Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeffo
tag
Nincs fix IP cím, Windows Live-on keresztül beállított homeserver.com-os dinamikus DNS címmel próbáltuk. A távoli elérés beállításainál is meg van adva ez a homeserver-es host.
Kell feltenni rá valami vírusirtó szoftvert, pl. NOD32 Antivirus vagy Smart Security? Nem lehet, hogy valami vírus ráment, és amiatt kavarodott be?Valójában nem én telepítettem, legközelebb 1-2 nap múlva járok az iroda fele, akkor tudok ránézni, és tovább próbálgatni.
Aki beállította ezt a homeserver.com-os címet, azt mondta, hogy telepített valami control panelt ehhez, nem tudom pontosan hova, talán egy másik gépre, ahonnan elérni akarta, de aztán leszedte, és lehet, hogy azután nem működött a távoli elérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- OLED TV topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest