Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
- A telefon nagyon gyors.
- Az enyémen sincs piros NFC felirat. És ez még semmilyen problémát nem okozott.
- Nekem is fehérben tetszik jobban
(ezt a "fekete a pasis, a fehér az csajos" dumát valami nagyon hülye találta ki, más birkák meg viszik tovább)
- Vodás vagyok, még nem tapasztaltam hibát.
Lazarrus: szerintem ezzel menj be a szolgáltatóhoz, ezt csak ők tudják megválaszolni (vagy még ők sem).
- Én eddig csak annyi negatívumot tapasztaltam, hogy a gps nagyon érzékeny. Rossz időben nem nagyon fog semmit. De ez lehet minden eszközre igaz, nem értek a témához túlságosan.
- Szóljon aki nem kapott választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest