Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telegdy
aktív tag
válasz ZetorGumi #39250 üzenetére
Köszi a válaszokat, így már kezd körvonalazódni bennem a dolog.
Szerintem az lesz, hogy felteszem a kártyát apróra (gyakorlatilag már fent is van, csak átírtam kicsit a hirdetést), ha elviszik akkor elviszik és váltok valami csendesebbre, takarékosabbra, esetleg olyanra amihez azonnal van blokk vízhűtéshez, pl most láttam GTX580-at.
Ha nem viszik el mire aktuális lesz a dolog, akkor megcsinálom az egyik kártyát - tehát az itthoni gépet - vizesre, kerül amibe kerül.Közben meg figyelem a vízhűtéses topikot és próbálom kideríteni, hogy egyáltalán mik kellenek nekem egy ilyen rendszerhez (mármint a kártyán és az ahhoz tartozó alkatrészeken kívül)
Ehhez bizony teljesen hülye vagyok jelenleg, de mindig is érdekelt.MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
Ha már a HD5970 téma, nincs valami tippetek rá hogy honnan tudnék hozzájuk (nekem is van 3 db ) valami hűtést szerezni, amivel játék közben nem b*ssza meg az agyamat a zaj?
Karban vannak tartva, a gyári ventiket újra cseréltem, újrapasztáztam őket, de nem bírok megmaradni mellette órákon keresztülVízhűtésen is gondolkoztam, lehet alkatrészt szerezni hozzájuk halandóknak is elérhető áron?
[ Szerkesztve ]
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
válasz winfier #39023 üzenetére
Köszi, nem gondoltam volna hogy ezt lehetséges bárhonnan is megrendelni, ezek szerint tévedtem.
Már csak az lenne még jobb, ha pécsi lennék, és akkor nem kéne 1100ft postaköltséget fizetni a 350ft-os alkatrészért... Mondjuk még így is megériMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
Így a gumi-nemgumi témához hozzászólva: Én is elhagytam a Brockenről a hozzáadott ventitartó kis drótokat...
Mit lehet ilyenkor tenni? Beszerezhető valahonnan, vagy adnak valamelyik ventihez, esetleg vegyek új hűtőt?
Utóbbi esetben maradna a gumi, azt pedig nem szeretnémMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
válasz fatal1ty1984 #38975 üzenetére
Megy-megy, mondjuk még állítgatom...
Nekem is 1200-as CWT-belsős táp lesz benne (mondjuk ettől kicsit félek, hogy elfér-e az SSD-doboz mellett) és az 5970-pár is passzoljocek91: Erre én is gondoltam, de sajnos közben sikerült elhagynom azokat a kis lefogókat a ventiről és most csak úgy rátettem
[ Szerkesztve ]
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok,
most állt össze a gépezet, ez az első ami nem felsőtápos és még rejthető is a kábelezés. Szóval nem sikerült valami csodásan, de azért gondoltam megosztom veletek és elfogadok bármilyen tanácsot, hogy hogyan tehetném még rendezettebbé...
A tápból van moduláris csak ideiglenesen nincs itthon, szóval ez megoldódik hamarosan, és nemsokára belekerül a gépbe még egy darab HD5970-es kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest