Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Az OTP -nél az ATM befizetéssel kapcsolatban nekem volt rossz tapasztalatom.
Mikor befizettem az összeget és másnap átutaltam, akkor felszámított a bank hitelkeret lehívási díjat (rendelkeztem folyószámla hitel kerettel) + hitelkamatot amíg zárolva volt a befizetett összeg. Kérdésemre, hogy ez mégis miért, akkor az volt a válasz, hogy amíg nem könyvelődik le az összeg és a zárolt tételek között van, addig csak bankkártyás vásárlásokra használhatom el ha nem szeretnék ilyen-olyan díjakat fizetni. Természetesen megreklamáltam és jóvá is írták 1x, de figyelmeztettek, hogy töbszőr ilyen jogcímen nem kérhetek jóváírást. Úgyhogy én úgy vélem számíthat, hogy az összeg zárolva van vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest