Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz UnConnecteD #643 üzenetére
Tudod milyen drága a vizsugaras vágás? 10 alatt szóba se áltak volna vele.
-
Gergo_pet
aktív tag
Hát az sajnos csak akkor fog rámenni, ha előtte homokfúvatod az egészet, mert ami már egyszer festve volt azt nem lehet szintereztetni, csak ha előtte homokszórják. Kicsit macera, szerintem inkább fesd le normál festékkel, sokkal olcsóbb is. A szinterezés csak fémtiszta felületen megoldható!
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Gergo_pet
aktív tag
Szia, hogy áll az előlap, gondolom láttad a képeket idéglenes megoldásnak beleraktam azt a rácsot, de azésrt jó lenne a kivágottat belerakni mire megkapom a ventiket.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
germanh
senior tag
válasz Winner_hun #656 üzenetére
kk
#654 Gergo_pet : Ezt most kinek?
Ha nekem akkor már mindjárt kész a sablon papírbólEnjoy the pain!
-
D.Orion
veterán
válasz Mr-Pamacs #652 üzenetére
Hát eddig müködik neki. Elvileg el van szigetelve a környezettől, hisz rajta van az üvegburok a gömbön. Viszont az tényleg érdekes, hogy pl. ha odarakod a kezed vagy a kábel odaér akkor odahúz az áram, szóval én nem tom ez hogyan müködik, de eddig nem sütött ki semmit.
-
ToBeY
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem hogy plexit mivel lehetne kivágni házilag (kör alakot)
Van egy soprano abban oldalt 9cm venti,12cm ledes ventit akarok oldalra
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #663 üzenetére
Körvágó furó van ilyen? Ezzel ki lehet szedni könnyen egy 12cm kör-t?
-
-
germanh
senior tag
na van pár terv és kivágott sablonok
[link]Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
-
Winner_hun
titán
válasz Motion_Blur #673 üzenetére
Naja, pont ezért nem szeretem a sűrűn lamellázott hűtőket. Vagy nem kell rá venti
a VGA-n az nagyon dúúúúrván néz ki, mikor is takarítottad utoljára? Ill hány fokos is most a GPU? És takarítás után?
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Motion_Blur
félisten
válasz Winner_hun #674 üzenetére
Mindent letakarítottam, újrapasztáztam.
Proci 35fok helyett 33fokos (2500MHz@1,45v), GPU 48 helyett 44 (500MHz@vmod)Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
trassher
addikt
válasz Motion_Blur #673 üzenetére
Látom a por bejátszik a gépedben. A Zalman cuccai nagyon fogják de ha végighúzod az ujjad a lamellákon akkor szinte az összes kijön. Mondjuk nem ilyen mennyiségnél.
Redmi Note 7
-
Hasek
Közösségépítő
Végre elérkezett az az (általam) várva várt pillanat, hogy belinkelem az én kis házikómat. Eddig ezt azért nem tettem meg, mert egy régi koszos, házam volt, amit nem igen akartam mutogatni, de most újítottam végre, egy sokkal jobb házra. Íme: [link]
Na jó! Az a régi ház. Csak össze hasonlítás képpen raktam be. Akkor mostmár komolyan íme: [link]
Nekem nagyon tetszik, és már rég óta ilyet tervezek. A ház még nagyon alapon van, szal semmi tuning nincs benne, sőt még az régi CD írómat sem raktam bele. Hamarosan lesz egy teljesen új konfigom(ezzel a házzal) és akkor majd rakok be képeket a belsejéről is.
Bocsi a kép minőségek miatt, csak hát nem futotta jobb digitfényképezőre...
[Szerkesztve]Üdv. H
-
Frenky89
addikt
Mivel lenne célszerű felpolírozni natúr aluminium lemezeket? Egy 900W-os korongos csiszolóval próbáltam, de szegény nagyon gyengus a polír koronghoz Valami ötlet?
-
Frenky89
addikt
válasz Winner_hun #680 üzenetére
Tettem; ilyen viaszhoz hasonló valami, nem a tubusos fogkrémszerű valami.
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz Frenky89 #679 üzenetére
Csináld inkább szálcsiszoltra, az sokkal jobban nez ki. Egebkent meg valami P2000-es szemcseméretű polirpapirral próbálkozz, vizesen csiszolva, kézzel, vagy ha rá tudod fogatni a polirpapirt a gepre akkor ugy csak akkor vigyazni kell a vizzel. Esetleg P800-al rasegitesz először. Aztán a végén polirpaszta, legalabb 4 szer kb ennyi de itt a link.
[link]A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
trassher
addikt
Enegm az érdekelne hogy hány ml festék kell egy midi atx ház lefestéséhez? Króm festékről van szó és erre a házra menne.
[link]Redmi Note 7
-
Frenky89
addikt
válasz Winner_hun #687 üzenetére
Akkor, ez a paszta amivel próbáltam ez úgy gondolom valami kőporból + viaszból állhat, szilárd halmazállapotú.
Amire sztem te gondoltál az ilyen tubusos, folyékony, cipőpaszta szerű anyag.
szerk.: le lehet szállni rólam
[Szerkesztve] -
Winner_hun
titán
válasz Frenky89 #689 üzenetére
Nem. Amire gondoltam, az az első verziód
Fater csinált filcből 'polírkorongot' köszörűgépre, qva jó
és amikor az forog a köszörűgépen, akkor belenyomja ezt a polírakármit, ami a filcre felkenődik, utána lehet normálisan polírozni
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Frenky89
addikt
válasz Winner_hun #690 üzenetére
Köszörűs korongom nekem is van + van még fúróba fogható nagy és kis átmérőjű és mostmár ilyen ''flex''-be való is DE sjanos a ''flex'' gyenge a fúrós korong nem éppen praktikusak ekkora felületre, ahogy a köszörűs sem éppen erre való. Ráadásul a fúró túl gyorsan is pörög a polírozáshoz.
-
Frenky89
addikt
válasz Winner_hun #692 üzenetére
A flexesben az a gyenge, hogy ha pasztával + gyapjú koronggal rányomom, akkor szinte megáll pedig 900W-os.
A fúró meg a legpöpecebb fúró amit valaha láttál, eredeti Peugeot!!! és tud fordulatszám szabályzást is nagyon zura, csak nekem valahogy nem jön be ezzel polírozni. De ki tudja még bármi lehetséges. -
Gergo_pet
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest