Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

válasz [BiG] #2427 üzenetére

hát hogy őszinte legyek nem értem miért esett az n40l-re a választásod ha htpc-re is meg nas-ra is meg server feladatok ellátására is akarod használni. Ha veszel vagy vettél bele egy vga kártyát már ott vagy mintha vettél volna egy trinity-s alaplap cpu kombinációt. Árban sem fogyasztásban sem lennél rosszabb helyzetben cserébe lenne egy tökéletes htpc-d rakhatnál bele minden gond nélkül oda is 4 vinyót, lejátszhatnád simán az integrált videokártyájával a 3d iso-t is, ehelyett szenvedsz a microszerver htpc-re alakításával, sose lesz igazán megfelelő rá(szerintem) főleg ha ilyen nagyok az elvárások, mások még egy direkt htpc-re való konfigal is sokat pepecselnek hogy tökéletes legyen minden formátum megfelelő lejátszására és akkor még nem beszéltem a különböző filterek stb processzorigényéről ha még rá is akar gyúrni az ember a tökéletes képminőségre....

Ez a kis számítógép nem erre lett kitalálva, arra lett kitalálva hogy mikro vállalkozások vagy otthoni hálózati serveres feladatok/nas funkciókat kiszolgáljon.

Most még simán el tudod adni mert van rá kereslet ugyan annyiért amennyiért vetted, tedd azt és építs egy htpc-t amit használhatsz nas feladatokra is. Ilyen egyszerű a képlet. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák