- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
"Az eredeti kérdésed szerint pont azt kérdezted lényegében azzal, hogy beleszámít-e a tartozás kiegyenlítésébe, vagyis a Refund összeg "nélküli" tartozás részt kell-e majd visszafizetni, vagy az egészet, a Refund összegű jóváírást nem figyelembe véve"
Azt kérdeztem, hogy a refund beleszámít-e a tartozás kiegyenlítésébe. Vagyis, ha fordulónapon 200 000 tartozásod volt majd egy nappal később kapsz 100 000 refundot, akkor 200 000-et kell-e még visszafizetni a határidőre vagy csak 100 000-et. Az én tapasztalatom alapján (és a logika szerint is) utóbbit, vagyis a refund összegével minden esetben csökken a teljes tartozás."Fentiek szerint egyébként sem túltöltésről beszél a szabály, hanem túlfizetésről."
Mindegy, hogy túltöltésnek vagy túlfizetésnek hívód, a lényegen nem változtat. És nekem határozottan úgy rémlik, hogy az Erste sem tesz különbséget aközött, hogy utalás vagy refund miatt emelkedik a hitelkeret összege fölé a hitelszámla, egyik esetben sem adják meg a cashbacket. 50 forintért pedig nekem nem érte meg telefonálgatni vagy levelezgetni, azóta figyelek erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest