- Notepad++
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
AudioTom
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: nyitni akarok egy devizaszámlát, amire havi szinten érkezik majd pár ezer €. Néhány hónapon belül valószínűleg nyitok egyet Ausztriában is, mert jobban megéri, viszont most sürgősen kellene egy itthoni. Amennyire én tudom, Magyarországon eléggé lehúzósak a bankok, ha devizáról van szó, de mégis: van olyan, amelyik egy kicsit kevésbé akar velem kib..ni? Az elsődleges szempont, hogy készpénzfelvételkor minél kevesebb legyen az atm használati díj és minél kevésbé fájóan váltson (forintban vennék ki). Valamint, ha pénzt akarok majd utalni róla másik bankba, az se legyen egy vészes összeg. A számlavezetési díj és egyéb költségek annyira nem számítanak, ha az első két szempont rendben van. Bármilyen tipp jól jön, én teljesen zöldfülű vagyok a témában.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar