Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargab
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Egy HP ProLiant kellene működésre bírni, teljesen mindegy hogy milyen oprendszerrel.
Csak minél egyszerűbb legyen. Én csak átlag user vagyok és nem nagyon mennék bele komolyabb dolgokba.Mivel a HP ProLiant alapból tudja a hardveres RAID-et gondoltam az is a legegyszerűbb, megoldás. Az oprendszer pedig a hálózaton való megosztást kezelné, hogy ne kelljen pendrive-on és külső winyón megtölteni. A biztonságos tárolás az elsődleges. Nem kell torrent, nem kell médiaszerver és egyéb lehetőségek.
Lazább heteken kb 40-50GB videóanyagot, hozunk létre és ezt kellene archiválni úgy, hogy ha 1-2 hónap/év múlva szükség lenne rá akkor gyorsan elérhető legyen. Esetleges winyó halálkor pedig a tükör/mentés használható legyen az adatok visszaállítására.
Eddig ment is 2db 3TB-or meghajtóval de most megtelt, ezért kellene a másik 2 meghajtó, amit be is szereztem, de a beállítás problémás.
Ezért gondoltam hogy hátha van valami "pontról-pontra-beállítás-hülyéknek", hogy én is meg tudjam oldani.A NAS oprendszereknek mindenképp utánanézek hogy támogatják-e a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DJI Osmo Pocket 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest