemen, ahol 1.4v-al prájmolok léghütéssel,, és még a höfokok
se magasak... röhej de a jelenlegi E8500-m melegebb ezen a feszen.. -
keIdor
titán
Q6600 G0 utódja lesz szvsz.

Superman: A középső PCI-E asszem pont az 1.1-es, tedd át a legalsóba, az 2.0-ás!
#1499: Nvidia nem tönkremegy, hanem csak kilép a chipset business-ből... nem ugyanaz!
Azért valljuk be, az SLi-n kívűl semmi sem szól az nForce-k mellett... a 790i ugyan jó chipset lett, de az X48 be tudja hozni... (Rampage Extreme még túl is mutat rajta!) a 680i, 780i meg egyenesen katasztrófa... -
Superman
nagyúr
Egyébként meg itt a cáfolat:
"UPDATE: NVIDIA sent along their official response to the Digitimes news:
1. The story on Digitimes is completely groundless. We have no intention of getting out of the chipset business.
2. In fact, our MCP business is as strong as it ever has been for both AMD and Intel platforms:
1. Mercury Research has reported that the NVIDIA market share of AMD platforms in Q2 08 was 60%. We have been steady in this range for over two years.
2. SLI is still the preferred multi-GPU platform thanks to its stellar scaling, game compatibility and driver stability.
3. nForce 790i SLI is the recommended choice by editors worldwide due to its compelling combination of memory performance, overclocking, and support for SLI. In fact, a recent article on Tom’s Hardware recently came to the same conclusion: http://www.tomshardware.com/reviews/...I,1977-29.html
3. We're looking forward to bring new and very exciting MCP products to the market for both AMD and Intel platforms."És a forrás:
Majd meglátjuk.
-
Henryk
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
9550 már kint van régóta C1 steppingel, E0 majd most jön, de itthon csak akkor lesz nagyobb számban kapható, ha a nagykerek kisöprik a raktárukat szerintem.
-
westlake
félisten
nem ertem a kerdest.. indulo arrol mar nem beszelhetnuk, hiszen mar a piacon van egy ideje.. ugy erted, hogy ha majd kijon a bloom, akkor mennyivel fog csokkenni a yorkok es wolfok ara? megmondom oszinten, hogy nem tudom
valoszinuleg a yorkok ara fog esni egy kicsit.. most 530$ egy q9550.. -
serito
senior tag
A Q9450-esnek kell @4Ghz-hez kellhet az 1.6v?
Most próbáltam 8x500-on 1.5 v MCH +0.2v Ram: +0.2v és úgy beragadt, hogy az elemet kellett kivennem az újraindításhoz.
A memóriák olyan forrók voltak, hogy megérinteni sem tudtam.
Az az érzésem, hogy 3.6Ghz felett nem igazán hűthető léggel a CPU.
Szerinted adható neki a 1.55-1.6v? -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Im Sorry
Mert Megtehetem

erősen gondolkodom a quadra váltáson de csak akkor ha min 4ghz-en tudom járatni hogy ne legyen visszalépés a mostani 4200-s wolftól.
alakul a molekula