- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Az OTP -nél az ATM befizetéssel kapcsolatban nekem volt rossz tapasztalatom.
Mikor befizettem az összeget és másnap átutaltam, akkor felszámított a bank hitelkeret lehívási díjat (rendelkeztem folyószámla hitel kerettel) + hitelkamatot amíg zárolva volt a befizetett összeg. Kérdésemre, hogy ez mégis miért, akkor az volt a válasz, hogy amíg nem könyvelődik le az összeg és a zárolt tételek között van, addig csak bankkártyás vásárlásokra használhatom el ha nem szeretnék ilyen-olyan díjakat fizetni. Természetesen megreklamáltam és jóvá is írták 1x, de figyelmeztettek, hogy töbszőr ilyen jogcímen nem kérhetek jóváírást. Úgyhogy én úgy vélem számíthat, hogy az összeg zárolva van vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest