- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Kibeleztem a deck-et.
Viszont, nem egyszerű kitalálni, melyik hardvernek hol legyen a helye.
-
zodo
nagyúr
urbanjozsi: Köszi, majd igyekszem.
Ledes kivezérlés jelzőt, szerintetek meg lehet menteni ?
Én nem látok rá nagy esélyt, mert (gondolom) saját vezérlő panelja van amit az életbe nem bógózza ki az ember, hogy melyik kábelt hova kéne bekötni.
-
zodo
nagyúr
Megérkezett a deck-em, hétvégén nekilátok!
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #595 üzenetére
Nem bíztos, csak tippeltem.
Ezen van ilyen kijelző ami középen áll vagy ezen.
-
zodo
nagyúr
na, jah
Még nincs konkrét elképzelés, de semmi extra csicsa.
Fa + festés.
Power gomb, állapot jelző ledek, dvd ajtó nyílás + open gomb, füles kimenet , egy két kisebb csavaró poti ( pl. ház venti vezérlés ) estleg az analog vu vagy a ledsor.
Még friss a téma, mert még alakulhat a dolog és a deck sincs meg hozzá. -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #588 üzenetére
Az szerintem signal meter (mint amilyen neked is van) és nem Vu.
-
Ha netalántán egyszer elvinnénk őket versenyre akkor nagyot nézne a nép h milyen hifitornyot hoztunk össze
Rádio
deck
dvd
erősítő
Valakit rá kell venni h csináljon egy equa léserből! -
zodo
nagyúr
Nem nem a két ledsor az elsődleges, de ha megmenthető és hasznosítható akkor természetessen helyet kap az előlapon. Maga a ház váza kell nekem semmi más, egyenlőre, mert nem tudok olyan szép házikót hajtogatni, mint urbanjozsi.
(#588) urbanjozsi
Aranyos, meg minden, de az a baj ezekkel, hogy nem a szabvány hi-fi szélleségel lettek megáldva. 43 centi helyett, jó ha van némelyik 35 cm. Akkor már itt lenne a régi Pioneer-m, nem pedig darabokba várná, hogy kihajítsam.
-
zodo
nagyúr
Igen, alapból van egy kis kitérése a müszernek, ahogy megkapja a tápot.
Elvileg elmúlik, ha árnyékolt kábeleket használnék.
Mondjuk az egész nem százas, mert sajnos hangerő függő a dolog, bár lehet állítani potival a vezérlés szintjét, de az nem az ígazi.
Baj az, hogy nem értünk hozzá, pedig bíztos egyszerű lenne egy olyan kapcsolást találni amelyik nem a végfok leadott teljesítményétől függ.
Barkács topikban is csak olyat találtam, mint az enyém.
Jó jó, de nem az ígazi és azért kell vele játszani annak aki nem forrasztgat, főállásba.Nem, old scool annyira a kinézett deck-em.
Az előlapja teljesen leugrik és fából faragok hozzá újjat.
Csak a háza kell nekem, ami 43x27x12 cm, asszem.
Budapestieket szoktam nézni a személyes átvétel miatt, de tényleg jó az Kenwood. Talán nekem túl mély, így a fotó alapján, de köszi az ajánlást.
Másnak még jól jöhet, pláne ennyiért. -
hogy érted h össze szedi? Magátol kileng?
Szerintem a kazettás deck nem jó választás!
Valami olyanból kéne ami nem old scool.
Amikor kerestem yamaha dvd-t akkor láttam egy csomo rossz kenwod cd lejátszót aszem cd táras jó széles és magasabb mint az én erölködőm szóval hellyel nem lenne gondod.
Meg próbálom meg keresni. -
zodo
nagyúr
Na, kicsit leült a topik.
Egyenlőre, nem sikerült 100-ra készítenem a VU vezérlő panel kábelezését, mert kicsit összeszedi a pc zajait. Kell vennem, árnyékolt kábelt ,hogy jó legyen.
Talán, egyszer el is készül.Lassan, építek én is valami pc alapú dolgot.
Már ki is nézztem csak meg kellene vegyem 2.5k-ért egy 2 kazettás decket, ami a ház alapját képezné. -
Végre van megint netem
-
Pista0001
addikt
válasz
Simon István #579 üzenetére
Találtam olyat aki hajlandó volt dolgozni
. Csak kicsit drága volt
. Na mindegy, túl tettem rajta magam.
-
Pista0001
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #577 üzenetére
Attól tartok hogy a többiek is zárva lesznek jövő héten. Meg ugye jó lenne a közelben találni hogy ne legyen nagyon oxidos mire visszaérek a műhelybe lealapozni.
-
Pista0001
addikt
Összehegesztettem ma a házat
. Csak sajnos nem tudok tovább lépni mert a homokszórós 2 hétre szabira ment
. Pedig jövő héten lenne időm és lehetőségem befejezni...
-
zodo
nagyúr
válasz
Simon István #574 üzenetére
Szia!
Én (is) kerestem, később meg is vettem.
Köszi, hogy szóltál! Másnak még jól jöhet. -
Simon István
csendes tag
Hali!
Régebben mintha keresett volna valaki ilyet: [link]
Lehet rosszul emlékszem rá vagy másik topicba olvastam!
Üdv! -
GerykO
aktív tag
Kis hatásszünet után visszatértem.
Vannak donorjaim, ill egy-két kép a mostanirol, ha energiám engedi, akkor csinálok jobb képet a videókártya hűtésről, ami 38 és 40 fok között tartja a gpu-t!). Remélem fel tudom tölteni a képeket
Gép:
Nem mai szerkezet sem kint sem bent, kicsit poros, kicsit sok a kábel.
Közelebbröl:
A vinyó kapott parafa rezgéscsillapítást, videókártya hűtést.
Videókártya közelebbröl:
Kicsit sok helyet foglal
Elfogyott a tárhely, majd ha lesz nagyobb, akkor jönnek a donorok is, 4et találtam, jó helyen dolgozom, mert ezek veszélyes hullakként lettek leadva
Ma hozom el őket, belezem ami nem műkszik, és nekilátok régi gépet faragni bele.
Uff -
GerykO
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
A moddingolt gép állat lett.
Én is régóta fontolgatom egy HTPC építését, de sajna álltalában az anyagiak keresztűlhuzzák a számításaimat.
Jelenleg gépfejlesztés előtt állok, ha meglesz végre a keret a gépre, akkor a régi gép megy majd valami egyedi házba, amihez majd sok-sok segítséget fogok kérni. Még nem döntöttem el, h kibelezzek-e valamilyen HI-FI cuccot, vagy fából készítsek-e sajátkezüleg, vagy haverral marassam aluminíumból. Mostani gépen is akad némi sajátkezü modding, lesz kép is de sajna most lépnem kell melózni.
Este re képekkel együtt.
A topic állat! -
válasz
urbanjozsi #569 üzenetére
Még nem jött meg! Csináltál valamit velük? Azóta?
-
Pista0001
addikt
Elég sok meló van, nincs időm fusizni. A ház összehegesztését (meg utána a festést is csak a munkahelyemen tudom csinálni, máshol nincs lehetőség rá
. A huszadikai hetet -na jó, három napot- kivettem szabinak, de megdumáltam hogy bemehetek megcsinálni a saját holmimat, addig nem várható haladás. Illetve lehet hogy mégis... Kitaláltam hogy az asztali gépnek is magam építek házat mert elérhető árkategóriában nincs ami maradéktalanul kielégítené az igényeimet. Arra gondoltam hogy a hátralevő másfél hétben megtervezem és kivágatom azt is és akkor abban a 3 napban összereakom és lefestem egy füst alatt azt is. De ez még a mostani fizutól függ...
-
Mindenki dolgozik senki nem haladt semmit? Zsöme a képeket be szúrhatnád!
-
válasz
TESCO-Zsömle #563 üzenetére
Hihi DvD Lejátszó elkészült! Lehet véleményt mondani! (kötelező)
Összes kép:[link]
Gondoltam rá h kivágom a tetejét h friss levegőhöz jusson a radi, de inkább nem mert így a naggyát áthúzza a hátulján lévő lukakon és így hűti a tápot. -
TESCO-Zsömle
titán
Hát, csak egy projektem van, ami szervesen tartozik a topik témájához...
A Denon-ról van szó.
-
TESCO-Zsömle
titán
Kegyetlenkedtem.
A hozott gépből kivágtam az alaplapi tálcát. Nem lesz egyszerü beaplikálni, ugyanis magasabb mint kéne, úgy fél cm-el. Első körben a gyári fenéklemezre vágok egy megfelelő méretű lukat, de hagyok némi átfedést, amire alulról megy rá a tálca. ezzel nyerek egy falvastagságnyit. Az átfedésnél pedig lehet szegecselni.
Kivágom a szükséges nyílásokat és a tetejéből annyit veszek le, amennyit muszáj, majd a hátlapi szegecsek lefúrása és a gyári hátlappal való összeszegecselés következik.
-
Pista0001
addikt
Jártam már ott, főleg a "különc" kisöregnél vannak olcsón használható dolgok
.
Holnap reggel megyek a vágóhoz a kész darabokért. Pont akkor hívtam amikor a holmim volt a gépben. Nagyon izgulok. Remélem mindent jól számoltam meg rajzoltam
. Szerintem egyből összeállítom még ott hogy lássam jó lett-e
. Az már (szinte) biztos hogy nem lesz időm holnap összehegeszteni. Az alapozót már megvettem. Spéci alura való cucc, 3200 forint volt egy flakon
. Majd óvatosan kell fújni hogy biztosan kiadja az egészet. Szín ügyileg alább adtam. Nem metálzöld lesz hanem fekete, csak selyemfényű. Ehhez még lakkot kéne szerezni. Matt feketével fogom fújni, gazdasági okokból nem bázisfestékkel hanem simával, és a lakk adja majd a fényét. Bár, van egy fényező ismerős aki egy Uaz-t fújt matt feketére nemrég, talán maradt egy kis festéke
...
-
válasz
TESCO-Zsömle #555 üzenetére
Hát most a fölső polcon van így kábé: 1,8m
Pontosan 4,2cm
Abba a bontóba voltál amit mondtam? -
TESCO-Zsömle
titán
Megjöttem a bontóból. Túrtam egy faxa donorgépet a Denonhoz táppal együtt 1,5k-ért.
FID: Szivattyú milyen magas?
-
p87
senior tag
FID kérésére bemásoltam amit pm-ben írtam neki:
Előzmény: [link]
Képek: [link]
Méretek: Maga az LCD kijelző a fekete kerettel 71x25mm-es
Az LCD panelja 80x35mm-es
Csak az LCD vastagsága 11mm.
Maga a vézérlő 55x35mm
LCD + vezérlő vastagsága 35mm.
A képen ne zavarjon meg nekem ez volt a prototipus azért próbapanelen csináltam meg,
neked vagy aki még kéri normális fototechnikával készített panelt csinálok.
Ill. az a nagy hűtőborda se lesz mert én külső trafóról hajtok sokmindent és azért raktam rá egy 7805 stabilizátort, tehát az neked lemaradna és a penel is kissebb lenne 5mm-rel.
Molex csatlakozóról kell neki 5V.
Mint láthatod én beépítettem egy 5,25" keretbe, baloldalt az egy reset kapcsoló, jobb oldalt meg ki-be lehet kapcsolni.
Én csak magát a LCD-t vezérlővel csinálom szóval neked kell majd beépíteni valahova.
De ha nagyon kell akkor ha elküldöd a 5,25" keretet akkor berakhatom neked. -
Na készvagyok és 1 szomszéd se jött át az albiba h mi fas..... flexelek!
Még hiányzik a pumpa meg a tartály elvileg szerdán össze is rakom aztán majd fizu körül le is fújom a belsejét h jól nézzen ki plusz még egy pár dolgot is meg akarok csinálni rajta!A változás annyi h inkább a jobb oldalon lett a radi mert a bekapcs gombot be akarom kötni.
Az utolsó 5-6ot kell nézni:
Vízhűtéses DVD lejátszó -
Viktoár
addikt
Valamiért nem jó a link az alaplapról.Hátha most sikerül. Alaplap
-
Nekiálltam vagdosni a dvd alját kíváncsi vagyok mikor jön valamelyik szomszéd ugatni(albérlet)
-
Viktoár
addikt
Szia
Na akkor egy kép az okosságról.Egyébként egy Via Epia v10000 -es alaplap.Azt a kis ventit kellene lecserélni valami halkabbra de akkor nagyobb borda kellene rá amihez a ventit rögzíthetem.Viszont a kondik miatt megvagyok lőve a normál bordákkal.Találtam egy állat képet de ennyi helyem nincs felfelé és a lap széléig érhet mert ott már a ház oldala lesz.Nos?
-
Viktoár
addikt
válasz
Pista0001 #541 üzenetére
Szia
Valóban a hőcsöves megoldás ára nem emberbarát.
Szerinted elég levegőt kapna az a kis borda ha csak fölé mókolok egy 8-as ventit?
Így is elég forró,pedig az a kis szutyok pörög mint az állat.Ha megcsinálom amit mondtál,milyen progival figyeljem a hőfokot.Everest szerint 17 fokos a cpu de a borda tűz forró.
Köszi
-
-
Viktoár
addikt
Szia
Hát lehet hogy egyszerűbb lenne de hogyan rögzítem a 4x4-es bordára a 8-as illetve 12-es ventit?
Jó lenne közvetlenül a bordát hűteni nehogy megsűljön a proci.Mini itx lapról van szó amiben egy 1000mhz-es integrált proci van.A chipset hűtőknek ugyanilyen rugós müanyag pöckös a felfogatásuk de a lyuktávolságot nem tudom hogy passzolnak-e.Láttam hőcsöves chipset hűtőket,lehet hogy valami olyasmiből kellene kiindulni.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van egy mini-itx lapom aminek a prociján egy kis alu borda + kis venti van.A venti úgy 6000 körül forog és meglehetősen hangos.Ezt szeretném lecserélni úgy hogy egy nagyobb bordát teszek rá egy 5x5 cm-es ventivel.A gond az hogy a procinál kb 3,5x3,5 cm-es kellene lennie a bordának ami felfelé szélesedik hogy az 5x5 cm-es ventit rá tudjam csavarozni.Létezik ilyesmi borda?Lehet chipset hűtő is vagy bármi mert nem riadok meg a moddingtól sem.Sima hűtőborda azért nem jó mert ha körbe levágom ferdére hogy az alja kisebb legyen egyszerűen leesnek a lamellák mert ugye nem tartja semmi a szélén. Remélem érthetően sikerült leírnom a problémát.
-
válasz
urbanjozsi #529 üzenetére
Na letöltötted mert én is kiváncsi vagyok h mükszik e!
-
Pista0001
addikt
Én meg ezen nem gondolkodtam még
. Majd csak találok valamit. Ha mégsem akkor meg esztergálok valamit
.
Úgy nem lenne jó neked hogy az egyik oldalon hosszában a radi, a másikon két venti és a szellőzők meg egyéb lukak és rések nyitásával/lezárásával terelnéd helyes útra a levegőt? 1 centis ventit találtál valahol vagy az még nagyon elméleti stádium volt? -
válasz
Pista0001 #533 üzenetére
Ezen még nem gondolkodtam de a terv az volt h 1cm-vastag 12centis ventik lesznek.
Viszont annyiban változott a terv h nem 2 single radi lesz benne hanem 1 dual!
Így gondolkodom h hogy legyen a venti elrendezés.
Lábakat meg úgy állítom ahogy akarom mert csavar fogja. Tényleg neked miből lesz a gép lába?
Lekapod valami hifi cuccról? -
Pista0001
addikt
FID: A radis külső ODD-t kb milyen magas lábakkal álmodtad meg? Említetted hogy alulról akarod befújni a levegőt, és mivel nekem is alulról lesz a befújás kíváncsi vagyok hogy szerinted milyen magasnak kéne lennie hogy elég levegő jusson be és ne legyen zajos. Természetesen mástól is szívesen veszem a véleményt
. Én kb 6-8 mm-re gondoltam. 2 db 120-as GT SilentBlade lesz nekem, az összesen kb 2 m3/perc (2*36 CFM).
-
Na valaki ki próbálta h mükszik e?
-
válasz
urbanjozsi #529 üzenetére
lehet egérrel igen de billel is! bár nem tudom h feltudod e rakni vevő nélkül de innen le tudod szedni[link]
-
Pista0001
addikt
Gondoltam rá én is, de szerintem szétszedve se nagyon férne el
. Az optikai fölött 24-25 mm marad, ami egy 3.5"-osnak pont elég. Szerintem egy ilyen 5.25"-os a gyári burkolat nélkül is magasabb. A másik oldalon meg alig 2 centire lesz az előlaptól a HDD keresztben. Az iMON-ok közül a teszt alapján talán a rádiós tetszik legjobban, főleg hogy a PCI miatt nem kell bónusz kábelezés a bekapcsolhatósághoz. Elvileg be kell hogy férjen (a low profilos kártya maximum 63,6 mm magas, 65 mm lesz a belmagasság, szóval éppen hogy
). Már csak az a kérdés hogy kapható-e még valahol...
-
Pista0001
addikt
SFX táp, 125*120*63 mm-es, elöl és hátul egy-egy 6 centis ventivel. Normál táppal túl magas lenne, olyat bárki tud
. A Silverstone-nak talán 2 HTPC háza van ami ennél alacsonyabb, de azokban DC/DC táp van (meg egy külső kell hozzá ugye) meg slim optikai
.
Újabb problémával szembesültem
. A kijelzős távirányítós média bigyók mind 5.25-ös helyre valók és nekem nem maradt hely neki. Ha valaki tud 3.5-eset, nem baj ha nem kijelzős, csak fullos legyen a távirányító, szóljon légyszi!
-
Pista0001
addikt
Nekem is alulról lesz a befúvás, a meleg levegő a hátul és oldalt vágott szellőzőkön fog távozni.
Amúgy újabb fejlemény hogy mégis vízsugaras vágás lesz. Átszerkesztettem a rajzot és elküldtem e-mail-ben a srácnak, azt mondta hogy így már jó lesz és kb 7000 forint lesz a vágás. Ebben a fenéklemez (435*375, két 120-as kör a ventiknek, lyukak az alaplapnak és az ODD-nek), a két oldallap (65*375, hátsó részen szellőző nyílások), egy belső térelválasztó (65*375, az egyik oldalon lesz a táp és az ODD, a másikon az alaplap, a ventik és a vinyó(k)), az előlap (kivágás az ODD tálcának, lyukak a be/kikapcsolónak és a ledeknek), a hátlap (kivágás az I/O shield-nek és a tápnak, szellőző nyílások) és a vinyótartó részei valamint az ODD tálca előlapja van benne. Csak egy bibi van... ezen a héten nem dolgoznak
A fedlap még nem tudom miből lesz. Azon nem lesz semmi "sallang", úgyhogy azt már bárhol méretre tudom vágatni. Vagy ugyan olyan alu lesz mint a ház többi része vagy plexi. Szerintetek (szigorúan szubjektív véleményeket kérek)?
Íme egy mórickarajz a felépítéséről. Sárgával az alu lapokat jelöltem, lilával a szellőző nyílások helyét, piros a táp, zöld az ODD, sötétkék az alaplap, világoskék a vinyó, a fehér körök a ventik lesznek, a fehér pöttyök pedig a rögzítő furatok. A kép alja lesz értelemszerűen a gép eleje, a bal oldali szellőzőn jut a táp friss levegőhöz, a hátsón meg a jobb oldalin pedig a vinyó, az alaplap meg a proci hője fog távozni. A 3000+os proci vissza van véve 1 GHz-re, szándékomban áll alulfeszelni, csak azt még ki kell kísérletezni.
-
válasz
urbanjozsi #523 üzenetére
Kofi Én megint a fizut várom!
-
válasz
Pista0001 #521 üzenetére
Na most raktam vistát
Mostmár nyitja az I-mon a dvd-t Jól sejtettem h ha a daemon tools előrébb van mint a cd-rom akkor nem jó!
A tetejét még nem tudom h kivágom-e de van 1 olyan elképzelésem hogy a radik alatt kivágom . Utána kíjebb csavarom a dvd 4 talpát ami emel rajta 3centit és így vigan beférnek a ventik alá és a radik fölött is lesz hely a levegőnek.
A másik h aszem az usb tápjára a dvd romban az van írva h 30w lehet nem is forrasztgatok 4eres tápkábelt hanem y-cable és erre rakom a ventiket meg a ddc pumpát+dvd
kb összfogyasztásba ennyit ennének 1ütt. -
válasz
TESCO-Zsömle #519 üzenetére
Szerintem ez a legjobb megoldás
Vagy valami 5leted? Hátlapot nem akarom túlságosan szétbarmolni.
-
zodo: Nagyon eltüntél merre vagy?
-
na megvagyok készen van! Képek akkor lesznek amikor vettem 1 kábelt a gépemhez
A kapcsoló 220as valahogy majd megoldom -
Pista0001
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #511 üzenetére
Rápaszíroztam az egészet a negyed táblára rengeteg közös vágással meg ilyesmik. A srác meglátta és égnek állt a haja. Azt mondta hogy körbe legalább 2 centinek maradnia kell, meg a kivágandó darabok közt is kell pár mm hogy pontos legyen.
-
Pista0001
addikt
Szerintem urbanjozsi a Kémek a Sasfészekben című nagy sikerű filmre célzott, de ott ugye a kémek nem üldögéltek hanem belibbentek, kilibbentek
Saját fejlemény: a vízsugaras vágás (egyelőre) nem játszik. Sajnos egész máshogy működik a dolog mint ahogy én azt megálmodtam
. Ha minden jól megy holnap feldaraboltatom a lemezt és marógéppel lesz a végleges fazon kialakítva. Már ha találok a közelben rendes CNC maróst
-
válasz
urbanjozsi #507 üzenetére
TESCO-Zsömle: Lehet jobb lett volna a titkárnő kifejezés!
urbanjozsi: Az vadász nem vagy sas fióka
Remélem ma megkapom az usb átalakítómatFrancé nem tud minden bizniszelő egésznap a gép előtt ülni és várni a privátokat
Azt tervezem h lomexnél veszek egy kapcsolót ilyen megnyomom és úgy marad beforrasztom az érintős power gomb mögé (remélem sikerül 2lábasat szerezni) És avval kapcsolom be a dvd-t.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #506 üzenetére
Meg ülni a sasfészekben
-
Pista0001
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #503 üzenetére
A többi részét már magam fogom csinálni, csak a vágást bízom szakikra (meg megfelelő berendezésre) mert azt szeretném hogy tényleg szép legyen. Tudod, kör alakú körök, derékszög, párhuzam, minden lyuk pontosan ahol lennie kell, ilyesmik.
Mondjuk az durva hogy a festék hozzá kábé annyiba fog kerülni mint az összes többi együtt
Ha ez készen lesz az asztali is egyedi házat kap. A koncepciót már kitaláltam, csak meg kell tervezni pontosan.
-
Pista0001
addikt
Bruttó 3645 forint volt a lemez, 99,5 %-os alu (AlMg3 kicsit drágább), 4,16 kg volt a súlya, ebből tudsz egységárat számolni (bocs de ehhez már le vagyok agyilag nullázva
). Ha kell darabolják is, bruttó 125 forint egy vágás (kiadnak fél és 1/4 táblát is, ebben az esetben nem számítanak fel a vágásért csak a további darabolásért).
A vágásról annyit mondtak előzetesen hogy összetett az árkalkuláció, attól függ hogy mennyire bonyolult a "minta". Maga a vágás nagyon olcsó, ilyen kicsi de bonyolult munkánál a program (CNC) megírása a nagyobb tétel. 3000 forint a minimál vállalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Hisense LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest