- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
"Az eredeti kérdésed szerint pont azt kérdezted lényegében azzal, hogy beleszámít-e a tartozás kiegyenlítésébe, vagyis a Refund összeg "nélküli" tartozás részt kell-e majd visszafizetni, vagy az egészet, a Refund összegű jóváírást nem figyelembe véve"
Azt kérdeztem, hogy a refund beleszámít-e a tartozás kiegyenlítésébe. Vagyis, ha fordulónapon 200 000 tartozásod volt majd egy nappal később kapsz 100 000 refundot, akkor 200 000-et kell-e még visszafizetni a határidőre vagy csak 100 000-et. Az én tapasztalatom alapján (és a logika szerint is) utóbbit, vagyis a refund összegével minden esetben csökken a teljes tartozás."Fentiek szerint egyébként sem túltöltésről beszél a szabály, hanem túlfizetésről."
Mindegy, hogy túltöltésnek vagy túlfizetésnek hívód, a lényegen nem változtat. És nekem határozottan úgy rémlik, hogy az Erste sem tesz különbséget aközött, hogy utalás vagy refund miatt emelkedik a hitelkeret összege fölé a hitelszámla, egyik esetben sem adják meg a cashbacket. 50 forintért pedig nekem nem érte meg telefonálgatni vagy levelezgetni, azóta figyelek erre is.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vicces képek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...