Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ParadoxH

aktív tag

válasz azbest #117518 üzenetére

Köszönöm a részletes választ, sok dolog lett világos így. Azt továbbra sem sikerült megértenem, hogy a DUD9011D1 típusú Displaylinkes dokkoló #117507 hsz alapján miért nem fogja tudni tölteni a laptopot? A kábel miatt vagy mert a dokkoló képtelen rá? Mivel ezt a dokkolót már legjobb esetben is a melóban fogom csak használni, talán a legfontosabb kritérium az lenne, hogy ne kelljen a töltőt vinnem magammal, ott úgyis csak egy monitoron használom. Addig nem szeretném kipróbálni, amíg nem értem rendesen, hogy mit csinálok.

Érdemes lenne szerintetek ezt a dokkolót eladni és egy 40AH- -t venni helyette? (Melóba egy 27-es monitor, max mellette a laptop képernyője megosztott képernyőn ideális esetben és töltés az ami fontos. Itthonra veszek profibbat majd).

Harmadik kérdés amivel egy órája már szenvedek a T480-on: A Fn billentyű engem nagyon irritál, mert a ctrl szokott nekem a nullpont lenni amihez igazodok és amit gyakrabban használok mint az fn-t. Láttam, hogy a biosban és Lenovo Vantage-ben is meg lehet cserélni, de az Fn billentyű nem működik Ctrl ként a ctrl viszont működik fn ként. Nem tudom világos-e, olyan mintha nem menne fizikailag a szélső Fn billentyű semmilyen beállítással. Néztem online keyboard teszten és nem látom, hogy működne. Minden más viszont működik. Lehet, hogy fizikailag hibás? Le tudom én azt tesztelni?

• vicze

félisten

válasz azbest #117518 üzenetére

"Nem tudom pontsan mit ad a spéci csati"
    Az csak a Mini Ethernet 2, semmi különös, az adja a natív Ethernet csatlakozást.
    Itt megjegyezném, hogy ilyenkor a Laptopon lévő Ethernet csatlakozó nem működik, csak a dokkon lévő, mivel direktben átkapcsol.

Hogy megy-e 2x 4K@60 az leginkább az iGPU korlátozása, korábban, írtam egy tesztet, a TB4 dockkal, hogy mi mennyire megy át.

Új hozzászólás Aktív témák