- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Szabikaa20 #4831 üzenetére
Parafa borítás, részletek itt
-
Winner_hun
félisten
válasz
eastsider #4434 üzenetére
lassú
Amúgy újra él a kepfeltolto.hu, az is jó
-
Winner_hun
félisten
válasz
Szabikaa20 #4433 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Szabikaa20 #4428 üzenetére
Pl ide, egész gyors az oldal.
Minek minek hogy kuss legyen a gépbenNem szakad le a kártya, több, mint másfél éve úgy van
-
Winner_hun
félisten
válasz
sniper elite #4411 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
sniper elite #4407 üzenetére
A billentyűzeten az a kiálló kék izé mi? Sötétben nem zavar? A gép majdnem hogy csak kábelekből áll
ps: az aláírások csökkentsd 3 sorra
-
Winner_hun
félisten
válasz
Hemi 426/RT #3737 üzenetére
Az első hozzászólásban mindent megtalálsz: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Buldozer99 #3723 üzenetére
Majd ha lesz időm akkor megcsinálom
Még nagyon nincs kész
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
juliabrilke #3694 üzenetére
4 Coolink BAT-tal jobban nézne ki
-
Winner_hun
félisten
hmmm
-
Winner_hun
félisten
válasz
Foglalt név #2289 üzenetére
Eltévesztetted a topikot
[link] -
Winner_hun
félisten
válasz
Gergo_pet #2249 üzenetére
Túl sokat kellett volna kivágni belőle. Legalább is azt hiszem
Mindenesetre sokkal praktikusabbnak láttam ha a VGA-ból szedem ki a felesleget.
Amúgy a VGA terheletlenül 38 fok, az körül volt eddig is, majd megnézem, hogy terhelve mit produkál, egészében még a 60 fokot nem érte el.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
trassher #2228 üzenetére
proci állandó terhelésen 45 fok, VGA fogalmam sincs hogy így, a csonkítás után mennyi, de előrre terhelve 60 fölé nem ment, ha jól emlékszek idle 40 fok körül volt (most 38 fok), chipset meg minimum 60 fok volt az előző hűtővel, ezzel ha 30 lehet sokat mondok, alig érzem langyosnak a hűtőt.
-
Winner_hun
félisten
Rég elterveztem, hogy egy Coolink BAT-ot rárakok a chipsetre. Hogy miért? Pontosan nem is tudom, de miért ne?
Szereztem BAT-ot, rá is raktam, íme:
Így néz ki a műanyag denevér nélkül a hűtő vége:[link]
[link]
Azt már rég tudtam, hogy ha lesz a chipsetre is egy denevér akkor az egyiket meg kell nyírbálni mert a VGA-n levővel nem fog összeférni.[link]
Neki is láttam a csonkításnak. A VGA-n levőből kivágtam azt a darabot ami az összeakadást okozta volna:[link]
[link]
[link]
A BAT rögzítőjénen a rögzítő lyukai pont úgy helyezkednek el mint a chipsetnél a rögzítő lyukak vannak, így nem kellett új lyukakat fúrnom a hűtőhöz, csak a hátlapi panelhoz:[link]
[link]
A BAT-on levő lemezt itt-ott megnyírbáltam, az alaplapról 2 kondit odébb kellett tenni, mert útban voltak (egy már odébb volt téve régebbről):[link]
Ezután jött az összeszerelés, ami eléggé elhúzódott, mert valami sosem akart jó lenni én meg nem akartam az egész denevért leamortizálni.
Miután eljutottam odáig, hogy a VGA-t a helyére lehessen tenni amikor a chipset BAT a helyén van addig 2-3 alkalommal kellett levenni a hűtőt és mindig alakítani rajta valamit. Végeredményben az jött ki, hogy sokkat le kellett köszörülni és egy lemezt is ki kellett szednem:[link]
[link]
Miután be tudtam tenni a VGA-t a helyére, jött a chipsetes BAT buhera. Ezt már nem akartam piszkálni, de sajnos muszáj volt, mert a VGA-n levő kondenzátorok nem igen fértek el, így a BAT-ból ki kellett köszörülnöm a kondik helyét:[link]
[link]
Miután ezzel is kész lettem (4-5 le és felszerelés után), a kondik végére a biztonság kedvéért tettem szigetelő szalagot, majd betettem a gépbe a denevéreket, had ismerkedjenek[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Így néz ki az alaplapom hátulja:[link]
Így pedig 2 denevérrel az alaplapom:[link]
Végezetül pedig így néz ki a chipset a BAT levétele után. 100%-os felfekvés:[link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
PredatorNo1 #1803 üzenetére
semmi, fáradt vagyok, hülyeséget írtam be, kivettem
nekem is -
Winner_hun
félisten
válasz
PredatorNo1 #1791 üzenetére
.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Berakom újra, hátha valaki még nem látta volna a gépem
Erre tessék: [link] -
Winner_hun
félisten
-
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Mr-Pamacs #1708 üzenetére
Honlap bemutatók....... itt mutasd meg mid van! [link]
A LEGCOOLABB honlapok a neten! [link]
Én NEM fogok regisztrálni csak az miatt, hogy megnézzek egy két képet, ha meg akarod mutatni, akkor linkeld be ide. Ez nem az a topik, ahol a saját oldaladat reklámozzad, arra ott vannak a fentebb említett topikok. -
Winner_hun
félisten
válasz
GumisPeter #1699 üzenetére
Már a helyszínen elnyerte
-
Winner_hun
félisten
válasz
wesker24 #1642 üzenetére
Nagyon negatív a hozzáállásod
Kicsit több lelkesedést
A plexi oldalra ízlésed szerint csinálj valamit, ha akarsz. Karcolás aztán élvilágítás, az szerintem nagyon jól néz ki. (lásd Gergo_pet oldallapját kicsit feljebb)
Chipsethűtőt cserlélhetsz, csak ne látszódjon meg és akkor a garancia is megmarad. De ha jól teljesít akkor szerintem az egyelőre felesleges.
Az egészet átfestenéd? Vagy csak a belsejét? (szinterezés) -
Winner_hun
félisten
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Gergo_pet #1617 üzenetére
Azt írtad, hogy torzít. Namost átméretezi, de méretarányosan és az nem torzítás.
1600x1200-as képet nem találtam így nagy hirtelen, de egy 2058x1536-os képet igen, ami a ff átméretezése után 1138x853-as lett, teljesen méretarányosan átméretezve a képet. Direkt megnéztem irfanviewvel is, ott a méretarányos átméretezésre mentem és azzal 1138x854-es kép jött, az az 1 pixel azthiszem nem sokat számít
És nehogy azt hidd, hogy össze vissza beszélek, ezt nézd meg: [link]
Hogy miért most válaszoltam? Mert kimaradt
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia