Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Nos, nekem 1 db vodás kártyám van. Meg van vágva, de kipróbáltam adapterrel is, és mindkét foglalatban megy a 3G. Egyszerre két kártyával nem tudom, hogy mit csinálna, de valószínűleg úgy sincs gond, hogy melyik foglalaton menjen a 3G.
(#692) DittyCat: Nekem pont így van egy csomagom. Felhív a futár, hogy fog csomagod jönni, és megkérdezi, hogy van-e nyilatkozatod kitöltve. Ilyenkor megkérdezheted, hogy mennyit kell fizetni.
De ezt csak akkor, amikor már az van, hogy kézbesítés folyamatban, viszont szerintem az már csak holnap lesz, mivel reggel 8 körül már szét szokták dobálni a holmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- Autóhifi
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest