Új hozzászólás Aktív témák

• Oliverda

félisten

válasz RR-13 #35676 üzenetére

"Az eredeti kérdésed szerint pont azt kérdezted lényegében azzal, hogy beleszámít-e a tartozás kiegyenlítésébe, vagyis a Refund összeg "nélküli" tartozás részt kell-e majd visszafizetni, vagy az egészet, a Refund összegű jóváírást nem figyelembe véve"

Azt kérdeztem, hogy a refund beleszámít-e a tartozás kiegyenlítésébe. Vagyis, ha fordulónapon 200 000 tartozásod volt majd egy nappal később kapsz 100 000 refundot, akkor 200 000-et kell-e még visszafizetni a határidőre vagy csak 100 000-et. Az én tapasztalatom alapján (és a logika szerint is) utóbbit, vagyis a refund összegével minden esetben csökken a teljes tartozás.

"Fentiek szerint egyébként sem túltöltésről beszél a szabály, hanem túlfizetésről."

Mindegy, hogy túltöltésnek vagy túlfizetésnek hívód, a lényegen nem változtat. És nekem határozottan úgy rémlik, hogy az Erste sem tesz különbséget aközött, hogy utalás vagy refund miatt emelkedik a hitelkeret összege fölé a hitelszámla, egyik esetben sem adják meg a cashbacket. 50 forintért pedig nekem nem érte meg telefonálgatni vagy levelezgetni, azóta figyelek erre is.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák