Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
Ez tény

#4225: most nem ugrik be, hogy a tőzsde topikban mennyire vagy járatos, de befektetői berkekben járja a mondás: a múltban mért teljesítmény abszolút nem garancia a jövőre nézve
. Alföldi gyerek vagyok és láttam Gyopárosfürdő felemelkedését, majd olvastam-hallottam bukását, kvázi semmivé válását, amiből nemrég önkéntesek próbáltak valami nem-romhalmaz jellegűt elővakarni. SzVSz Mo.-on egy kézen meg lehet számolni azon célpontok számát, ami VALÓBAN értelmes hely nemzetközi szemmel, azaz van ott pl valami párszázéves nevezetesség + természeti látványosság + kulturális tennivaló. Egy Tihany, Citadella, még a nemrég általam lesajnált Gyulai vár is pl állni fog 120év múlva. Szoboszlóra rákuglizva szegény AI a fürdőn és a fürdőn kívül kb SEMMIT nem tudott nekem kilistázni, mint látnivalót/tevékenységet. Felnyomták az egekbe, találtak rá elég vendéget első körben, de hogy ennek még tovább vezetne felfele az útja, azt igen erősen kétlem. Ahhoz pl erősen kéne növekednie a lakosságnak a környező megyékben: Hajdú-Bihar népessége a giga gyárfejlesztésnek köszönhetően óriási sikert elkönyvlevle STAGNÁL, miközben a megye számait is magában foglaló Észak-Alföld és a szomszéd régiók erősen fogynak. Innen nem lesz több fürdővendég, a külföldinek meg ha cseppnyi esze van, érdekesebb-szebb helyen tölti a szabadidejét...Amit látunk, tisztán az akksi+autógyár boom eredménye, ha az megcsuklik, akkor ördögszekeret fog tekerni a szél sokfelé a környéken...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest