Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
AudioTom
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: nyitni akarok egy devizaszámlát, amire havi szinten érkezik majd pár ezer €. Néhány hónapon belül valószínűleg nyitok egyet Ausztriában is, mert jobban megéri, viszont most sürgősen kellene egy itthoni. Amennyire én tudom, Magyarországon eléggé lehúzósak a bankok, ha devizáról van szó, de mégis: van olyan, amelyik egy kicsit kevésbé akar velem kib..ni?
Az elsődleges szempont, hogy készpénzfelvételkor minél kevesebb legyen az atm használati díj és minél kevésbé fájóan váltson (forintban vennék ki). Valamint, ha pénzt akarok majd utalni róla másik bankba, az se legyen egy vészes összeg. A számlavezetési díj és egyéb költségek annyira nem számítanak, ha az első két szempont rendben van. Bármilyen tipp jól jön, én teljesen zöldfülű vagyok a témában.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest