Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
hdanesz #71165 üzenetére
Na
Grat
Szép a színe, de én elfogult vagyok
Szóval... Szerintem, ahogy Qru is javasolta, át kell verekedni magad a hivatalon és módosítani az osztályt, főleg ha tervezel külföldöt. Az V még jó, de a IV sok helyen problémás.
Regenerálást a kijelzőn látod, nem lehet nem észrevenni
Nekem a nyitás nem volt gond, ezt a kétszeres megnyomást jónak tartom.
A menet közben lezárás nálam nem volt, de ha egyedül mentem, csak az én ajtóm nyílt ki, ha többen mentünk, akkor meg volt oldva a lopás védelem. Viszont azt tudta, ha a távirányítóval kinyitottam és nem engedtem el a gombot, lehúzta egyszerre az összes ablakot.
5l? Az jó, nekem 7 fölött volt a teljes átlagom
Szűrő, olaj... Én mindig márkaszervizbe vittem, így a szűrőkről nem tudok nyilatkozni, de olajat 5W30-as Liqui Moly-t kapott, nem volt vele soha gond. Ja, nem magyar márkaszerviz, ha ez számít...
Egyelőre ennyit, élvezd, mert nagyon jó kocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest