Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
LordAndrew
üzenetére
Őszintén szólva nem tudom mi az a chew7 loader, de a neve alapján nem a jogtisztaság irányába mutat.
Ha valóban ez a helyzet, akkor sajnos itt szerintem azon kívül, hogy használj jogtiszta szoftvert, OS-t, nem fogsz más segítséget kapni - a fórum alapelveibe ütközik és kitiltás is járhat érte -.

Ha nincs igazam, akkor elnézést kérek a feltételezésért!
Személy szerint annyit javasolnék, hogy mindenképp próbálj ki egy ingyenes, jogtiszta alternatívát, elhangzott itt már jó pár és használható lehetőség, amelyek szerintem teljes egészében képesek kiváltani az Általad jelenleg használt OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Asztali PC , R7 8700F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , i7 9700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest