- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urbanjozsi #1199 üzenetére
Alakul! És ekkora házban a lehetőségek határtalanok!
-
urbanjozsi
senior tag
Na erről van most szó
-
fkenny
senior tag
Köszi.
(akkor te sem szereted a flexet. Nem nekünk való
)
Eléggé mélyen bele ment a húsba meg is állt benne meg sajnos mire az alsó épületből felmásztam telóért hogy szóljak ősöknek meg a mentőnek. Mire ideértek úszott a szőnyeg a vérben. Azt mondták a mentősök hogy még 5-6 perc és én elvérzem... Elvileg voltam műtőbe vagy 1 órát de azt nem tom. Most nem járhatok..
holnaptól mankó de olyan hogy vagyok 161 centi és kaptam felnőtt mankót... sztem csak wc-re fogok kimenni.kaptam vért meg még lesz valami hejreállító műtét mert pont a beteg lábam kapta el.... Szép kis év vége...:S De 1 valami jó is van az egészben . Anyuméktól kapok dremel-t .
(Remélem érthetően írtam le .Fájdalom csillapítók kellemes hatása alatt vagyok)
-
-
fkenny
senior tag
Elkezdtem építeni az új htpc-s Surfce-m . Elkezdtem flexelni (életemben először) És lerepült a korong egyenesen a lábamba... Roham mentő vitt a közeli korházba (Mezőtúr). 13 öltéssel varták össze a combom. Szóval most 1 ideig nem modolok. De ha kiengednek (most bent vok csak notim ősök behozták) elküldöm a skicceket a készülő gépről
FID: Jó lesz az a gép. Várjuk az új képeket.
Pista0001 :Jobbulást.
UrbanJozsi: Kérünk képeket a gépről -
válasz
urbanjozsi #1193 üzenetére
okés még ki gondolom a pontos méreteket ehez elörébb kell jussak a házzal u h nem most lesz.
A másik h nem gondoltam volna h egy kitakarás ilyen idegesítő lehet!!!! -
válasz
urbanjozsi #1190 üzenetére
lehet lenne egy kisebb lemez hajlítási munkám veled ha benne vagy mert 5*an hajlítasz nekem meg semmi eszközöm
-
válasz
urbanjozsi #1190 üzenetére
Te ki vagy? (én is) Valami új projekt?
-
urbanjozsi
senior tag
Szevasztooooooooooook
-
-
válasz
Pista0001 #1184 üzenetére
Holnap haladok utána kell fizu festésre utána tudok haladni csak! sajnos nem sok időm volt meg kell szereznem egy fúrógépet is! holnap sokat fogok haladni ha minden igaz!
Meg még a lábakat is fel kell raknom de ahoz hiányzik még 2 alkatrész. Ami még nincsn nálam. de ha minden jól megy akkor beleköltözök másfél 7múlva. és csak az oldal lapok maradnak még amit meg kell csinálni. de az január vagy február.A képeket most tényleg elfelejtettem de holnap berakatom őket!
-
Pista0001
addikt
FID! Hogy áll la projekt? tudtál haladni vele mostanában?
-
törölt tag
ez durva
mar kerdezte is vki h gepbe hogyan lehetne... persze a honlapjukon van rgb ledes, programozhato, stb. na aaaaaz modding lenne -
Móci
addikt
Én is komolyan elgondolkodtam egy ilyen kis gépben a napokban, s szerintem meg is fogom csinálni. Úgyis kellene új ház, akkor meg miért ne legyen mindjárt halk, kicsi, keveset fogyasztó a gép?
Egyelőre a megfelelő 'ház' megtalálása folyik, nem egyszerű. A cd lejátszó elé húzok, de szerintem ha találok videót, az sem lesz rossz. Elképzelések is vannak már a kártyák elhelyezésére (riserek, vagy esetleg flex), hűtésre, csak meg kell valósítani.
Ha lesz fejlemény jelentkezem! -
válasz
Pista0001 #1174 üzenetére
Ne is mond! Le ejtettem egy csavart és csináltam magamnak 50ezer forintos kárt!
Szemét csavar le esett de pont a mélyláda elé! Ami nem is lett volna gond de pont full hangerőn volt! És a mélysugárzó mágnese elkezdte magához vonzani az orromban lévő fémport! Én meg basszusra fejeltem szét a sub-ot
Na alakul ez majd haladás! (Most még nem az esztétika számít, nagyon nem. =re mindennek a helyére kell kerülnie) -
Na ki vagdostam amit akartam! Tele is van vasporral az orrom!
Ne tudjátok meg milyen fikám van! (olyan vas mag van már benne h saját gravitációval rendelkezik)Félek tüsszögni is a gép közelében ne h zárlatos legyen!
Viszont rályöttem h nincsen fém reszelőmNagy kár!
Még ügyködök és képek. -
Aszem vagdosok 1 picit
-
Na úgy döntöttem nem vágom ki a maradék 3szöget az oldal lapon jó ez így:
Kis részletek:Fölső 3szög:
Ott lesz a piros kijelző
Középső 3szög: ott lesz a 2vu méter + a hangerő gomb (I-mon) meg 3kapcsoló
Alsó 3szög:
Még fogalmam nincs.
Csak azért rakom ide őket mert bal oldalon lesz a gép az asztalomon és így mindent látok
mivel az eleje lehúzható rácsos amivel semmi 5let h mit kezdjek.
Pitta Hol vetted az a komolyságos bekapcs gombot? -
Pista0001
addikt
Ha már ilyen elintézős kedvedben vagy beneveznék egy Mercedes CLK 63 AMG Black Series-re
. Tudom, 1500!
-
fkenny
senior tag
Olyan kérésem lenne hogy hol tudok érintőképernyős 12"os vagy annál kisebb monitort szerezni? Meg valami invertel hibás 19"os vagy annál picit nagyobb moncsit
' itx-es nettopot és 1 surface-t fogok építeni kövi MTH-raFID: Én is elfogadnám az 1-es hsz-be való berakást . (annó felajánlottad )
Képek hozzá: Képek választása a te kezedbe leszképek
-
Pista0001
addikt
Az enyémben már annyira nincs, de még pont elegendő. Ha mégsem akkor hazaviszem melóból amit itt használunk
Itt már átálltunk a 230 V-os változatra. 20.000-et pörög és érzésre kicsit mintha erősebb lenne. Pedig "papíron" az is 100 W-os.Ha összejön az a mini hifis dolog az tényleg állat lesz
-
Pista0001
addikt
Na erre már tényleg nagyon kiváncsi vagyok!!
.
Köszi a tippet de már sikerült gazdaságosan megoldanom. Melóból leselejtezett darabokból összeraktam magamnak egy működőt
"Típus: FBS 12/E
Jellemző:
Finom fúráshoz, maráshoz, csiszoláshoz, polírozáshoz, keféléshez, rozsdátlanítához, gravvírozáshoz, domborzati véséshez és vágáshoz. Fúrótokmánnyal ( befogási terület: 0,5 - 3,2 mm ) Golyóscsapágyazású precíziós tengely köszörült acélból, mely szerszámcserénél gombnyomással rögzíthető. Kiesztergált tengelyvég : MICROMOT -acél szorítópatronok használhatók. A motor hatásos hűtése ventillációal. Nagyértékű 5 pólusú speciális motor. Üvegszál erősítésű polyamid ház. Műszaki adatok : 12 - 18 Volt. Áramfelvétel: max. 100 Watt. Elektronikus fordulatszám szabályzás 3.000 15.000 fordulat / perc. Teljes hossz: 185 mm. Súly kb. 450 gramm. Az üzemeltetéshez MICROMOT hálózati készüléket javaslunk 2,0 A teljesítménytől"A 15.000-től már egy kicsit messze van, de legalább működik. Az előző ház java részét is melóban csináltam, a következőt is ott fogom, a többihez meg ez bőven elég.
-
Király! Már csak rajtad múlik h mikor kerülsz be az egyes hszbe!
Pista0001
Bakker egész nap járt az agyam és ha sikerült megcsinálni amit akarok akkor besza behu!Úgy döntöttem h szétvagdosom az egész gépet.
Jam tudom ajánlani az obiban kapható 5ezer forintos usa-ban gyártott garvirozót vágási célokra! Vitte a lemezt mitn cigány a redlabel-t nálunk a sparban!
És nem halt bele mint az előző pedig az oldallap valami acél féle! -
gabx76
senior tag
Ma megérkezett az új LCD.
Össze is szereltem a készüléket. Mondhatni készen vagyok, bár a gépen belül még mindig káosz van. Egyelőre viszont így marad, mert nincs kedvem szórakozni vele.A képek:
Belsőség.
"Látkép"
Kicsit közelebbről
Eleje
Helyére került minden - Jobb oldalt a tuner lógicsál, hogy immáron HD-ben nézhessem a műsorokat.
Társaságban -
válasz
urbanjozsi #1138 üzenetére
Én nekem a fekete és a króm nagyon bejön! De még titkos!
Nem akarom keverni a feketét valami sötét színnel (nem tudom milyen eljárás milyen színnel jár) pl eloxálás.
Tudsz képet mutatni h te mire gondolsz? -
Közvélemény kutatás:
Melyik színek a jobbak?:
Piros és króm
Fekete és króm
kofi -
törölt tag
válasz
KillHates #1101 üzenetére
sot, meleghazba tettek szegenyt, nem is fagy sosem
elkezdtuk megtervezni a gepet. nos, nem lesz hagyomanyos, bar nem az urtechnologiatol vagy a legmodernebb cuccoktol lesz kulonleges.
egy ilyesmi CPCI-os kartya lesz a lelke (prototipus kartya, itt lakik laborban es barmikor vissza tudjuk adni).
azert h cserelheto legyen, az eredeti sun-os rearpanelt (amin a video, audio, scsi, stb csatlakozok vannak) felcsereljuk egy sajat tervezesu cpci-t fogado panellel, amire rakerulnek a szukseges csatlakozok. igy cserebe nem kell szetfaragni a haz hatuljat, viszont kockasra fogjuk szopatni magunkat a nyak tervezesevel es javitgatasaval.
az odd sata lesz, a hdd akarmi (usb/ide/sata) az meg kiderul.
hang nincs rajta, ahhoz bele kell majd gyogyitani egy usb-s hangkartyat, ha kell.
egyelore ennyi. most hosszu ideig a hatlapi nyakkal fogunk foglalkozni. -
A panel és hozzá az inverter. (ennyi pénzért nem 5.25-ös helyre beépíthető csili-vili érintőképernyőt adok) LVDS illesztőt és vezérlő panelt lehet olyan 7 ezer Ft körül csináltatni. Már más is vett itt a fórumon tőlem és csinált hozzá. Így kompozit felületre tudod illeszteni, tehát kell egy TV-OUT majd hozzá!
-
Hát nem tudom, hogy mit szólnának az alábbi kérdésre:
Jó napot kívánok! Egy barátomtól kaptam a címüket, aki a szervizes haverjával önöktől bugáztak néha egy-két 7"-os kis TFT panelt. Esetleg kaphatnék én is egyet?Viszont van egy jó hírem. Van még egy 7"-os panelem! Inverterrel együtt odaadom 5.000,- Ft-ért!
-
válasz
urbanjozsi #1122 üzenetére
Egyet értek!
-
Na ma haladtam! 10centit tudtam vágni! Mert bele halt az új gépbe a gravirozó!
Vasárnap adok a háznak flexel! Vége a finomkodásnak! Később kép meg video is lesz! -
fkenny
senior tag
Killhates: Mingyárt elbőgöm magam. Esetleg nem tudnál adni honlap címet vagy elérhetőséget a cégnek. (faja kis dvd lejátszó én nem adnám el . de a szándékod nagyon jó
)
Jó pörgőd a topik csak így tovább
-
Pista0001
addikt
válasz
KillHates #1115 üzenetére
És volt összefüggés a szerzés és a kirúgás közt?
A DVD lejátszóba saja csak flex lapok passzolnának, túl kicsi a "rendes" lapokhoz a mélysége. Pedig jól néz ki...
Meg a magassága is pont jó SFX táphoz.
FID: Nem aprózod el
. Képeket lökhetnél a belsejéről. Kíváncsi vagyok milyen a kialakítása.
-
válasz
devisionhun #1112 üzenetére
Notebook optikai meghajtót könnyű átalakítani; a tálcáját ki kell szerelni, a szalagkábellel összekötött elektronikát áthelyezni a mechanika alá és akkor akkora az egész mint egy CD tok. Ugyanúgy kell bepattintani a lemez mint a tokba, és kész is a lemezjátszó szerű olvasó. Csak a "tű" a lemez alatt lesz...
-
válasz
devisionhun #1109 üzenetére
Hát, szerintem elég retro dizájnos ez is... Bár a tuti egy régi lemezjátszó meghekkelése lenne ODD ügyileg.
-
válasz
Pista0001 #1106 üzenetére
ez jó 5let! De nem a vastagság a lényeg hanem a forma meg a méret! De úgy is szétszedem a yamahát! Mert már a házak között van apróban. A táp az aljában lesz elől tetejében egy dual radi triplát akartam de ahoz sokat kéne vágni és akkor fölső helyre nem tudok dvd-t tenni. Meg az aljában is egy dual alulról főlcsavarozva csak a 2 slim 12es venti lesz belül =re ennyi lesz pénteken megcsinálva. De 2-3 hónap alatt teljesen kész akarok lenni. De piz függő az egész. De hajnali egykor már ma szét bombáztam! Ki szedtem ami mozdítható volt. Kár h eredeti állapotról nincsen fénykép! Vagy video.
-
válasz
Pista0001 #1106 üzenetére
Hát, van egy-két túlbuzgó ember itt a PH-n akik azt hiszik, hogy a fórumozók zaklattatása a moderátorokkal jelent valami extra lehetőséget arra, hogy ők is moderátorok lehessenek... Na mindegy, nem akarom FID topic-ját szét offolni!
Inkább vigyétek a jó kis HTPC alapot, moddolásra! Méretei: 360 (szélesség) 65 (magasság, talpak nélkül) 235 (mélysége)
-
Pista0001
addikt
Kartondobozból vágsz alapterületnek megfelelő darabokat, összeragasztasz Technokollal annyit hogy kijöjjön a vastagság és már mérhetsz is
. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit hozol ki abból a házból
KillHates: Az a botrány tényleg nagyon siralmas volt. Nem tudom hogy kinek szúrta a szemét, de az illető menjen a ...
-
válasz
KillHates #1103 üzenetére
jaja téget is látni
Köszönöm h megtiszteled a topikom!
Ma megjött a szerverház 3500píz volt jól le van lakva
Jobbat vártam! De nem baj. Lesz mit moddolni! Már látom h nem lesz 1xű az biztos!
De nem adom fel csak nincen kedv szétszedni a yamahát és légre váltani, mert kellenének a radik h kimérjem a helyüket. -
válasz
Pista0001 #1102 üzenetére
Pedig folyamatosan modding-olok! Most is komoly prodzsekten
dolgozom. Quad procis ITX rendszert építek! Brutál 3D teljesítménnyel!
Csak anno mikor volt a cirkusz a hogy hogyan fórumozok, elvette a kedvem attól, hogy produktív tagja legyek a prohardvernek. Így csak a közösségi topic-okban írogatok, meg a hardveraprót használom seftelgetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest