Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zedii

aktív tag

Üdv Mindenkinek!

Kábé másfél hete vagyok tulajdonosa egy 6715b notebooknak, és sajnos elkövettem azt a hibát, h amikor az elején a Vista Business felkínálta a lehetőséget ,h 64 bit / 32bit -es oprendszert kívánok-e én 64bit mellett tettem le a voksom..ami pont egy hétig volt üzemképes. azótan a 32bites dolgok nem futnak és rendre azt a hibaüzenetet adják, h APPCRASH. Nagyon bosszantó, mer a megszokodt Firefox/Thunderbird stb programoikat nemtom használni:
    32 bites Explorer esete:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: iexplore.exe
    Alkalmazásverzió: 7.0.6000.16473
    Alkalmazás időbélyegzője: 46296d48
    Hiba – modul neve: StackHash_8d13

A kettes számú pofára esés az ott jött, h ezt rohadtul nem tudom megváltoztani csak úgy, h újra teszem az F11-el, ezér Hp szervíz ,telefon, megoldás: Segítőkészek voltak és felkínálták azon lehetőséget, h küldenek nekem 32bites oprenszert, s ha az sem fog tettszeni, akkor lehetőségem van Xp profra. Ennek örültem. A bibi, h külföldről rendelik és 1-másfél hét. az hét ma járt le. Azt mondták szerdáig várjak. Ok. A másik fura tapasztalat ,h nehézkesen áll rá kicsit a hálózatokra, legyen az épp wifi vagy kábelen jövő (kikapcsolom alvóra aztán felébresztés után elég hosszan tököl (4-7! perc), h ráálljon a kábelen jövő hálózatra.) Ez sem normális szrintm. De addig míg a 32 bites meg nem jön nem is írok különösebben tapasztalatokat, mer ez inkább már a Vistaról szól úgy gondolom.
    Billentyűzet szrintem nagyon kényelmes pláne ,h el vannak szeparálva az egyes funkciók, touchpad-görgő nagyon kellemes, többi teszt és adat később,ha teljesen tudom majd használni. addig is itt egy link[link] a kistesóról, egy meg turion 64ről [link], a cikkben 6715c szerepel, valójában 6715b az. Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák