Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
GumisPeter #66444 üzenetére
Én asztalnak szántam, de elgondolkodtam ugyanezen a megoldáson. Pár éve nagyon rajta voltam, h keresek egy V8 at, aztán após garázsában lassan megcsinálom, de sehol sem találtam bontot olcsó V8 vagy V6 ot. Egyszer sikerült egy 3.2 es alfa gta motort találnom, de azt meg szentségtörés erre használni, főleg, hogy kb semmi baja nem volt. (meg kb ritka mint a fehér holló).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest