- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
devisionhun
csendes tag
Korábban belinkeltétek, azóta olcsóbb lett és megvettem...
http://www.vatera.hu/technics_st_z1_tuner_hibasan_154373802.htmlBelőle lesz a HTPC házam. Nem igérem, hogy a folyamat minden lépéséről lesz kép, de a végállapotról teszek majd be!
FSP Zen 300W táp ma érkezett meg
ASUS A8N-VM alap
2,5" winyó (terv szerint 1 vagy 2db terás 3,5ös tároló is kerül bele, esetleg külön dekkbe)
jelenleg 2800+os A64 (később csere a 4800+os X2re)
ASUS tunerkártya
Windows 7 - Media Center
Ha lesz külön dekk, abba meg egy BluRay olvasó isKérdéseim:
kapásból lenne pár. Van amiről láttam, hogy másnak van.
A VU méteres megoldások érdekelnének, bár a Technics dekkben jelminőséges vagy milyen van. Ezt szeretném, legalább HDD led helyett, de ha más ötletetek van, szívesen veszem.
Na ezeknek a pontos bekötése érdekelne. Kapcsrajzot fel tudok fogni. Forrasztani is tudok azért és a Lomexbe is eltalálok... =) de ennyi.A második kérdésem:
A hangerő tekerőt szeretném úgy megcsinálni, hogy az a windows hangerőt tekerje lejebb és nem potival a hangkimenetet.Harmadik:
Tunerskálát esetleg egy elektromotorral mozgatva hogyan lehetne vezérelni és miket kötnétek rá? (HDD telítettséget gondoltam, de az nem annyira érdekes... esetleg hangerő? Film hol tart?) Vannak ezzel kapcsolatos tapasztalatok?Köszi!
demizson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest