- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, megpróbáltam a leírtakat.
Nálam ez az ME config menu tök más, mint a linkelt pdf-ben, sokkal kevesebb opcióval, gyakorlatilag semmit sem tudok beállítani benne.
A másik, hogy az AMT-t hiába kapcsolom ki BIOS-ban, aktív marad. Kikapcsolom, elmentem, post után írja, hogy config changed, restart, és újra is indítja még egyszer magát, de amint visszalépek a BIOS-ba, megint enabled...
Az újabb drivert fogom még megpróbálni, csak mára elfogyott az energiám.Egyébként fantasztikus, hogy generációk óta szopni kell ezzel a "latency szar az Intel wifivel"-jelenséggel, és kissé nevetségesnek tartom, hogy kiadhatnak így több generációt egymás után. Én nem akarok bele másik wifit venni, én villogó wifi ledet akarok, és azt, hogy az érintetlen, gyári hardver hibátlanul működjön azzal az oprendszerrel, amivel kiadásra került.
Alapvetően amúgy nálam pl torrentezés közben sem voltak hanghibák, míg filmet néztem, vagy játszottam, viszont ma elég extrém felhasználásnak volt kitéve ebből a szempontból a lapos.
Nagy állományokat másoltam róla wifin keresztül (több, mint 60 gigát össz.) egy fancy routerrel egy másik gépre, nem tudom pontosan milyen gyorsan, de szerintem a vezérlő maximuma közelében, miközben GTA V futott rajta. Itt már játék közben hallhatóak voltak a reccsenések, pattanások, amiket a latency bug okoz (ekkor készült a kép is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest