Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
ParadoxH
üzenetére
a dokkolós csatlakozóból van spéci, ahhoz van a mellette lévő érdekes alakú rész. A tb3 port és az a fura alakú együtt adja a beültetős dokkoló portot.
Sima type-c ből ezeket a kábeleket tudom ajánlani
ha csak 10gbps-s a port, akkor ez is elég lehet [link] de az usb dokkoz lehet az a kábel is jó, amit te találtál.
Emez meg 40gbps portra is jó, egy tb3 gpu dokkolóval használom, töltésre is [link]Azt máig nem tudom, hogy van-e fizikailag különbség az ilyen 10/20/40Bgps és a tb3/tb4 kábelek közt. Úgy hallottam, hogy a tb kábelnél kell legyen benne jelszint stabilizáló chip is, nem csak töltés pd kézfogás chip.
A régebbi dokkoknál két type-c szerű portot is használtak, hogy kellő számú, nagyobb felbontású monitort is elvigyen. Nekem a tb4 porttal, megfelelő dokkolóval már egyről is tud menni több nagy felbontású. Mondjuk 2 4k60Hz monitort még nem kötöttem rá, csak egyet. Ez 15w-ot von le a rákötött pd tápból, ha ezen megy a táp is, a dokk lehet csak tb3as.
Ahhoz a géphez jobban hangzik a 40AH dokk, a power gomb tükrözés, belső lan kivezetés miatt. Nem tudom pontsan mit ad a spéci csati. A bal type-c és a tb3 port is rákapcsolódik a dokkra és szerintem így tud 2 4k kijelzőt kezelni, hogy mindkettőt külön vezeti ki.
#117519vicze1
köszi a kiegészítést, közben én is erre jutottam, szerkesztettem ezt azt.
A régebbi gépeknél két dp 1.2 lesz két kábellel (type-c port + tb3 port), így lehet megy két 4k 60Hz. Egy kábellel az osztozott sávszél már kevés. -
vicze
félisten
válasz
ParadoxH
üzenetére
Az összeg nem véletlen volt, sikerült a legrosszabb opciót kifogni. Ez egy DisplayLink-es dokkoló, ami azt jelenti, hogy képet csak driverrel fog adni(hovatalosan Win only) és azzal kapsz két virtuáls display adaptert. A videó jel egy tömörített videósteeamen fog kimenni amit a CPU fog tömöríteni, tippemre 2 monitorral szenvedni fog, vagy esetleg magas lesz a késletetés, ha használod is a CPU-t.
Ráadásként nem tölti a laptopot.Kábelből egy 10Gbit-et támogató USB-C kell legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10400H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem T14 Gen 2 van, ugyanez az elrendezés.