Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére

Már láttam.... Azóta sírok annyira szánalmas
De tényleg, lassan ki kell kötnöd a géped nehogy eldöljön a hűtő miatt és olyan VGA-t tervezel rá ami elfér a proci hűtő mellett
A víz nehezen szerelhető??? Ennél le kell venned a procihűtőt ,hogy kivedd RAM-ot vagy a VGA-t vagy a hangkártyát stb...
LOL
Az árából meg kijön egy víz ami kicsit kultúráltabban néz ki és használhatóbb mint ez a monstrum....Emellett ugyan úgy megvan az alap hiba mint a többi léghűtővel...A házba adja le a hőt...Nyersz pár fokot a procinál és elbukod azzal ,hogy minden más ugyan úgy melegszik a magas házhő miatt...Tök mindegy egyébként mit terveznek ide azt kellene észrevenni ,hogy a léghűtés legnagyobb korlátja a házakból adódik, ha házon kívülre vezetett bordák lennének heatpipe-al akkor lenne ezeknek némi értelme, de így a szarnak egy pofon...Amit megnyersz a proci hőmérsékletében bukod a magas házhőmérséklettel mert ugyan annyi hő marad a házban mint egy kisebb bordával... Ezekről a hatalmas ventikről meg már volt szó... Nagyon komoly csapágyazás kell ,hogy egy ilyen venti halk legyen ,főleg hosszú távon, namost egy ekkora ventiből ami komoly az olyan 15K-nál kezdődik... -
-
-
R.Zoli
őstag
Olvasgass utána és rájössz ,hogy ami itt a vízhűtést megveri az csakis energia befektetéssel működik (lásd kompresszor)...
Ha brutálisat akarsz akkor higanyt keringetsz a víz helyett... Az atomtengeralattjárók reaktorait is így hűtik
A lényeg az ,hogy a folyadékhűtés a leghatékonyabb hűtési módszer ahol nem fektetsz be úgy energiát mint egy kompresszornál... -
Nyugdíjas
nagyúr
Én is ezt mondtam... Kifejezetten van bennük fantázia. Egyszerűbben szerelhető (khmm.. elvileg legalábbis) mint egy vizes rendszer. Ugye nincsen kockázata(kivéve ha a lábadra esik
). És szerintem ha jól meg van csinálva akkor hoz egy hasonló szintet.(Persze ez a buktató,asszem használhatót még nem sikerült alkotni ilyen rendszerekből...).
-Jó estét kívánok kedves fórum-látogató ez itt a prohardver! extrém hűtésekkel foglalkozó topicja!
-Ez nem a Core 2 Quad topic?
- Áááá,hova gondol! Úgy néz ki?
-
Soak
veterán
ez nem azbeszt, ez vegasz . Amugy ez a ház oldala a hűtő dolog kiváncsi vagyok hogyan kivitelezhető . Elég pontos tervezést igenyel ,hogy tényleg minden a helyén legyen. Bár nem is rossz ötlet ,ha azt vesszük. Mondjuk egy nagy 48as ventit rá. 200RPM alá szivó ventiket és naooon lali . Van ezekben fantázia.
Szerintetek az még léghűtésnek minősül, ha egy ilyenre vagy a grillsütőre DIceot teszek? -
jugeen
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
eléggé azbeszt
már most spórolok rá ;) -
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
-
Nyugdíjas
nagyúr
Őőő,pedig én erre gondoltam. Akkor rosszul emlékeztem...
Sorry sir! 
Reszerátorral azé nem keverem össze
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
a Zalmannak van ilyen passziv háza amiben a ház oldalára és magába a házba vezetik a hőt . heatpipeokkal
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Na az már tényleg simán leverhet egy vizhűtést, szerintem piacra is fogják dobni. Biztos az ára is jó egy olyannak, de ha meglátnék egyet valahol akkor kipróbálnám

[Szerkesztve] -
-
xlaci
senior tag
Sőt hamár a brutál méretek akkor nincs megállás: a számitógép maradhatna a biztonságos házban és tuningfanok is jol ki lennenek elégitve ha valaki épitene egy olyat aminek a kezdeti hőcsöve egy vastag cső lenne, az lenne a procin, és ez a cső jönne ki a házból, elágazna mondjuk 30felé es lenne radiátor a ház mellett

[Szerkesztve] -
Nikkel15
tag
Nem akarok beleszólni a nagyok vitájába de az én csöppségemet (E6400) zárt házban amiben 7
venti forog nemhogy a gyári de még egy Hyper tx sem tudja normális hőfokon tartani(54-56-fok idle ben
)Mindezt úgy hogy a nagy meleg miatt alapon járatom. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Szerintem ezt a globális felmelegedésre gondolva fejlesztették ki!

4magos procit majd csak akkor veszek ha lemennek 45nm addig kazán mindegyik!
-
xlaci
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Egyetértek

-
Soak
veterán
Igen, de ha a kupak rossz akkor aztán magyarázkodhatsz hogy nem jo meg hasonlók. Ráadásul ilyen melegben egy zárt házban megnézném 2 Small FFT ORTHOS alatt mit produkál egy stock cooler.
A Ninja elbirja simán halkan alapon. Ez amugy attol is függ ,hogy milyen ventid van. Nekem pl van olyan 12-es ventim ami max fordulaton is tökéletesen halk. Kellő légszállitással, csak ez majdnem annyi mint maga a ninja
szerk : Közben Achi is valami ilyesmit magyaráz ahogy látom
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
logikus is. elbírja, ha zárt házban ~30fokos szobában a gyárival használod mondjuk studiomaxozni, 90 fok fölött állandóan. csak ami az emberekre igaz hogy amibe nem halsz bele erősít, a procik tuning & élettartamára fordítottan hat

(mod: ugyanezt adják a mezei E6300-hoz is.. nem igazán érdekli őket)
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
csak egy (számomra) logikus eszmefuttatás: a procik mellé mindig olyan hűtőt csomagolnak, amik a gyári órajelen a max hőfok alatt biztonsággal tartják a proccot átlagos, zárt házban. tehát egy stock hűtőnek is illene forrpont alatt tartania a proccost, persze tuning nélkül. ha nem tartja, akkor az jó esetben garanciális kellene, hogy legyen, hisz az egyben vásárolt cucc nem megy.
(egy q6600-t, vagy q6700-t egy ninja le bír halkan hűteni? nem passzívan, de nem is 12cm/12V/max fordulat...) -
Scythe Monster Cooler egyelőre.
xlaci: hát nem házba való,az fix, bár láttam már abban is.
Nyugdíjas: én is, egy autóventivel
Már rá is van állítva egy ember, hogyha kijön szóljon..
ngabor2: Én olyan 20k-ra tippelem az árát, de sztem loadban egy jó ventivel felveheti a versenyt, a vízhűtésekkel.
Az én TT Sonic Tower-em megverte az Asetek Extreme cuccát, köszönhető a szar blokknak, szval..
[Szerkesztve] -
IstexI
tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Probléma megoldva
Én jövő 7en bespájzolok mivel úgy gondlom, hogy ennél jutányosabb áron (érdemben-fajlagosan) már csak jövőre juthatok ilyen procihoz. Van víz is, meg meleg is, 1etlen probléma, hogy nekem csak a proci ''kell''. Így ezt a deszkát választottam alapul [link], ha nem megy a tuning az se baj a lényeg számomra, hogy csend legyen (nyugotd erő) de az előrejelzések alapján még talán 1 kis tuning is kifér a csövön szintén ''low end'' sima 800as ramokkal.... Ha valamit sikerül kicsiholnom 1 integrált deszkából és 1 meagázóan retail q66-ból akkor jelntkezem... Én már 2,8al is boldog lennék, ha kijön a deszkából 3 akkor pedig rendkívül örülnék... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
basszus, akinek ekkkkkora léghűtés kell, az inkább vizelje tele a gépét, jobban jár

-
Achill3uS
nagyúr
hát ha valakinek elég hogy alapon filmezés közben 60+ fok akkor egésség
senki nem vitatja, hogy jó dolog, hogy ennyi, csak ad1. tuning nélkül is venni kell rá valami normális hütöt, ad2. egyelőre valóban nehéz beszerezni ezen az áron, hiánycikk, mint nemrég vagy talán még mindig a 800+-os Extreme A-Data ~20k-ért 
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Lehet én vagyok az állat,de látok benne fantáziát...
Persze azért nem raknám be a gépembe. 
-
xlaci
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát ez nem semmi bakker..... Ezt rakja be valaki egy házba 
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
De aranyos mi a helikopter neve?
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Ezt már kineveztük grill sütőnek .

A hűtős téma valóban érdekes . Mert viz nélkül csak a jobb procikat lehet erős léggel húzni. -
-
IstexI
tag
Elnézét, hogy beleszóltam az advanced userek dolgába ebben a nagy melegben ami 1ébként akkora méreteket öltött, hogy a box coolernek még valóban alpórajelen is kűzdenie kell... de csak arra próbáltam rávilágítani, hogy valakinek ez is elég másrészt 1 ilyen konfig most annyiba kerül mint 2 hónappal de főként fél évvel ezelőtt 1 ilyen proci...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ott az igazság!
Én is valahogy arra lennék már igazából kíváncsi,hogy mikor lesz ilyen ''óccsó''
proci valakinek a kezébe. Merthogy mindenki meg van zavarodva érte az biztos...
Hát igen,meg ahogy Achill3us-al is beszéltük a múltkor,hogy igazából mindenki azzal van elfoglalva,hogy mivel hűtse ezeket az állatokat
Szóval mégsem lesz olyan olcsó,ha kedves user megveszi,aztán meg kopogtathat vízhűtésért valahol,de legalábbis valami brutál léghűtőért 
[Szerkesztve] -
-
Achill3uS
nagyúr
-
Soak
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Én meg inkább már azt szeretném hallani ,hogy valaki megvette . Majd ha valakinek a kezébe lesz akkor tényleg lehet kapni
#626 És ha benne lesz? mit érsz vele mikor 1magra van optimalizálva még majdnem minden (persze most a való életben előfordultakra gondolok, nem webserver meg időjárás szimulálás) és a legtöbb c2d 3,2-t lazán megy? A quad egyelőre még kevés helyen számit, de ott nagyon
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
persze mindeki örül, hogy 100k-t esett cirka 3 hónap alatt, de sztem nem fognak többen venni, mint akinek valóban is kell.. előre látom a köv. hsz-eket, segítség 3ghz-et se tudom elérni mert alapfeszen 95C orthos alatt a proci, mit csináljak? baxd ki a **csába
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát ez úgyis kiderül,mert komolyabb lázban ég mindenki mostanában...
-
-
IstexI
tag
72K Z0tynál.. Ez oan mintha a 8as audi népautó lenne hirtelen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na off vége, bár a

már most spórolok rá ;)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sorry sir!
De ez tuti nem bírna el egy quad procis gépet passzívba.
venti forog nemhogy a gyári de még egy Hyper tx sem tudja normális hőfokon tartani(54-56-fok idle ben
)Mindezt úgy hogy a nagy meleg miatt alapon járatom.
![[kép] [kép]](http://img404.imageshack.us/img404/2409/comp1801uv9.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.hardwareoc.hu/upload/news/13486_n30s2.jpg)