Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az etikus reklámokat egyre több blokkoló nem blokkolja, és ez szerintem így jó , ha nem villog satöbbi csak 1 kép, akkor véleményem szerint elfér. A könyvjelzőket nekem se kezelte megfelelően, de ez van, ha jól tudom ez még eléggé új projekt, de jó kis böngésző lehet ebből. Remélem idővel lesz magyarul, (bár nem kell lángésznek lenni a beállításhoz
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .