Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Az egyenesen menős autókban is lehet élmény. Tudod szeretem az amerikai autókat azok sem arról híresek, hogy szeretnek kanyariodni, arra vannak egyenesen húzod nekik. De mégis másabb : Amikor pár éve Pesten végig gurultam egy 1963-as Mercuryval akkor az emberek integettek, fotóztak, mindenki odafigyelt, olyan volt a kocsiban lenni, mintha valami nagyon híres sztár lennék.
Vagy amikor a Lágymányosi hídon olyan gázfröccs ment az autónak, hogy éreztem, hogy az első két kerék felemelkedhetett egy nagyon rövid időre... vagy Debrecenben a nyugati utcán, mikor az 1977-es Cadillacel (ami egy bazi nagy kocka tulajdonképp) otthagytuk a hülyegyerekek "tyúnyingolt" BMW-jét... Na ezek élmény autók!
De egy BMW, amiből tizenkettő egy tucat van itt Európában, és tele van negatív stereotípiával? Meg se venném, de ha lenne is adnám el ezerrel. Vennék helyett egy újabb Audit, vagy akár Dodge Charger/Challanger, Chevy Camaro, Mustang...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- World of Tanks - OFF topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest