Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proximus

senior tag

Én meg tovább tesztelgettem a laptopot, de nem a wifi kapcsán, hanem ennek a Meltdown és Spectre lassításnak a kapcsán, mert baromira nem azért vettem ezt a gépet, hogy 20-50%-ot kihúzzon belőle a kedves kicsi-puha Microsoft barátunk+Intel...

Szóval megnéztem én is Linux Mint alatt és már pendrive-ról is szépen pörög, de aztán az ominózus Virtualboxos Windows indításokat és belső használhatóságot is teszteltem.

Eredmény?
    Linux alatt nem "laggol" már az UEFI-ben kikapcsolt virtualizációval sem, de azt bekapcsolva meg még majdnem úgy megtáltosodott, mint mikor új volt még a laptopom és nem voltak ezek a Win10 mérföldkövek és patchek rajta! :Y :R Mindezt Linux Live rendszer alól, SquashFS-es "fékkel"!! :Y

Ja! Linux alatt is aktívak áááám a Spectre+Mdown javítások és úgy ekkora a teljesítmény! :DD :C

Szóval nagy köszönet a mainstream "szoftveres/oprendszeres brigádoknak", hogy 1-2 év alatt szépen képesek "lenullázni", a még újonnan gyors gépeket!! :W :Y

Ugyanez megy a mobiloknál is... :(((

8 GB van a gépben, 10 combosabb Firefoxban nyitott oldallal akár 6-7 GB körül van a foglalás!!! :Y
    Szép "teljesítmény"...

Új hozzászólás Aktív témák