Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

na feleim, ide is felteszem a kérdést, hátha valaki okosabb, és tudja rá a választ:

alapszitu: vettem egy Hp DV6 6126SL notit, amit úgy hirdet a HP, hogy 6755G2 dual graphicsot (6620G interált + 6750M dedikált) tudja. felraktam rá szépen a legújabb Catalyst Mobility-t, a 12.4est, de nincs meg az a menü, ahol a kettős grafikust állíthatnám, és nem .egy a DG.
    ha gpu-z-t, vagy Aida64et nézem, akkor ott azt írja a Crossfire-re (ennél már Dual Graphics), hogy "támogatott, letiltva".
    hogy tudnám én ezt engedélyezni? külföldi tesztben ez a noti simán ment DG-vel, sőt csináltak összehasonlító tesztet is a DG vs 6750M között.

megcsináltam azt, hogy leszedtem a teljes VECC-t minden driverrel együtt, majd szépen csökkentett módban driver sweeperrel kiszedtem az összes AMD Display drivert is, majd normál módban újratelepítettem a Catalystot. de most sem megy.

mi lehet a gond?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobb2

újonc

Sziasztok!

Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
    Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
    Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
    Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
    Köszi.

Hirdetés