Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasonló gondban voltam én is.
Igaz nekem Amd X6-ossom van ami csak a plusz két magban erősebb.Egy X4 nagyjából Yorkfieldel van egy szinten azonos órajelen de lehet a yorki kicsit gyorsabb.
Sokáig filóztam hogy cseréljek legalább sandy-re de inkább vettem erősebb kártyát és nem bántam meg. 6950-ről váltottam 7970-esre és így is másfélszer annyi fps-em van még úgy is hogy elvileg procilimit van. Én nem cseréltem le a fél belét a gépnek plusz 0-10% fps-ért.
Játékoknál alapból a videókari számít igazán. Nem érné meg lecserélni pár fps miatt a fél gépet.
Az új 270-280 széria nem éri meg a pénzét ha használtan jóval olcsóbban kapsz ugyan olyan 78xx 79xx szériás kártyákat amit szinte megegyeznek velük.
Egyszerű a dolog, vegyél használtan egy 7850-70-est és ha valami csoda folytán nem lenne elég akkor még mindig utólag cserélhetet a rendszert. Az biztos hogy a játékok nagy része közel maximum grafikán futni fog FHD-ben a mostani prociddal is. Esetleg multiplayer játékoknál okozhat lassulást.
Ha azt a procit fel tudod húzni 3.8-4Ghz-re akkor jó darabig elég lesz még erősebb kártyával is (pl: 7950-70). Én már csak abban hiszek amit látok azaz hogy amivel játszom az megy maxon, nem lassul, nincs microlag és ha ezt tudja a mostani is akkor nincs értelme pénzt kidobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest