- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
TazLeacher #3093 üzenetére
Nekem már csak Januárban lesz GTA4 em addig gyúrok rá még én is, amúgy valamiért nem tudom megnyitni a linket, mennyi lett neked a vége ?
-
BemAnyó
senior tag
válasz
sosperecek18 #3097 üzenetére
Én nem tudok róla hogy ez gondot okozna, persze attól még okozhat, csak én nem hallottam ilyenről
bár szerintem ezt befolyásolhatja az FSB sebessége is, bár csak tippelek
.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
sosperecek18 #3095 üzenetére
Ha most tud 500 FSB-t az alaplapod akkor nem hiszem hogy a q8200 al gondjaid lennének, hogy elérd a 3Ghz -t persze ez a procidon is múlik majd.
A ram os kérdést nem is értem, mi lehetne a gond
egyébként ebben a felbontásban szerintem elég lehet a 2,8 is, ki kell próbálni, meg hát ez alkalmazás/játék függő is, hogy mi mit zabál jobban
.
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenkinek!
Lenne egy tömör kérdésem:
Lenn látható a configom, melyben a lényeges rész az alaplap (p35-ds3l), ami jelenleg egy 6750-es cpu-t 500fsb mellett 4db memória(1000) társaságában futtat.Szeretnék venni egy q8200-as a gépbe, elvileg kezeli a lap a procit(rev 2.0). A kérdésem hogy kis tuning mondjuk 3ghz(ennél több nem kellene) elérhető ezzel a lappal, vagy ha pl. csak 2,8-ra lenne húzva 1280-ban elég lenne a 4850-esemhez?
Kb. 2 évig nem szeretnék nyúlni a lap-memória-cpu pároshoz. (ha beleteszem a q8200-ast akkor a lap még továbbra is menni fog rendesen a 4db memmel?)
Előre is köszönöm!
-
Giovanny
őstag
válasz
TazLeacher #3091 üzenetére
Szia, mivel hűtöd a quadod ? Egyébként szépen sikerült
-
válasz
TazLeacher #3091 üzenetére
Szép!
(Nézem a Prime ablakot, hogy teszt indul 16 00, képernyőmásolat készült 16 08... mondom 8 perces teszttel pontosan mit szeretnél mutatni? Aztán látom, hogy 16-án 00 45-től futott 08 29-ig.
)
Egyébként mien gámához kellett így beizzítani a yorkot?
-
Lizard01
tag
válasz
TazLeacher #3089 üzenetére
Sajnos a gyanúm beigazolódott... A-DATA nincs. Viszont szemezgetek egy GEIL Ultra 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT-tel [link] Tudom rohadtul nem tartozik a témához, de már csak ez az egy maradt... vélemény?
-
Lizard01
tag
válasz
TazLeacher #3087 üzenetére
A táp elég minőségi Corsair HX520 szal azzal nem lesz gond. A-DATA is elég minőségi (élettartam garanciát vállal) elég jókat hallottam róla, csak sajnos nem sok helyen lehet kapni. Amúgy ha nem lehet kapni A-DATA-t akkor marad az OCZ Reaper... Ma derül ki.
Amúgy Q9550 lesz 3,6Ghz-re húzva. Kb. hány Mhz-re kell húzni a memót, hogy bírja az iramot? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lizard01 #3086 üzenetére
Amennyiben 900-on akarod használni, abban az esetben nem sok. Persze itt sem mind1 a minőség. Nem midn1, hogy egy márkánál milyen a "halálozási arány", mennyire melegszik, vagy épp mennyi a garancia rá...ha van rá lé, akkor persze leeht venni pofás kis tuningmemókat, de akinek korlátozottak az anyagiak, az ezen egy kis pénzt megspórolhat, amit monjuk egy minőségi tápra költhet inkább.
-
Lizard01
tag
válasz
TazLeacher #3085 üzenetére
Hi!
Ezzel azt akarod mondani, hogy egy 30.000 forintos és egy 12.000 Ft-os 1066 Mhz-es memó között semmi különbség nincs?
Amúgy haverom ajánlotta még az A-data márkát. Szerintetek mennyire szeretné a lapom? (Asus P5Q (Memory VQL-be hivatalosan csak a 800 Mhz-es kistesóját támogatja)).
-
TazLeacher
nagyúr
Én 790i-vel próbálkoztam, nem a legnagyobb sikerrel. Nálam a proci szépen vitte a 3,6-ot, de sajnos teljes rendszerstabilitást nem sikerült belőnöm, mert valamiétr a proci és a ramhúzást nem bírta együtt a gép. (Ha csak az egyiket húztam tökéletesen ment). Így meg kellett találnom a középutat, ez lett a 450-es FSB, 1800-as ramokkal.
Lapról sajnos sokat nem tudok mondani, mert Asusom sose volt, így nem ismerem őket. A P45-ös chipset mindenesetre jó választás.
Ramból "szinte" mindegy milyet veszel. Vagy valmi tuongosabb 800-ast, vagy akármilyen 1066-ost. Quaddal nem fogsz 500 vagy a körüli FSB-kkel rohangálni, szvsz olyan 450-480 amit reálisnak tekinthető 24/7-re így valami olyan ramra lesz szükséged, amik bírják a 900-960-at. Akár egy Kingma 1066-os is megfelelő lehet, ami a pénztárcádnak biztos nagyon fog tetszeni, és a célnak megfelel, bár semmi tapasztalatom nincs az Asus+Kingmax kombóról, de nem hiszem, hogy bármi probléma lenne, főleg, hogy gyári órajel alatt használdnád.
-
beginn
csendes tag
válasz
TazLeacher #3075 üzenetére
Köszi a válazt és az ötletet, valószínű hogy maradok a Q9300-nál. Érdeklődnék hogy neked milyen deszka volt alatta, de én most a P5q Deluxe-t néztem ki mellé, fázisok száma miatt is. Valakinek esetleg lenne erről véleménye, bios-a rendben van-e, vagy ki mit hallott felőle? Ramok választásában bajban vagyok mert nagy a választék, ajánlanátok hozzá vmi jó cuccost? Bocs a tudatlanságomért nemigen vagyok otthon a sztechben.
-
sasha007
tag
Szerintetek melyik a jobb választás?? Core2duo E8600@4000 Mhz-en vagy Quad 9400@3200??
-
Lizard01
tag
válasz
TazLeacher #3078 üzenetére
Igen, számla kötelező. Kár, hogy pont tegnap kellett vizsgáznom meg ide-oda mennem. Ha nem így lett volna tuti lefoglaltam volna egyet. Ez most 7 ropimba fog kerülni plusszba. Monjuk az a szerencse, hogy még bőven a kereten belül vagyok, úgyhogy ezt még nagy nehezen lenyelem, de remélem megtérül majd.
-
Lizard01
tag
válasz
TazLeacher #3076 üzenetére
Igen, én 67k-ért tudtam volna akciósan, de az utolsó pillanatban elvitték. Pontosabban tegnap amikor rendeltem volna...
Tud szerezni még Q9550-et, de csak mostani nagyker áron ami 75k. Amúgy még mindíg jobb ez mint monjuk iponban ahol 81.000 [link] Azért még szétnézek proharveren hátha tud valaki szerválni ilyet. Amúgy a tetézi a bajt az is, hogy mindenféle képpen ezen a héten kéne megvennem, mert jövőhéten ugye karácsony és minden zárva lesz. Jövőre meg már késő lesz, mivel faterom cége megszűnik, így az áfás számlának is búcsút inthetünk.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lizard01 #3074 üzenetére
75K!
Én 62K-ért vettem a kitesztelt Q9550-est és ez sem volt olcsó. Szerintem itt nézelődj egy kicsit aprókban, néha feltűnik 1-1 jobb darab. Az enyém se a csúcs, bár E0, de pl ami Keldornak van, vagy Imi87-nek volt, azok jófajták, és 60K körül adódtak el. Olyat kell venni. Én biztos megőrülnék, ha vennék 75K-ért egy quadot, amit utána nem menne rendesen...
Én azt mondom keress kiteszteltet, ne vegyél zsákbamacskát.
-
TazLeacher
nagyúr
Én annó ugyan ebben a dilemmában voltam. Meggyőztek, hogy Q9300. Jól tették. Nekem 3,6-on stabil votl a proci. Jó, ez nem általános, mert előfordúlhat, hogy 3,2 körül vége szakad. Feltehetőleg a Cach méretéből fakadóan a Q9450-es jobban melegszik. Ha nem számít annyira 100-200Mhz, és léggel hűtesz, én inkább a Q9300-ast venném a kettő közül. 3,2-3,4-et azok is szépen mennek, és könnyebb őket hűvösen tartani. De ha van rá keret én bepróbálnék egy Q9400-est...
Egy jó P45-ös lap alá azt kész...
-
Lizard01
tag
-
beginn
csendes tag
Helósztok!
szerintetek ha választani kellene akkor Q9300 vagy Q9450?
Oh és milyen lapot ajánlatok alá amiben esetleges tuningot is lehetne végrehajtani.
amit eddig néztem alávalónak:
Asus P5Q PRO
AsusP5EX38 (első választásra e mellett döntenék)
Asus MAXIMUS II. FORMULA
Szerintetek? Vagy ti milyen deszkát,ramot ajánlatok?
Mellé szeretnék majd egy GTX260-at.
Véleményeket, ajánlatokat szívesen várom!Válaszokat előre is THNX
-
Lizard01
tag
válasz
TazLeacher #3069 üzenetére
Értem. Amúgy azért kérdeztem mert pont ma vitték el az utolsó akciós q9550-et. Tudnék rendelni, de már csak nagykeráron ami 75k körül van.
-
Gjoni
csendes tag
Üdv.
Gyors kérdés: Q9550-nel hogy számoljuk a szorzót?
9*320 MHZ?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lizard01 #3067 üzenetére
1. Van különbség. Viszonylag sok. Bár látszatra ugyan az, a Q9450-esekkel sokan szenvedtek, és eléggé melegedős fajta...
2. A szorzó nem állítható csak lefele.A szorzóállítás csak a QX procik kiváltsága. Ha felhúzod 2,8-ra lényegében ugyan ott vagy...mint egy 9550-essel, számottevő különbség nincs.
3. Sokaknak nem sikerült a Q9450-essel a 3,6Ghz...mondjuk legalább annyinak igen. Q9550-ből viszont egyelőre nem igazán találkozni olyannal, ami 3,6-ot ne vinné.
4. (Ezt én raktam ide...) Megéri-e az a +170Mhz a +20K-t...nem feltétlen. Egy Q9450-es (de akár egy Q9400) szinte minden igényt kielégít 3,4-3,5-ön. Csak az ilyen idióták költenek ennyit rá, mint én, akiknek nincs elég problémája, és gyárt magának egyet.
-
Lizard01
tag
Hi!
Lenne pár kérdésem:
1. Q9550 és Q9450 között van számot tevő különbség?
2. Ha a Q9450-et alapjáraton felhúznám 2,8 gigára (szorzót 8-ról 8,5-re) ugyan ott lennék mint egy Q9550-sel?
3. Ugyan olyan jól lehet tuingolni a Q9450-et mint a nagy tesót? (3,6 Ghz körülire?)
Plz help! Előre is BIG Thanx! -
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #3065 üzenetére
Asszem ennyivel én is ki eggyeznék, sok sikert
-
TazLeacher
nagyúr
Nekem nincsenek nagy igényeim. 3,825-ön szeretném szinkonba hajtani az 1800-as ramjaimmal. Ennyi. Nem egy antifesz példány, mert 1.36v kell a 3,825-höz, de nekem fontos, hogy ne melegedjen. 3,825-ön 4 óra prime alatt is 55 fok körül vannak a magok léggel. Mivel úgysem akartam 450-es FSB felé menni (a lap és a 4GB DDR3 annyira nem jó páros ilyen túlhajtáshoz) nekem ez a proci tökéletes lenne, ha végre nem hibázna 5 óra után állandóan.
-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #3060 üzenetére
Szabad érdeklődnöm merre jársz már a yorkal? Én is akarok venni de mostmár megvárom a phenom 2-őt hátha, nem lessz rossz, s az intel kényszerű lessz árcsökentésre
-
twine
veterán
válasz
TazLeacher #3060 üzenetére
Én is Blend-el kínlódom már egy ideje, a volt prociddal
460-nál atomstabil.....
470-nél is tudom még stabilizálni,,,de az a 480 valahogy nagyon nem akar összejönni Blend stabil-ra! Lehet össze is jönne, de oda olyan VTT(FSB termination voltage) fesz. kell hogy szégyenlem még leírni is...és mivel 24/7 tuningra "gyúrok", igy lehet hogy az kimarad
Amugy jó a kis procc...1.9x környékére sikerült stabilizálni a 3450Mhz-et...és mivel útálok hetekig pöcsölni, valszeg ez lesz a 24/7 tuning vége....mert itt aztán szinte semminek "nem kell" fesz! -
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm a tapasztalatokat mindenképp. Memtest 86+ 15 órát lefutott, de a Blend elhasalt...mindig ugyan ott. 5 óra pár percnél. Nem tudom, hogy mi a p*csa történik ott, de 5 óra után szokott hibázni. Úgy gondolom, hogy ami stabil 5 órán át, az stabil lesz 8 vagy 20 órán át is, csak még finomhangolni kell egy kicsit. A GTLRef-eket piszkálom most, és próbálok logikát találni a dologban...akkor is össze fog jönni.
Sokan mondják, hogy 1 óra már primestabil. Nem tudom, 4 teszt egymás után, mindig 5 óra környékén hibázik. Nekem ez nem tűnik stabilnak...ez nem csak "becsúszott hiba"...
-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #3057 üzenetére
Ha számít akkor én a Larg FFTs , használom mert nagyon sokszor jártam úgy, hogy Small-t futattam aztán nyomtam a Larg fft-t azmeg elhasalt , s kezdhettem előröl az egészet, Ha a small-al megy vagy 2ó, akkor utánna még meg kínzom egy kicsit az intel burn-el vagy 2 szer, aztán ha minden lefutott rendesen, utánna nem szokott gondom lenni, blend-et nem piszkálom , mert a memóriát nem nagyon szoktam huzogatni igyekszem gyári értékek körül tartani, max adok annak is egy kis+, de mondom az így belőőt géppel nem szokott gondom lenni,
s lassan megy szerencsétlen 3 hete, magától még nem akadt be egyszer sem. -
válasz
TazLeacher #3057 üzenetére
Én a rendszer stabilitását Prime SmallFFT-vel, WinRAR-ral, DivX kódolással, rendereléssel 3dm-okkal, és modern játékokkal szoktam vizsgálni, mivel oan szintetikus teszttel még nem találkoztam, ami egymagában 100%-os biztonsággal tesztelte volna ki a konfig adott beállítását. Szal nekem mondjuk a Blend a legkevésbé sem mérvadó.
-
TazLeacher
nagyúr
Ezt értem, nem is szervesen a témához kapcsolódik, ez csak úgy jött. Persze, értem én, hogy a procstabilitásnál a Small a lényeg, ez tiszta. De amikor rendszerstabilitást nézünk, akkor miért a Blend a mérvadó? Miért nem a Larg FFTs?
És mi a helyzet ezzel az IntelBurnTest-el? Tényleg kiváltja a prime-ot?
És tudom, hogy nem feltétlen ide való, de lényegében Yorktuningról van szó...
-
TazLeacher
nagyúr
Elég sok bírja, de legalább annyi nem. 450 felett bizonyos lapok megbolondúlnak. Úgyhogy elvi biztosra szinte tuti a 450. De azért nem ritka ilyen 470-480-as FSB-k sem. Nálam pl. a 9300-assal 480-on CPU teszt atomstabil volt, de a blend-en elszálltam mindig. 450-es FSB-vel már 24 óra prime is ment...
-
válasz
TazLeacher #3052 üzenetére
Alapvetően ebben a topicban a procik teljesítményét vizsgáljuk, és azt is teszteljük, a rendszer stabilitása másodlagos. Ezért látni a legtöbb eredménynél smallFFT tesztet. Nyilván, amikor a CPU végét teszteld ki, a RAM-ok lehetnek simán szinkronba valahol a gyári frekijük alatt, vagy laza időzítéseken, stb. A teljes rendszer stabilitását úgyis később lövi be az ember, akkor jöhetnek az összetettebb tesztek, meg a konvertálás, játékok, és a többi IRL teszt, amik még mindig simán bedönthetnek egy Prime stabil beállítást.
-
válasz
TazLeacher #3053 üzenetére
Ezt nem tudtam, sorry...
-
TazLeacher
nagyúr
Itt elég sokan húzigálják erre-arra a procijukat.
Lenne egy hülye kérdésem?
Prime-nál miért a Blend teszt a mérvadó?
Van ugye a Small FFTs, ez csak proci. Jó, ezt elfogadom, hogy miért nem jó, mert nem teljes rendszerstabilitás.
Van középen egy In-place Large FFTs, ez lenne elvileg a rendszerstabilitás, ami memót is tesztel
És van ugye a Blend, ami ahogy látom jóval nagyobb arányban nyomatja a memót.
-
Gjoni
csendes tag
Sziasztok!
Q9550 procik mit mennek tuningban általában a jobb fajták? (C1 stepping)
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Q9300-as procit szeretnék venni, és szeretném megkérdezni, hogy az FSP400-60GLN tápom elég erős-e hozzá(tuning is lenne)?Előre is köszi a segítséget! -
korner83
tag
Sziasztok!
8 magos gépet szeretnék venni, milyen configot javasolnátok? Alapvetően Intel párti vagyok jelenleg. Csak ram és CPU legyen a gépben erős, VGA elég csak valami alap (akár alaplapi, de komolyabb lapokban úgy sincs).
Kb a következőket szeretném, csak az alaplap (LGA771-es vagy 775-ös, skulltrail esetleg?) és processzor pontos típusával vagyok gondban (Xeon vagy sima Quad, esetleg Corei7?)
RAM: min 2x2 giga ram
CPU: 2xQUAD CORE valami (2,2-3Ghz között)
ALAPLAP: max bruttó 100e legyen - fogalmam sincs mi lenne jó 2 CPU-hozAki tud olyan weboldalt ahol 8magos gépeket teszteltek renderelő programokkal az írja meg PLS!
Olyan oldal is érdekel ahol 2 magos gépet lehet online összerakni és megrendelni.
Az egész configra a pénzkeret kb. bruttó 350-450e Ft, ebből kéne minnél nagyobb számítási kapacitást kihozni.
Használt gép/gépek is érdekelnek, akár 4 magos szerver is.
Előre is köszönöm a válaszokat!
KoRner
-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #3037 üzenetére
Nállam is ugrált egy picit 2 és 4 magos procival is, szerintem inkább azzal van összefügésben, hogy, épp mennyire dolgozik a prockó mennyire vannak leterhelve a kis tranzik és anyyi áramot vesz fel épp. Mint az üresjárat és a terhelt állapot közti külömbség ott is ingadozik nem?
De ez csak az én kis agyamból pattant ki, nyugodtan kijavíthat valaki. -
TazLeacher
nagyúr
Az mitől lehet, hogy belövöm a feszt 1.36v-re, elidnul prime, stabilan beáll arra. Kb. 10-15 perc után lecsökken 1.344-re, és 5-10 pericg stabilan annyi, majd stabil 1,352v, később visszaáll megint 1.36v-re. Nem ingadozik soha. Beáll, és 10-15 percig azon marad? Viszonylag nagy az ingadozás, ettől már instabil lehet a beálíltásom.
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Látom, már előttem kérdezte vki és az E8500-ajánlottátok, de azért megkérdezem...
Gigabyte P35-DS3L deszkám van, amiben most E6750 @ 3.4Ghz muzsikál 2x1GB 850Mhz-es Geil ramokkal.Ezt szeretném lecserélni egy E8500 vagy Q6600-ra, e mellé pedig vmilyen 2x2GB 1066Mhz-es ramok jönnének számításba.
A ramok esetében Geil Ultra Kit 2x2GB 1066Mhz-eset néztem ki, viszont a procinál bajban vagyok.
Csak játékra kellene a proci, viszont ha jól tudom, egyre több játék fogja komálni a több magot.
Jelentős gyorsulást mikor érek el, ha egy E8500-öt járatok 3.8-4Ghz-en vagy a q6600-at járatom 3.2-3.4Ghz-en. -
NFree
addikt
[A Phenom II-es processzorok árai] Hogy miért ide linkelem be?
Háát hátha ennek hatására végre lejjeb megy a yorkok ára, s sok ember veszi majd ezt a jó kis procit
-
gael
tag
-
NFree
addikt
-
gael
tag
Van az még több is , idle 25 fok , hála az intel faxa szenzorainak.
Ennyi legyen a legnagyobb baja , az a lényeg , hogy 1,344v-on eldöcög 4 ghz-en.
Bár néha elgondolkodom rajta... egy ilyen komplex architektura megalkotása biztos sokkal egszerübb lehet , mint normálisan "kalibrált" szenzorokat építeni bele.... -
csny75
csendes tag
Sziasztok!
Q9450 (már megvan véve) alá melyik deszka a jobb, a későbbi, esetleges tuningot is figyelembevéve? Sapphire HD 4850-est (ez is adott) hajtana!
Gigabyte EP45-UD3P, vagy EP45-DS4?
Memóriából ezeket néztem:
OCZ 4096MB 1066MHz Reaper HPC /2x2048MB Kit/ (OCZ2RPR10664GK) CL 5-5-5-15
Geil 4096MB 1066MHz Ultra /2x2048MB Kit/ (GX24GB8500C5UDC) CL 5-5-5-15
Esetleg hasonló ramok a 20k-s kategóriából?
Minél több, szájbarágós, indoklásos hsz-t kérnék, nem vágom az INTEL-t!
Köszi: Cs. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
KDavid17 #3009 üzenetére
Én a legutobb ezeket a procikat használtam a gépemben...E8500-Q9300-E8400.
Q9300-asal a vista gyorsabb volt azt vettem észre, meg 3Dmark, illetve Vantege eredményem jobb volt mint E8400/E8500 procival, de viszont játékokban nem veszek észre lassulást....A q9300-ast 3166-on használtam 24/7-be a mostani E8400-et 3,5Ghz-n használom, ha a te E8200-is tudja a 3500Mhz-t stabilan, akkor szerintem ne cseréld el....
-
priti
addikt
válasz
Laraxior #3006 üzenetére
Köszi, még filózom mi legyen.
Használtam egy darabig 7-es szorzóval a 8200-at , mert a annó a P5K-C ban nem volt stabil 4 gigán valamiért, de a ramot meg 1:1-ben akartam ezren, szóval ismerem a 3,5GHz-et, az se olyan gyenge azért, nem sok különbség van a 4 gigához képest, viszont így, hogy
4Ghz 8200 VS 3,5Ghz Q9300
nemtom mennyire mutat többet a Q, mondjuk ha megy 480-at, akkor az már azért biztos láthatóan többet mutat.
Szemeztem már vele egy ideje, de most a GTA4 miatt gondoltam rá amúgy, mert az eszi a 4 magot és olyan sokat se kéne végülis rádobnom ha jól adom el a mostanit, mert 40-ért láttam Q9300-akat, persze nem nagyon fágom az FPO-kat, lehet hogyezek ilyen gyász sorozatok pont. Most szedem le a gta-t kipróbálni, hogy mit mutat húzott 8200-al, ha nincs procilimit, akkor valszeg maradok a 8200-nál, eddig vígan elvitt mindent végülis. -
KDavid17
aktív tag
Szerintetek megéri lecserélni az e8200-t q9300-ra?(15k-t kéne ráfizetni)
-
Lizard01
tag
Üdv!
A Q9550 ki tud hajtani egy HD 4870X2-őt alapjáraton?
-
Laraxior
titán
Ne is vedd meg a procit. P35ben nem fog úgy menni ahogy kellene,ez az egyik dolog, a másik meg a Q9300 sosem fog 4GHz-en menni az miatt hogy alacsony a szorzója. Elég magas FSB kellene ahhoz (500+) amit a quadok nem nagyon tudnak,vagy ha tudják is lap jelenti a végét. Az én DS4em ment 480as FSBvel stabilan. A mostani DQ6om sem tud ennyit... a Q9550emet sem tudtam benne elindítani 471es FSB-n..ami kellett volna a 4GHz-hez
A kétmagos Wolfdale-ekkel viszont jól boldogul. Az E8600omat tudtam 530x8on használni benne -
priti
addikt
Helo, a 9300-as procik mennyit mennek úgy nagy általánosságban? 4GHz-en lehet őket kergetni emberi feszek mellett? Mennyire lusták? Gondoltam rá, hogy esetleg cserélem a 8200-asom, de ha órajelben nem mennek ennyit, akkor nem érdemes még, mert nekem játékra kell és a legtöbb játéknál azért még mindig a magas órajel a döntő... mik a tapasztalatok? okosítsatok ki légyszi, hogy mi újság van.
Gigabyte P35-DS4-be menne vízhűtéssel. -
szmore84
csendes tag
Üdv!
Ma hoztak egy uj lapot nekem, mert a régi beszart.
ASUS P5Q-C lett a q9550-en mellé
most éppen 400*8.5 -n megy. nem értek még ehhez a bioshoz, ugyhogy segitseget kernek par alap beallitashoz. hogy kicsivel többet kibirjak hajtani ebbol a kis procibol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest