Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz hobizoli #4224 üzenetére

Ez tény :R

#4225: most nem ugrik be, hogy a tőzsde topikban mennyire vagy járatos, de befektetői berkekben járja a mondás: a múltban mért teljesítmény abszolút nem garancia a jövőre nézve :)) :R. Alföldi gyerek vagyok és láttam Gyopárosfürdő felemelkedését, majd olvastam-hallottam bukását, kvázi semmivé válását, amiből nemrég önkéntesek próbáltak valami nem-romhalmaz jellegűt elővakarni. SzVSz Mo.-on egy kézen meg lehet számolni azon célpontok számát, ami VALÓBAN értelmes hely nemzetközi szemmel, azaz van ott pl valami párszázéves nevezetesség + természeti látványosság + kulturális tennivaló. Egy Tihany, Citadella, még a nemrég általam lesajnált Gyulai vár is pl állni fog 120év múlva. Szoboszlóra rákuglizva szegény AI a fürdőn és a fürdőn kívül kb SEMMIT nem tudott nekem kilistázni, mint látnivalót/tevékenységet. Felnyomták az egekbe, találtak rá elég vendéget első körben, de hogy ennek még tovább vezetne felfele az útja, azt igen erősen kétlem. Ahhoz pl erősen kéne növekednie a lakosságnak a környező megyékben: Hajdú-Bihar népessége a giga gyárfejlesztésnek köszönhetően óriási sikert elkönyvlevle STAGNÁL, miközben a megye számait is magában foglaló Észak-Alföld és a szomszéd régiók erősen fogynak. Innen nem lesz több fürdővendég, a külföldinek meg ha cseppnyi esze van, érdekesebb-szebb helyen tölti a szabadidejét...

Amit látunk, tisztán az akksi+autógyár boom eredménye, ha az megcsuklik, akkor ördögszekeret fog tekerni a szél sokfelé a környéken...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés