- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
pvt.peter #20929 üzenetére
Közös számlát szeretnék én is. Eco kiesik a látókörömből, így csak partner aktív zéróról tudok nyilatkozni.
Közös számlát úgy használhatnak, ha egyikük a tulaj a másik pedig rendelkező. Utóbbi elég széleskörű joggal rendelkezik, de nem ugyanazokkal, mint a tulaj. Netbankhoz mindketten kaphatnak accountot és használhatják függetlenül. Mobilbankhoz az UC nem képes ugyanezt megoldani, ahhoz csak a tulajnak van accountja, de két különböző eszközön is használhatja a netbankját. Így technikai akadálya nincs, hogy ugyanazt az accountot ketten használják. Ugyanakkor vásárlást mindketten tudnak hitelesíteni, külön mobilbank hozzáférés nélkül is.
Telebankról nincs infom, azt nem kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest