- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telegdy
aktív tag
válasz
ZetorGumi #39250 üzenetére
Köszi a válaszokat, így már kezd körvonalazódni bennem a dolog.
Szerintem az lesz, hogy felteszem a kártyát apróra (gyakorlatilag már fent is van, csak átírtam kicsit a hirdetést), ha elviszik akkor elviszik és váltok valami csendesebbre, takarékosabbra, esetleg olyanra amihez azonnal van blokk vízhűtéshez, pl most láttam GTX580-at.
Ha nem viszik el mire aktuális lesz a dolog, akkor megcsinálom az egyik kártyát - tehát az itthoni gépet - vizesre, kerül amibe kerül.Közben meg figyelem a vízhűtéses topikot és próbálom kideríteni, hogy egyáltalán mik kellenek nekem egy ilyen rendszerhez (mármint a kártyán és az ahhoz tartozó alkatrészeken kívül)
Ehhez bizony teljesen hülye vagyok jelenleg, de mindig is érdekelt. -
Telegdy
aktív tag
Ha már a HD5970 téma, nincs valami tippetek rá hogy honnan tudnék hozzájuk (nekem is van 3 db
) valami hűtést szerezni, amivel játék közben nem b*ssza meg az agyamat a zaj?
Karban vannak tartva, a gyári ventiket újra cseréltem, újrapasztáztam őket, de nem bírok megmaradni mellette órákon keresztülVízhűtésen is gondolkoztam, lehet alkatrészt szerezni hozzájuk halandóknak is elérhető áron?
-
-
Telegdy
aktív tag
Így a gumi-nemgumi témához hozzászólva: Én is elhagytam a Brockenről a hozzáadott ventitartó kis drótokat...
Mit lehet ilyenkor tenni? Beszerezhető valahonnan, vagy adnak valamelyik ventihez, esetleg vegyek új hűtőt?
Utóbbi esetben maradna a gumi, azt pedig nem szeretném -
Telegdy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #38975 üzenetére
Megy-megy, mondjuk még állítgatom...
Nekem is 1200-as CWT-belsős táp lesz benne (mondjuk ettől kicsit félek, hogy elfér-e az SSD-doboz mellett) és az 5970-pár is passzoljocek91: Erre én is gondoltam, de sajnos közben sikerült elhagynom azokat a kis lefogókat a ventiről és most csak úgy rátettem
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok,
most állt össze a gépezet, ez az első ami nem felsőtápos és még rejthető is a kábelezés. Szóval nem sikerült valami csodásan, de azért gondoltam megosztom veletek és elfogadok bármilyen tanácsot, hogy hogyan tehetném még rendezettebbé...
A tápból van moduláris csak ideiglenesen nincs itthon, szóval ez megoldódik hamarosan, és nemsokára belekerül a gépbe még egy darab HD5970-es kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 3
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Monitor hiba topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest