- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz Oliverda #35677 üzenetére
A (saját) logikánknak ehhez semmi köze nincs, mert teljesen ellentétes döntést hozott a korábbi döntéséhez képest az Erste, ezzel kapcsolatban.
Csak 2023. március 31. napjától számít a kereskedői jóváírás (Refund) is törlesztésnek, de előtte minimum 7 évig nem így volt, ráadásul az Erste nem írja ezt a fontos változást a MAX Hk. oldalán, de a hirdetményekben sem.Viszont, ha ezt tudtad, akkor nem értem, hogy miért kérdezted a fentieket, hiszen tapasztalatból írtad, amiket.
Nekünk pont 2023. áprilisban szűnt meg a MAX Hk., így én friss tapasztalatból nem tudtam, de az előtte lévő tapasztalatok ellentétesek voltak mint most, és az sem volt régen.Viszont akkor meg nem kell visszafizetned a teljes tartozást, hiszen beleszámít a Refund is, de akkor nem értem, hogy miért írtad ezt:
"Az világos, hogy vissza kell fizetni ..."Ha tapasztalatból tudtad, hogy a Refund beleszámít a tartozás visszafizetésébe, akkor nem sok "értelme volt" a kérdésednek, ha csak megerősítést akartál, akkor máshogy is megkérdezhetted volna, és megnevezhetted volna az Erstét, hogy arról van szó.
Akkor egy új dolgot is írok (másnak hátha hasznos):
A Moneyback vásárlás visszatérítés jóváírás is beleszámít a tartozás törlesztésébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vicces képek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...