Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyaking
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem tudom ezert kerdeztem. En is furcsaltam de a topikban elegsokan helyeseltek hogy igen veri alapon
Masik amit akartam kerdezni hogy egy gyari jellegu e szerias huto eleg neki vagy az keves? Mert meg nincs meg a tartalyom a vizhez meg majd akkor akarom osszerakni ha mglesz az uj vga! Ha nem akkor tudnatok ajanlani valami olcso ideiglenes hutot max 3k ig? -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Üdv!
Szerintem is UD3R lesz a befutó és nem a DQ6. (akkor eddig 2:0 az UD-ra a tipp)Küldi a fene. Mindíg 1v körül szaladgál, mindenre elég nekem így is.
Értelek én, csak ha felküldöm a procit, akkor nem lesz gép, s a törpém megöl (majd rögtön a másik hsz-ból meglátod, hogy miért) Viszont..Okt.-ben őszi szünetre lelépünk "haza" (Debrecen) és Szombathelyre. Mikor Szombathelyre megyünk, elvinném a procit, s ha kijönnél a Keletibe akkor oda tudnám adni. (pontos dátumot még nem tudok). S megküldheted amivel akarod.rup1u5: Bocsi! Hazaértek a törpék és míg a lányommal beszéltem és szedtem neki kaját, a fiam ideült rögtön, tesztet kikapcsolta és nyomatta is a game-t. Most hajtottam el, de megint nem sok időm van. Egy picit elindítottam Neked a tesztet megin, sztem 46-47° max amire felugrana. Ez 10-(56°-os magod) 16 (62°-os magod) °-os eltérés. Nem tudom..
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Szóval dezentorkodtok! Szuper, majd meglesem!!!
Félő, hogy fsb, de majd ha módomban áll, jó lenne meglesni, hogy mit megy lehűtve!
(1:ez az 1 procim van, gyerek megöl ha napokig (akár 1 is) nem lenne gép. 2: Most nincs lé másik procira. 3: Pillanatnyilag folyamatosan lázas vok, ha rendbejövök el kell intéznem pár dolgot (bár a lányom szerint h1n1 és a hétvégén meghalom magam).4: Tudod Szhely-Miskolc, menni kéne a feleségemhez is, ha már új Bombert is vett nekem
Majd alakul! Tipped? UD3R vs p45DQ6 ?
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hali!
Azzal hát, nem hal bele
Megnéztem , most is mindent tud, amit előtte tudott. (főzni most se- nem melegedik)104 MHz, jaja. Jó lenne valami okos ötlet (miont régen a PI-nél) mert úgy néz ki, itt a vége, ez 1,9V-tal se menne többet. Vettem egy p45DQ6-ot, abban kíváncsi leszek mit megy majd. Vagy igazolja a Quad + UD3P/R jó hírét (szerintem igen), vagy ha nem, akkor meg öröm van, hisz ha jobban menne.. (direkt néztem én is WR : UD3P, 2
D3R , 3: UD3R..)
Jó lenne közéjük lőni egy DQ6-ot
-persze, lehet, hogy az "időeltolódás, s q9400-nél már UD3-as mizéria volt, meg tuningra minek 1000 lan..- (ezzel bíztatom magam)
Ti? Mit s mikor ügyködtök? Vagy előbb ledoktorálsz?
(kell is a suli, félre ne értsd
- táncikáról nem is beszélve!! Pogo?)(#7622) martin66: Meghúzni a procit..Hát biztos körülményes, de szerintem hátulról 1xübb, s igen elveszti ha előtte szűz volt! -Bocsi! Nem bírtam ki!
Mivel csak ezt láttam, s nem is olvastam a kérdést, hamarosan pótolom, s ha tudok, válaszolok. -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
-Majd ha lesz időm, leírom a listát! (lesz mit
) majd Nekik is írok, hogy kipolírozod a popsijukat.

(#6347) ADAM1337 : Szuper! Máris erőre kaptam, hogy már van 2 ember (Te meg az a dezentor polírbajnok), akik nem dugnának gumiszobába. (ill. ezért nem). Itt ma melegebb volt mint tegnap, a papagáj is majdnem lefordult arról a rúdról (nem klubban a csóről, nem ribi), le is locsoltam. Remélem lassan hül és és új próba.
-
-
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Dolgozom rajta, de nem akar összejönni. VGA nem nagyon megy tovább, szal csak a proci marad, 4,2 giga fölé kéne menni rendesen. Tököm kivan, volt egy 19600-as screen, és bezártam a paint-et.
Feltettem a d.e.-i eredményt a topikba, az legalább megvan.

Majd még ma éjszaka feldobom, amit ki tudok préselni a gépből.
Bagira: miért csak egy hétre?

-
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
460-on stabil, de csak "nagy" feszekkel. 470-en meg nem tudom stabilizálni, pedig sokmindent kipróbáltam. Feszemelésre nem reagál, úgyhogy a megoldás (ha egyáltalán van) az a ref-eknél meg GTL-eknél lesz.

Ezekhez viszont nem értek, random értékekkel nem akarok bohóckodni, úgyhogy a felkérésem továbbra is áll.
Ha lesz időd, akkor jelentkezz............ 
#4436: Ez mekkora hülyeség!
Egy tisztességes léghűtővel simán lehet hűteni, még 1,3-1,35V környékén is. Nálam ilyen fesszel prime 66 fok, IBT 72 fok, többet nem láttam.......... -
Laraxior
titán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Léggel szerintem ez a max. Vizzel se lenne sokkal több, mert alig lenne hövösebb a mag.
Viszont 0 fok közelébe lehűtve még +200Mhz-re számítanék.Szerintem nagyon sokat számít, hogy milyen lapban van a proci. Mikor UD3-asra váltottam, legalább 5% nyereség jelentkezett Q6600-nál az "ASUS p5K premium" laphoz képest.
És a maghőfokok is csökkentek a jobb hőelvezetésnek köszönhetően. -
fsb1000
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
mivel hasonlítottuk össze? a te 3.4ghz-es eredményeddel?
...ha hasonlítgatni akarsz, akkor a 4.522 GHz-es validommal hasonlitsd.
Léggel készült.Béke van.
Nem olyan nagy durranás ez hidd el. Valószinüleg ilyen jó az E0 széria.
Csak nem mindenkinek van ehhez elég türelme, megfelelő lapja és tápja. -
fsb1000
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Asszem ezzel én is beleférnék a "TOP 20"-ba : [Q9550@ 4522 MHz]
Persze lehet, hogy valamit nem jól csináltam.
Ezeknél a világrekordoknál kell valamit futtani (pl. SuperPi ), vagy elég ha bebootol az OS és addig él a rendszer amig lementünk egy képernyőt?Mert ha igen, akkor még lehet feljebb is tolni a dolgot, ha visszarakom rá a vizet.
Peltierrel meg legalább +200Mhz is menne...Bocs.. én inkább a Prime-os tesztekben hiszek...
Ha kibir vele 30 percet, akkor már nagy baj nem lesz, ha meg 3 órát akkor atomstabil a CPU.Legyünk reálisak... a procim, már 4,3-nál belehal egy prime-ba, bár még a 3DM06 simán lefut. [link]
1,5V főlé nem raknám, ha terheléses tesztet kap. Már ez is hülyeség volt.
Léggel, valahol 4,2 GHz-nél stabilizálható prájmra, de vizzel vagy peltierrel sem éri el a 4,4-et.Akkor meg mire jó, ha lesz 4,6-os validom?????
PrintScreen után 10sec és reset,,,,,,, -
keIdor
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
L822B és még C1?
Nemvágom...Amúgy real nice, annyit nézz már meg légyszi, hogy IntelBurnTest 64bit full terhelés 10 pass-ot bírja-e ezen a feszen.
Nekem 1,37V@4GHz Prime95 Blend/SmallFFT stabil, csak Prime nálam már nem 100%-os, BurnTest sokkal jobb. Volt már, hogy 6 óra P95 stabil volt a gép, de hibázott máshol a CPU.Kiváncsiságból érdekelne

-
Hando
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
xfx 790i deszkám van a 3600-t most ezeken a leálitásokon megy stabilan
core voltage: 1.425v
FSB voltage:1.30v
nforce SPP voltage: 1.50
Nforce MCH voltage: 1.50
Memori voltage: 1.90 (1800 mhz 8-8-8-24 2t)
nekem csak ennyit lehet álitani valamelyiket lejebb veszem már nem jó a gép de a ha feljebb teszem meg nem sokat de kicsit megnyugtató hogy 1.425 nem sok ha loadba 1.352 -
tlac
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére

subaruwrc, SzlobiG:
konkrét értékeket nem írtam arra vonatkozólag, hogy hosszútávon mekkora feszültséget visel el a proci léghűtés és vízhűtés alatt
de véleményem szerint csak minimálisan növelhető a feszültség attól még, hogy vízzel van hűtve és nem léggel, hiszen ekkor is szobahőmérséklet felett leszünkNem egyszer kapott már nálam 1.6-ot is és még mindég ugyanúgy megy mint idáig...
nem arról volt szó, hogy rövid időre mennyit bír még ki
az intel max vid-re 1.3625V-ot ad meg
én ennél nem adnék neki többet 24/7-re se vízzel, se léggel -
Hando
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem hinném mert 3,2 ghz-n 100%-on terhelve realtemp szerint 57-62 fokosak max 3,6 ghz-n meg 59-65 foksasak! most sikerült 3,2 ghz-t ugy beálitanom hogy 1 óra prime95-t után hibázik többször is futtattam és érdekes modon pont 1 óra után mindig nem tudom mit álitsak már rajta mert ha cpu fsb nek adok még 0.05 voltot már 5 perc után hibázik

-
-
keIdor
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Q9650 not worth it... ha belegondolsz 2-3 hónap és vehetsz 70k-ért egy 2,66-os Bloomfield-et, akkor minek vennél most 110-ért Q9650-et. Én megbántam már, hogy ennyit kiadtam procira (120k QX9650), téged megkímélnélek ettől az érzéstől...
Költöttem volna inkább kocsira...
Olyan fasza Q6600-am van most 1,3V 3600MHz, olyan szépen el lennék vele, ezt a QX-et meg senki se viszi el...

-
Superman
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
A vicc az egészben az, hogy az Asus Maximus Extreme-ben nem ment ilyen jól a processzor. Azt hittem 450-nél FSB Wall van, pedig nem. Az nForce-os lapot ki kellett tapasztalni. Egészen addig rendszeresek voltak a hibák, amíg a GTL ref. Voltage értékeket nem hagytam a lapra.

-
đe$|re
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Amúgy meg ha ilyen értelmes vagy...
Akkor miért vannak a processzor összehasonlítások, már ilyen kijelentést sem lehet tenni?????
A sebbeségtől függetlenül......azaz "X"...akkor is...Bocs azért ennyire nem vagyok szerencsétlen és tudatlan....
Jah és olvastad a tesztet???? A QX-et a Q9450 volt olyan teszt több is, hogy eléggé elgyepálta....

Hiába a 20nm különbség.... -
SimonYana
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Teszt ide-vagy oda.Én elindítom a CCE-t és ha megy 8-10 órán keresztül akkor jó.Ha nem stabil akkor az kékablakkal végződik. Az a tuti, ha a munkám halad,nempedig itt stabilitás teszteket futtatni
Egyszer lefutattam és ennyi.Töbször nem görcsölök.
Nekem legyen jó a gépem , ne másnak tetszen.Szerintem.
-
Larry303
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
az a legszebb amikor a 3órás blend, fft, occt tortúra után a valós alkalmazások hanyattvágják a rendszert...

én is max 1 órára szoktam ráengedni a primot mostanában és inkább mással stresselem a rendszert...
crysis bench, photoshop, és a legdurvább stresselő progi: ut3 benchmark...olyan simán vágta hidegre, a 3órás stabil blendet 2perc alatt, hogy csak lestem...arról nemis beszélve, hogy végig 99-100% hajtja a 8200őt... a quadot is rendesen beterhelte...szal azóta én ezzel kezdek
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Temu
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Masik amit akartam kerdezni hogy egy gyari jellegu e szerias huto eleg neki vagy az keves? Mert meg nincs meg a tartalyom a vizhez meg majd akkor akarom osszerakni ha mglesz az uj vga! Ha nem akkor tudnatok ajanlani valami olcso ideiglenes hutot max 3k ig?

D3R , 3: UD3R..)
(kell is a suli, félre ne értsd
Mivel csak ezt láttam, s nem is olvastam a kérdést, hamarosan pótolom, s ha tudok, válaszolok.
szerintem kár érte

65 ig mehet? általábba ugynevezett extrem beállításoknál kivittem a gépet a hidegre, s előbb hőfok monitorozás miközben a mark cpu tesztjét futattam, s utánna kezdődik csak a móka hosszútávon
Feltettem a d.e.-i eredményt a topikba, az legalább megvan.