Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Kezd a "beszélgetés" durva irányt venni. Az intel nem szarabb hanem jobb cpu-kat gyárt egymás után. Ez most hogy is jön ide? Kezded azzal, hogy leugatod Imi-t, mert pénz szűkében lecserélte a procit kétmagosra, és ezért hülye. Ez egy dolog, amiért letaplóztalak. Utána lehülyézel és lecsórózol engem, mert nincs 4magos procim, pedig az van. Ez egy másik dolog, ezért írtam, hogy olyanokat irogatsz, amiről foggalmad nincs, mert arra is lust avoltál, hogy megnézd az adatlapom. Ezután jössz azzal, hogy az intel egyre jobb procikat gyárt! Gratulálok a felfedezésrt!
Én a témát itt lezártam, mostmár körülbelül be tudom lőni az életkorod, és nem hiszem, hogy szeretnék veled az elkövetkezendőkben bármiről is vitázni...Ja, és a hülyeségeid közléséhez légyszíves legalább az OFF gombot használd!
-
Speed®
titán
Hú de sötét van odaát
Olvass már vissza, miért adta el, ne égj tovább..
#2549 Elmentek otthonról, vagy mi van? Anyagi okokból adta el, b+
[B]------------------------------------------------------------------------------------------------------[/B]
Skacok, Q9300@3GHz menne értelmes hőmérsékleten a Ninja Minimmel?
A 6550el elvan 1.4Von is, de ugye ez nem 4 mag. Szerintetek, bevállaljam?
+lecserélem a kecót egy LianLi V350re, az jobban fog szellőzni mint az XQ. -
TazLeacher
nagyúr
Akkor kezdjük talán azzal okostojás, hogy 4magos procim van, és láthatnád is, ha vennéd a fáradságot, hogy az adatlapomra nézz. Mert veled ellentétben én nem voltam lusta kitölteni. Persze ehhez legalább olyan lusta vagy, mint visszaolvasni. Idejössz, osztod itt az észt, és belepofázol olyanokba, amiről aztán fingood sincs, mert arra nem méltadod a topicba írókat, hogy pár hsz-el visszább olvass....

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kriptovaluták és az adózás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én a témát itt lezártam, mostmár körülbelül be tudom lőni az életkorod, és nem hiszem, hogy szeretnék veled az elkövetkezendőkben bármiről is vitázni...
Olvass már vissza, miért adta el, ne égj tovább..