- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Egész biztosan nem a Cloudflare tehet erről. A Telekom max a DNS lekérdezést intézheti a CF felöl( bár ezt is kétlem), ami biztos működik, mert bejön az oldal. Ha, mondjuk a Telex CDN-je a Cloudflare, akkor más szolgáltatónál sem jönne be, amennyiben ott van a hiba. A Telekomnál az IPTV szolgáltatás, ami a CF, de ott is az átirányítással vannak bajok, amennyire én tudom. Nálam évek óta megy a Cloudflare, hálózati eszközökön is, meg DOH-ként is, nem emlékszem, hogy a DNS szolgáltatás valamikor is letérdelt volna.
Szokásos Brave pajzsos történet ez, Androidon is egyre több a hiba, sok oldal megtörik a pajzs valamilyen beállítása miatt.
-
Jack Oneill
veterán
Nem a Telekom a ludas, hanem a telekom altal elert oldalak megjelenésért felelos cloudflare. Ez csak egy tipp, mert en pl Digis vagyok es minden oke. Nem hasznal a mi szolgaltatonk cloudflare-t.
Telekom-cloudflare problema pont errol szol evek ota. De mondom, ez csak egy tipp. -
vegyszer
addikt
Telekom wifin, és mobil neten (Telekoon és Yettelen is) védelemmel iszonyat lassú az oldal, és csak darabban marad. Görgetni lehet, de üres az oldal.
Ez már a 26.2.1 iOS alatt jött fel a héten, de a 26.3 alatt is maradt.
App törlés, újra telepítés, szinkron nélkül se segített.
Elküldtem a hiba jelentést. Ott volt ilyen, hogy fehér, vagy nem tölt be az oldal a hibák között. Ezek szerint mással, más oldalon jött már ez elő... -
vegyszer
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ledúrtam, feltettem újra, ugyanaz...
-
vegyszer
addikt
Másnak is elbutult a telex oldala a brave alatt?
iPhone 17, és ez fogad.Hiába görgetem. Mintha üres lenne az oldal.
-
BigManus
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megerősítem... iPhone 15-ön megy lezárt képernyővel a háttérben a lejátszó Brave-ben.
-
vegyszer
addikt
-
zizidor
őstag
Kíváncsi vagyok, mi lesz erre a következő lépés.
Újabb kiskapu zárt le a Google -
Lolek02
lelkes újonc
-
Lolek02
lelkes újonc
Ezt a ["háttérképet"], hogy lehetne megszűntetni a mobilos böngészőben? Asztali PC-n sikerült, de a mobilon nem tudom.
-
bebeago
tag
Ha valakit érdekel a könyvjelző mappák sárga megjelenése, és a Brave legújabb verzióját használja (Brave 1.86.146) :
1. Nyissa meg a Brave böngészőt
2. A felső címsorba írja be: brave://flags majd nyomjon Entert
3. Felül a keresőmezőbe írja be: brave-filled-bookmark-folder-icon
4. A megjelenő opciónál válassza az Enabled értéket
5. Kattintson az Újraindítás (Relaunch) gombra
Újraindítás után a könyvjelző mappák visszakapják a sárga, telt kinézetet. -
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem csak a Brave érintett, hanem kb. mindegyik. A Google kezdett megint keményíteni és blokkolni a háttérben lejátszást. Pár napja láttam ezzel kapcsolatban egy posztot, de most nem találom. Mindegy, ez egy ilyen macska-egér játék, ki tudja épp kijátszani a másikat.
-
Jack Oneill
veterán
Elismerte a Brave a youtube háttérben lejátszás hibajat, nemsokara jon a javitas, akinel nem menne.
-
zizidor
őstag
Én pont az ellenkezőjét akartam, ne nyíljon meg automatikusan. Érdekes, de ezt nem a böngészőben kellett beállítani. Nem írtad melyiket használnád, nekem az Adobe Reader volt, és az lett a megoldás, hogy en bloc ki kell törölni a
HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\DC\AutoDocOpen
kulcsot, és akkor a következő indításkor rákérdez, akarod-e hogy automatikusan megnyissa a letöltött pdf fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest