Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz pigatt #72059 üzenetére
Közben megtaláltalak a Raptor topicban, ott olvasgattam amiket írtál. Nagyon kíváncsi vagyok a lapodra és a hűtőre is mert pont ezeket néztem ki magamnak én is.
A stabilitástesztet azért kérdeztem, mert 7200-on nekem is ment sokat a TUF lapomban, de nem tudtam stabilra belőni, most úgy néz ki, hogy 7000-en sikerült stabilizálnom, 1óra 45 perc Aida, 40 perc VST és 5 kör (6 óra 40 perc)ANTA-val.
Sokat küzdöttem a 7200-al, de feladtam inkább.⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
válasz pigatt #72057 üzenetére
Tesztelted komolyabban? Bocs hogy kifaggatlak, de én is szemezek a lappal..
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
válasz pigatt #72055 üzenetére
Nyilatkozz kérlek milyen a RAM kezelése a lapnak Milyen órajelen tudnak stabilan menni a RAM-ok? ÓÓ, és most nézem igazi különlegesség van ott a CPU-n, nekem is meg kellene rendelni
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Szabikaa20
őstag
Ja vagy ugy!Igaza van itt a koleganak egy AMD nembiztos hogy kihajtaná!Mondjuk a Phenom utan meg nem neztem.En is AMD-s vagyok nem akarom lemondani,de nemtudom!De szerintem egy Intel Core2 Duo 6600 vagy 6800 mar azert megfingatná na meg persze egy atomerőmű! En is ugy nez ki hogy atvaltok Core2-re,sokkal nagyobbak a Tuning lehetosegek!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vedini
őstag
szerintem mindenki ért,
csak sztem csutkaa a gépével nem kisebb egyéniség,
mint te a te gépeddel, sőt a művészi harmonikusságról ne is beszéljünk,
a láva lámpái pl. nagyon barátságossá teszik a kis pc-s sarkát;
sztem legalább annyi munkája volt benne mint neked, ha nem több
egyébként nekem a te géped is tetszikworkworkwork...
-
vedini
őstag
ne irigykedj ilyen látványosan
nagyon szépnek tartom a drágaságom, de kicsit elkapott az irigység csutkaa gépét látván, bár még nincs befejezve a moddingom, minden bizonnyal nagyon komoly lesz a végére
csutkaa:
brutál a konfigod
a sal-hoz lehet mélynyomót is venni, illetve milyen erősítőt használsz, a képen nem láttamworkworkwork...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...