- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Miert lenne trukkos? Brave telepitese Mintre pont olyan egyszeru mint ahogyan az oldalukon irjak, lassan 1 eve hasznalom igy LM alatt minden problema nelkul. Sokkal gyorsabb mint a windowsos verzio.
Nekem mondjuk eszembe nem jutna flatpakbol telepiteni egy bongeszot ha az nativan tamogatott egy debian alapu disztronNeked nem, nekem sem, de vannak sokan, akik ránéznek a csomagkezelőre, látják, hogy Flat-es van, és megy is fel. Arch alapú disztrón is natív.
Amúgy igen, két kattintás debian alapú disztrón natívan telepíteni. Csak ez a lassulás ütött szöget a fejembe.
-
trance89
őstag
Azért kérdeztem, mert jellemzően a flatpak-os Brave képes ilyen lassulásokra, ha továbbra is fennáll, akkor csak rá kellene nézni, ha más progi nem csinálja.
Úgy emlékszem, hogy a Brave csak Flatpakból elérhető LM-en,( a natív kicsit trükkös, a weboldalról) ez ragadt be a fejembe. Bár nem ismerem a hardvereidet, lehet, hogy teljesen normális a jelenség.Miert lenne trukkos? Brave telepitese Mintre pont olyan egyszeru mint ahogyan az oldalukon irjak, lassan 1 eve hasznalom igy LM alatt minden problema nelkul. Sokkal gyorsabb mint a windowsos verzio.
Nekem mondjuk eszembe nem jutna flatpakbol telepiteni egy bongeszot ha az nativan tamogatott egy debian alapu disztron -
Petya XT
senior tag
Azért kérdeztem, mert jellemzően a flatpak-os Brave képes ilyen lassulásokra, ha továbbra is fennáll, akkor csak rá kellene nézni, ha más progi nem csinálja.
Úgy emlékszem, hogy a Brave csak Flatpakból elérhető LM-en,( a natív kicsit trükkös, a weboldalról) ez ragadt be a fejembe. Bár nem ismerem a hardvereidet, lehet, hogy teljesen normális a jelenség. -
oreg0503
tag
Szia.
Bocsi, most vettem észre hogy írtál. Van fent Flatpak-os alkalmazás, de hogy melyik az és melyik nem azt nem tudom már fejből. Ja, most nézem a Szoftverkezelőben hogy a rendszercsomag van feltelepítve a firefoxból. Végül is az a lényeg hogy megoldottad a gondomat.Köszi. -
Petya XT
senior tag
-
oreg0503
tag
-
Petya XT
senior tag
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
A képen látható "importált" mappát hogy tudom törölni véglegesen? Köszi mindenkinek aki segít.
-
flash-
veterán
-
zizidor
őstag
A kiegészítők nem igazán blokkolják az elindulást (csak azután töltődnek be). Feladatkezelőben nézd meg nincs-e beragadva a Brave. Ha igen, ki kell lőni és lehet újra próbálkozni.
Esetleg megpróbálhatod a brave.exe --disable-extensions parancsot.
-
totron
addikt

Pár hete kell egy F5 frissítés, ha induló YT-videót szeretnék, egyébként csak sötét képernyő a videó helyén, egy play-pause loopba ejtve az el nem indulás pillanatát. Jobban megnézve és lenyitva a Brave pajzsokat, vadul pörög a számláló, szuper. Volt viszont mikor egy komplett alvási cikluson is túl voltam, másnap délelőtt még mindig a műveletébe feledkezve feketellett. A türelem tehát nem kifizetődő. Úgy minden 3.-4. videónál jelentkezik. uBlock Origin Lite vagy bekavarhat? -
flash-
veterán
Sziasztok !
Telepitettem a brave hez kiegeszitot(windows pc)azota nem indul el.
Uninstallalni nem tudom mert ceges gépen nincs rendszergazdai jogosultsag. Mi a megoldas ? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
A Facebook Reels sávot valahogy le lehet lőni örökre?
Ha igen, mi a módja?
Kiegészítő, beállítás stb...? -
Winnie The P
őstag
Hali!
Xiaomi 15T-n használom a böngészőt. Indításnál a Telex.hu van beállítva, de amikor elindítom a böngészőt ez a kép fogad:
A legutóbbi frissítés óta van ez. Mit állítsak rajta? -
Johnyy
tag
A legújabb verzióban kijavították:
Fixed separator being visible at top of video while in fullscreen.Most már jó lekerekített sarkok nélkül is.
-
Johnyy
tag
Nalam ez ki van kapcsolva, megis minden megy jol az osszes gépen.
Elég régi gépem van integrált videókártyával, akkor lehet azért van.
Intel Core i3-7100 3.90GHz 1151 (IGP: Intel® HD Graphics 630)
Windows 10 Pro 64 bit -
Truman
senior tag
A megoldás: ki kell kapcsolni a reklám szűrést. Remélem megoldják előbb utóbb, hogy ne kelljen.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Miért nincs hang a Facebook reel videóknál? Mind a két gépemen csinálja. Windows 11 van rajtuk.
Érdekes hogy amíg húzom a videó hangerő csúszkáját, addig akadozva de van hang.
És csak Brave alatt nem jó, Firefox alatt működik. -
Jack Oneill
veterán
-
Johnyy
tag
-
totron
addikt
Nalam egyik gepen sincs otthon ilyen, sem a munkahelyi gepeken. De nem csodalkoznek, ha a kedves google szemetkediok megint.
Bármilyen teljes képernyőnél is van. Egyszer csak megjelent.
-
Jack Oneill
veterán
-
totron
addikt
Miért van egy kiirthatatlan fehér csík fullscreen YouTube-ozáskor a képernyő tetején...?
-
Bal0924
senior tag
Valaki tudna segíteni?
https://www.gamerslife.hu/
"Internal Server Error"
Ír ki.
De inkognitó mdban meg simán bejön.Egyik percről a másikra csinálta és így nemtudtam megvenni az oldalról valamit..
Mitől van ez? -
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem nagyon találtam megoldást. Régóta youtube hallgatásra a Brave-et használom. Most vagy másfél hete kezdte, hogy minden szám után megáll a lejátszás. Ez is összefügg a "háttérben nem megy a youtube " sztorival? Semmi új nem lett telepítve, még a februári frissítés sincs fent. S24 U.Ahh. Most nézem, hogy február 24.-én frissítve lett a Brave. Lehet nekem ez okozza a hibát?
Ahogy olvasom a visszajelzéseket, írják is. Akkor lehet itt a gond. -
Petya XT
senior tag
Nem a Telekom a ludas, hanem a telekom altal elert oldalak megjelenésért felelos cloudflare. Ez csak egy tipp, mert en pl Digis vagyok es minden oke. Nem hasznal a mi szolgaltatonk cloudflare-t.
Telekom-cloudflare problema pont errol szol evek ota. De mondom, ez csak egy tipp.Egész biztosan nem a Cloudflare tehet erről. A Telekom max a DNS lekérdezést intézheti a CF felöl( bár ezt is kétlem), ami biztos működik, mert bejön az oldal. Ha, mondjuk a Telex CDN-je a Cloudflare, akkor más szolgáltatónál sem jönne be, amennyiben ott van a hiba. A Telekomnál az IPTV szolgáltatás, ami a CF, de ott is az átirányítással vannak bajok, amennyire én tudom. Nálam évek óta megy a Cloudflare, hálózati eszközökön is, meg DOH-ként is, nem emlékszem, hogy a DNS szolgáltatás valamikor is letérdelt volna.
Szokásos Brave pajzsos történet ez, Androidon is egyre több a hiba, sok oldal megtörik a pajzs valamilyen beállítása miatt.
-
Jack Oneill
veterán
Nem a Telekom a ludas, hanem a telekom altal elert oldalak megjelenésért felelos cloudflare. Ez csak egy tipp, mert en pl Digis vagyok es minden oke. Nem hasznal a mi szolgaltatonk cloudflare-t.
Telekom-cloudflare problema pont errol szol evek ota. De mondom, ez csak egy tipp. -
zizidor
őstag
Telekom wifin, és mobil neten (Telekoon és Yettelen is) védelemmel iszonyat lassú az oldal, és csak darabban marad. Görgetni lehet, de üres az oldal.
Ez már a 26.2.1 iOS alatt jött fel a héten, de a 26.3 alatt is maradt.
App törlés, újra telepítés, szinkron nélkül se segített.
Elküldtem a hiba jelentést. Ott volt ilyen, hogy fehér, vagy nem tölt be az oldal a hibák között. Ezek szerint mással, más oldalon jött már ez elő...Na, most nekem sem jó, csak az oldal tetején van egy kis tartalom, utána kilóméteres üres rész. Nem a Telekom lesz a ludas, hanem valamelyik szűrő, mert a pajzsok kikapcsolása után rendesen bejön.
-
Jack Oneill
veterán
Telekom wifin, és mobil neten (Telekoon és Yettelen is) védelemmel iszonyat lassú az oldal, és csak darabban marad. Görgetni lehet, de üres az oldal.
Elküldtem a hiba jelentést. Ott volt ilyen, hogy fehér, vagy nem tölt be az oldal a hibák között. Ezek szerint mással, más oldalon jött már ez elő...Telekomosok! Nem lehet, hogy ehhez van koze? Minden evben tobbszor problema, hogy Telekomosok emiatt reszben, vagy sehogy nem ernek el bizonyos oldalakat.
[link] -
BigManus
addikt
Elküldtem a hiba jelentést. Ott volt ilyen, hogy fehér, vagy nem tölt be az oldal a hibák között. Ezek szerint mással, más oldalon jött már ez elő...Nekem is ilyen a Telex oldala, de csak az. 26.3 van fent. A családban csak iOS van, minden telefonnal ilyen.
-
vegyszer
addikt
Elküldtem a hiba jelentést. Ott volt ilyen, hogy fehér, vagy nem tölt be az oldal a hibák között. Ezek szerint mással, más oldalon jött már ez elő... -
zizidor
őstag
-
vegyszer
addikt
Nalam Androidon minden ok.
Ledúrtam, feltettem újra, ugyanaz...
-
Jack Oneill
veterán
-
vegyszer
addikt
Másnak is elbutult a telex oldala a brave alatt?
iPhone 17, és ez fogad.Hiába görgetem. Mintha üres lenne az oldal.
-
Sweet Lou 6
addikt
Kíváncsi vagyok, mi lesz erre a következő lépés.
Újabb kiskapu zárt le a GoogleVivaldi snapshot-ban is javították, nemsokára a stabil verzió is ismét jó lesz.
-
BigManus
addikt
Mar meg is oldotta a Brave.
Errol irtam, hogy nyilatkoztak a keszitok, hogy keszul a javitas.Megerősítem... iPhone 15-ön megy lezárt képernyővel a háttérben a lejátszó Brave-ben.
-
Jack Oneill
veterán
Újabb kiskapu zárt le a GoogleMar meg is oldotta a Brave.
Errol irtam, hogy nyilatkoztak a keszitok, hogy keszul a javitas. -
vegyszer
addikt
Újabb kiskapu zárt le a GoogleÉn androidon a ReVanced-et, iOS-en a Vitedo Lite appot használom. Az utóbbi két temu reklámmal indít, és míg ki nem lövöm többet nem is ad be. Nekem tetszett, de egy év után kifizettem az 599Ft-ot negyedévre a reklámmentességért. Remélem ezek maradnak...
-
zizidor
őstag
Újabb kiskapu zárt le a Google -
zizidor
őstag
Valóban, ezt nem is vettem észre. Köszi!
-
Lolek02
lelkes újonc
Én pont az ellenkezőjét akartam, ne nyíljon meg automatikusan. Érdekes, de ezt nem a böngészőben kellett beállítani. Nem írtad melyiket használnád, nekem az Adobe Reader volt, és az lett a megoldás, hogy en bloc ki kell törölni a
HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\DC\AutoDocOpen
kulcsot, és akkor a következő indításkor rákérdez, akarod-e hogy automatikusan megnyissa a letöltött pdf fájlokat.
Megtaláltam, hogy hol lehet be-ki kapcsolni. Ha letöltesz egy pdf-et (más kiterjesztésű fájlra működhet) a letöltésnél a jobb felső sarokban jobb klikk a fájlon és ott tudod kiválasztani, hogy megnyitod vagy megnyitás mindig a rendszer megtekintőjével.
-
Lolek02
lelkes újonc
-
Nyíl
tag
-
Lolek02
lelkes újonc
Ezt a ["háttérképet"], hogy lehetne megszűntetni a mobilos böngészőben? Asztali PC-n sikerült, de a mobilon nem tudom.
-
bebeago
tag
Ha valakit érdekel a könyvjelző mappák sárga megjelenése, és a Brave legújabb verzióját használja (Brave 1.86.146) :
1. Nyissa meg a Brave böngészőt
2. A felső címsorba írja be: brave://flags majd nyomjon Entert
3. Felül a keresőmezőbe írja be: brave-filled-bookmark-folder-icon
4. A megjelenő opciónál válassza az Enabled értéket
5. Kattintson az Újraindítás (Relaunch) gombra
Újraindítás után a könyvjelző mappák visszakapják a sárga, telt kinézetet. -
zizidor
őstag
Elismerte a Brave a youtube háttérben lejátszás hibajat, nemsokara jon a javitas, akinel nem menne.
Nem csak a Brave érintett, hanem kb. mindegyik. A Google kezdett megint keményíteni és blokkolni a háttérben lejátszást. Pár napja láttam ezzel kapcsolatban egy posztot, de most nem találom. Mindegy, ez egy ilyen macska-egér játék, ki tudja épp kijátszani a másikat.
-
Jack Oneill
veterán
Elismerte a Brave a youtube háttérben lejátszás hibajat, nemsokara jon a javitas, akinel nem menne.
-
Lolek02
lelkes újonc
-
zizidor
őstag
-
Lolek02
lelkes újonc
Én pont az ellenkezőjét akartam, ne nyíljon meg automatikusan. Érdekes, de ezt nem a böngészőben kellett beállítani. Nem írtad melyiket használnád, nekem az Adobe Reader volt, és az lett a megoldás, hogy en bloc ki kell törölni a
kulcsot, és akkor a következő indításkor rákérdez, akarod-e hogy automatikusan megnyissa a letöltött pdf fájlokat.
Megnésztem, nekem nem volt ilyen kulcs. Létre hoztam, de se 1 se 0 értékre nem történt semmi. Szóval továbbra sem nyílik meg a pdf.
-
zizidor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 AMD Ryzen 4680U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahogy olvasom a visszajelzéseket, írják is. Akkor lehet itt a gond.