- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Az egyenesen menős autókban is lehet élmény. Tudod szeretem az amerikai autókat azok sem arról híresek, hogy szeretnek kanyariodni, arra vannak egyenesen húzod nekik. De mégis másabb : Amikor pár éve Pesten végig gurultam egy 1963-as Mercuryval akkor az emberek integettek, fotóztak, mindenki odafigyelt, olyan volt a kocsiban lenni, mintha valami nagyon híres sztár lennék.
Vagy amikor a Lágymányosi hídon olyan gázfröccs ment az autónak, hogy éreztem, hogy az első két kerék felemelkedhetett egy nagyon rövid időre... vagy Debrecenben a nyugati utcán, mikor az 1977-es Cadillacel (ami egy bazi nagy kocka tulajdonképp) otthagytuk a hülyegyerekek "tyúnyingolt" BMW-jét... Na ezek élmény autók!
De egy BMW, amiből tizenkettő egy tucat van itt Európában, és tele van negatív stereotípiával? Meg se venném, de ha lenne is adnám el ezerrel. Vennék helyett egy újabb Audit, vagy akár Dodge Charger/Challanger, Chevy Camaro, Mustang...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Jófogás tapasztalatok
- Vicces képek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- További aktív témák...
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest