Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz Winner_hun #1091 üzenetére
Hmm, a billentyűzetes megoldás azért szerintem mégiscsak értelmesebb, mivel úgyis oda kell ülnöd a gép elé ha akarsz valamit, akkor meg minek távirányitóval kapcsolni. Na mind1.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Gergo_pet
aktív tag
Komoly kis megoldás a mobilitára az biztos. Nagyon jó az ötlet, de ha egy gégecsőbe belehúzod az egészet még jól is néz ki és az simán hordozható marad. Viszont ez a ragtapaszos megoldás nagyon ronda, igazán kitalálhatnál neki valami házat plexiből összeállítod, kivágod ahol kell és kész. Sokkal szebb lenne és nem túl bonyolult dolog.
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz Stylewars_kp #1073 üzenetére
Lol vagy nagyon, ez nem chat, pláne nem vasárnap éjfél előtt pár percel.
Egyébként nem rossz a gép. csak nincsen rajta semmi különleges. Ezt a házat hirdetik mindig a GameStar hátulján, nem rossz, de volna rajta mit alakítani. Majd ha lejár a garid ess neki és várjuk a fejleményeket.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
ffodi
veterán
Végülis ha azt vesszük vevőnek ott egy infraport.......már csak a másik fele kellene
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
trassher
addikt
-
ffodi
veterán
válasz Winner_hun #1088 üzenetére
Jah csak kéne jeladó, meg vevő.........mondjuk ez a legkevesebb, meg azt programozni stb......mondjuk nagy feelingje lenne az tuti, főleg ha kulcstartón lenne, mint a kocsiriasztó
-
ffodi
veterán
válasz Winner_hun #1085 üzenetére
Jó ötlet, csak meg kéne csinálni....Tényleg hogy lehetne távirányítóval indítani?
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz Winner_hun #1082 üzenetére
Nekem nem lenne jó mert rádiós, de egyébként az se egy rossz megoldás
-
ffodi
veterán
válasz Winner_hun #1080 üzenetére
Az direkt, mer ott a bekapcsológomb meg a reset, ami a windows miatt már lassan elkopoik
-
ffodi
veterán
nah itt van még egy kép, sajnos még mindig telefonnal:
[link]
pár plusz tábla"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Winner_hun
titán
válasz Stylewars_kp #1077 üzenetére
És egy házra mit adnak garanciát? Hogy lepattogzik a festék? Vagy táppal vetted és a tápra van?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Winner_hun #1076 üzenetére
Nem,darabonként de a házra van még pár hét gari.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Winner_hun
titán
válasz Stylewars_kp #1075 üzenetére
Miért vársz a garral? Egybegépet vettél?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Winner_hun #1074 üzenetére
Még sértetlen a kicsike de ha lejár a gari!
Nem sokáig lesz ilyen álapotbaA könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Winner_hun
titán
válasz Stylewars_kp #1073 üzenetére
Nyugodj már meg.
mod: mostmár csakazértse
mod2: najó
Gyári fényezés?
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Stylewars_kp
őstag
(#1067) Stylewars_kp erre senki
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Winner_hun
titán
válasz GumisPeter #1066 üzenetére
a másodikra miért nem zsugorcsövet raktál? Amúgy jól néz ki
-
Stylewars_kp
őstag
Hé valaki az ennyémre???
-
trassher
addikt
válasz GumisPeter #1066 üzenetére
Jó meglátás mármint a női dolog. Nekem eddig spirál volt de vettem új tápot és azóta csak úgy lógnak a kábelek. A kérdésem az lenne mivel nincs hűlégfúvóm, megteszi helyette a hajszárító is?
Redmi Note 7
-
Stylewars_kp
őstag
Csá mindenkinek!
Amostani gépházam így nézz ki!!!Kezdetnek nem rossz lesz ez még valamivel jobb is!!!
[link]
[link]
[link]
Majd holnaphoz egy hétre lesznek királyabb képek is egyelőre érjétekk be a telefonos képeimmel!A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
GumisPeter
senior tag
válasz trassher #1056 üzenetére
Szia!
Szerintem megéri, szebb mint a spirál....meg az ugyis női dolog...
Nem vészes, 3-4 óra meló, de a végén elégedetten dölsz hátra.
Nekem ilyen lett az első
[link]
és a második mod [link]
[Szerkesztve]Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
lapa
veterán
a monitor jelenlegi kiépítése: powertape-pel integrált passzív usb hub, azon az egér rádiója, egy smart kártyaolvasó, billentyűzet és egy mini usb kábel. ezen felül van még egy usb dugasz és egy rövidke (jelenleg csati néküli) cat6 sstp kábel.
a kábel egy pvc lefolyócső (45-ös vagy 50-es már nemtom), amely a padló alatti szigetelésbe van ágyazva. a kábel hossza kb. 7,5 méter, tartalma a következő:
1 db kácsa vga kábel
2 db usb kábel
3 x 1,5mm 220 v kábel
1 db kapcsolókábel a tévé rgb-kapcsolásához
1 db mikrofonkábel
átmegy még a föld alatt 2 hangszórókábel és egy cat5 utp kábel, ezek be lesznek húzva a kimeneti nyílástól pár centire - még a falban - található kis flexi csövekbe a kamra felé. a kábelek egyszerre, a csatik bontása nélkül lettek behúzva. a végeredmény egy konzol lesz, majd jő a lakatos valamikor és összehegeszti a vázat hozzá.
képek (a 'panel_v2' kezdetűek) itt: [link] és kicsiben: [link]
nemtom ha esetleg egy moderátor átmoddolná a #1-ben a linkeket (ami 'machinet' volt, az már 'kompjuta'), hálás lennék. -
Gergo_pet
aktív tag
Na mi van, meghalt a topic? Hetvegn megcsináltam a ledes plexis oldallapot majd küldök képeket, remélem más is dolgozott a hetvegen.
-
mh197
őstag
válasz Gergo_pet #1043 üzenetére
Nem, még gari időn belül simán kijönnek a repedések, nálam fél év volt. Namost ha cserélteted, ugyanazt a szart kapod, ami fél év múlva megint megadja magát. Ha pedig egyszer nem veszed észre, mikor ereszt, akkor kinyírja a gépet. Nekem a VGA-t full eláztatta egyszer, szerencse, hogy csak egy egyszerűbb 9200-es volt. Viszont arról vettem észre, hogy folyik a víz, hogy elment a kép Szvsz jobbnak láttam megcsinálni, hogy ne legyen ilyen gond. A megoldás jó, csak nem szép. ennyi. Ja, és hallottam már olyat is, hogy vki megpróbálta szétcsavarozni a blokk tetejét rögzítő négy csavarral, és a csavar meglazításakor szétment rajta az egész fedő. Na ennyit, szót sem érdemes már pazarolni erre a ''minőségi'' termékre. Vannak a TT -nek jó cuccai, de hogy nem ez az , az biztos!
-
Digital
addikt
válasz Winner_hun #1061 üzenetére
Az egy cd/dvd olvasó,azzal lehet megpróbálnám,igaz akkor már inkább az írót hagynám a gépben
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Winner_hun #1059 üzenetére
Huh ez nekem nem jön be,és szeretnék egy új dl-es dvd írót is..
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
Kedvenc CM házikóm: [link],imádom ahogy csillog az oldalán a fény Ha lesz pénzem lecserélem az optikai meghajtókat feketére.
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
trassher
addikt
Látom kihalt a topik ezért feldobnám a témát. Megéri-e harisnyázni a kábeleket vagy vegyek megint spirált? A felrakástól nem félek mert már kipróbáltam hogy kell leszedni a csatit és csak egy tű kell hozzá. Szóval várom a hozzászólásokat.
Redmi Note 7
-
tomcsi23
veterán
Ezt nem tudom, volt-e már.
[link]...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz trassher #1050 üzenetére
Nyugodtan ess neki az ajtonak, biztosan meg tudod te is csinálni, csak turelem kell hozzá. A lényeg, hogy ne follyon meg a festék, azért kell tobb soron, mert egyszerre csak vékony réteget lehet fujni. Sokan ott rontják el, hogy meglátnak még egy kis fedetlen részt, gyorsan odafujnak egy loketet és már meg is folyt. Nem szabad sietni, csak nyugodtan, ha nem az elso majd a 2. 3. eltakarja.
Én sajnos nem tudtam szinterezni, mert tul sokba kerult volna.
[Szerkesztve]A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
trassher
addikt
válasz Gergo_pet #1048 üzenetére
Én most egy kétszínű szintereztetésre kértem árajánlatot. Ha összejön akkor teljesen passzolni fog a külső és belső is. Hosszanti irányban lenne 2 szín: felül királykék alul pedig kawasaki zöld. Ezek után már csak az ajtót fogom lefujatni azt is ugyanígy csak még nem tom kivel.
[Szerkesztve]
Ui.: amúgy sztem nagyon szép lett
[Szerkesztve]Redmi Note 7
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz trassher #1046 üzenetére
Természetesen, sokat szenvedtem vele, ugyanis eloszor legletteltem az egészet, aztán felcsiszoltam p2000-es vizes papirral, majd 3 sor festék kovetkezett minden sor után csiszolással, természetesen az utolso sor után nem csiszoltam.
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz Frenky89 #1041 üzenetére
Igazság szerint nem akarom lefesteni oket, de amint lesz pénzem lecserélem feketére oket, ugyis elég régi darabok már, vennem kell ujakat. Meg a prochutot is le akarom cserélni, mert nagyon nem illik a kornyezetbe. De sajnos minden pénz kérdése.
-
mh197
őstag
válasz Gergo_pet #1024 üzenetére
Talált, a chipset hűtő-re felkerült az eredetire még egy régi táp hűtőborda is, és oldalról nyom rá pici levegőt egy 8-as venti. Ez így jobb megoldás, és tökéletesen halk, a gyári helyett, amikor is egy 4cm-es venti pörögne 4000-el.
A radik eredetileg egy nagyobb hűtőteljesítményhez lettek méretezve, és emiatt került bele 3db radi. Viszont egy jó blokk mindent meg fog oldani!
A TT blokkról pedig mindenki tudja aki már vett, hogy egy idő után a rajta lévő polikarbamát, vagy mi a csonkok mellett berepedezik, és ereszteni kezd a blokk. Én ezt epokit ragasztóval, és egy vékony réteg FBS ragasztóval gátoltam meg. Ez a ragasztás látszik rajta.
Majd ha meglesz az XX-Flow, megírom az eredményeket, és lesznek újabb képek is. Mindemellett a csőméret, ami a közös ágban van is cserélődni fog 8-as méretűre! -
Gergo_pet
aktív tag
[link]
Nos, itt tart most a gépem. Jó nézelődéstA minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz Motion_Blur #1035 üzenetére
Hát, hogy szép azzal szemben azért vannak fenntartásaim.
Mindenesetre nekem is olyan van, sőt nekem még az irom is LG, bár egyutt vettem a kettőt és nekem még csak 3 évesek, de semmi bajuk. Sokan mondják, hogy szar az LG, meg gyorsan tönkremegy, de nekem még semmi bajom nem volt egyikkel sem. Haverom is mondta, hogy beszart az olvasója, elmentem hozzá megnézni, hát amikor megláttam, hogyan tolja be a tálcával a cd-t, nem kellett többet kérdeznem. Gombot kb ha lehet még arra sem használná hoigy kinyissa, ha nem kéne. Én pl mindig gombbal nyitom csukom, és láss csodát, az irom kb a 3 év alatt 5 DVD-t rontott el, de szerintem abban sem az iro volt a bunos, hanem a dvd. Ugyhogy mindenkinek, aki szeretné hosszu ideig megorizni a drivejai minoseget, javaslom erosen a nyito, záro gomb használatát, nem véletlen van rajta.
Ja és annyit akartam még, hogy itt az ido akkor lecserélni, egy feketére, ugyis fekete a házad.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Winner_hun
titán
-
Motion_Blur
félisten
válasz Winner_hun #1034 üzenetére
ja, tök szép, és már megvan 4 éve
szerk: és hibátlanul működik? nekem már vannak vele gondjaim
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Winner_hun
titán
válasz Motion_Blur #1033 üzenetére
Az alsó drive az király Nekem is befigyel egy olyan
-
Hitman
aktív tag
válasz Gergo_pet #1030 üzenetére
köszi, még annyit hozzá, hogy az 1 éves állapot után átszabtam kicsit a házat, a vinyótartó keretet beljebb ''vittem'' kb 2-3 cm-el, illetve kivágtam a ház elejét hogy beférjen az a fekete 12cm-es silent blade...sajnos a 7800 gs miatt lejjebb kellet tenni a vinyókat, így pont kiesik a légáramból a hitachi szal lehet teszek rá vmi légkavarót alulról
teso gépe tényleg nem tuningra való (valójában kényszer szülötte dolog, mivel nem volt keret megközelítő vagy azonos teljesítményű notebookra...) nem rossz cucc, csak szerintem kicsit hangos a prochűtője, meg gyenge a szellőzése (csak a procihűtő viszi ki a forró levegőt a házból + egy 2-3cm es táphűtő) -
Gergo_pet
aktív tag
Szép fejlődés, valahogy én is igy kezdtem, aztán elkapott a gépszij és nem volt megállás, de gondolom te sem állsz meg itt, valamit ugyis ujitani fogsz. Az fsp-hez gondolom az egy silent blade, miért nem azt tetted be a winyok elé, az egy nagyon csondes venti jó légszállitással. És jól gondolom az ott egy AGP-s 7800 GS , abból van AGP-s? Ja igen, FSP, nagyon jól néz ki, de nemértem az FSP-t, ha gyárilag harisnyázza a kábeleit, akkor miért nem tudja rendesen csinálni? A tápból ahogy kijonnek a kábelek, már harisnyázva kéne kijonniuk, itt meg csak kb 5 centivel később kezdődik, szerintem elég hulyén néz ki, főleg mert gyári, igazán megtehettek volna annyit, hogy 5 centivel tovább rakják a harisnyát. Tesód barbone gépe sem rossz, de én nem tudnék egy olyat elképzelni, annál is inkább, mert nem tudom hogy birná a jo kis 40+ °C-os tuningot
-
-
Mr-Pamacs
senior tag
Fögg a fóliától. Pl.: van ami alá szappanos vizet kell fujni és akkor nem gyűrödik, majd ki kell alóla húzni a levet
vagy másfajtáknál amikor lehúzod a hátuljáról a fehér papírt akkor nem az egészet kell lehúzni hanem csak egy kis csikot, ezt fölragasztani majd folyamatosan lehúzni a fehéret és a ragasztani fel a fóliát miközben kihúzod a levegőt alóla pl egy telefonkártyával.
Remélem érthető voltam. -
Gergo_pet
aktív tag
Köszi, igy már azért jobban látszik minden. A chipset hutő az egy régi tápnak az alu bordájából van összerakva? Elég durván néz ki. Szerintem fölösleges ennyi hűtőbordát raknod, ha csak a procit hutod, elég lenne akár 1 is, ugyis irtad, hogy nem a radik miatt magas a homerseklet, hanem mert nem birja felvenni a procin levo tt. Egyebkent igy elnézve tényleg nem a legminőségibb darab az a tt, bár gondolom a forrasztgatásokat a tetején te csináltad már utólag.
-
mh197
őstag
válasz eastsider #1021 üzenetére
Mivel az OP-1 már csak később került bele, meg a fenti fehér TT venti is, azért azkat a réseket, valamint a táp szellőztetésnél a lukakat forrasztópisztollyal vágtam ki utólag. Sajna volt egy másik plexi előlapom, de egyszer eldőtöttem egy fasza szombat estén a gépet, és bezúzódott a plexi. Szerencsére volt tartalék, na az van most rajta. Ez amolyan próbadarab volt, de még nem volt időm vágatni másikat, meg amúgy is a jövőben olyan helyre kerül a gép majd, ahol nem igazán látszik, szvsz mind1 lesz. Csiszolni meg necces, mert baromi könnyen reped a 2mm-es plexi, főleg ott a venti mellett. Lehet teszek elé egy rácsot, pl hangszórórácsból, vagy a fene tudja, majd még kitalálom mi lesz.
Tény, hogy nem egy szépség az egész, de csendes, jól szellőzik, és kicsit még a kinézete is jó. Azért egy 1k-s acorp házból nehéz csodákat kihozni -
KoVee84
senior tag
Sziasztok! Segítsetek nekem plz! A házam oldalának plexijét szeretném befesteni kékre... Először fóliával próbálkoztam, de nem lehet full precízen feltenni mert itt ottt meggyűrödik, és most azon gondolkodom h. kék festékkel, ilyen graffitissel lefújom! Szerintetek jó az, nem folyik el? Csinált már esetleg vki hasonlot?
-
Ery
tag
Hi! Szerintetek melyik házat vegyem?
Raidmax Sagitta Fekete/Ezüst v Raidmax Virgo 811 Fekete Táp Nélkül
coolcomp.hu-n mind2 fentvan vagy ha tudnátok vmi jokis házat ajánlani 16 körül... -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Gergo_pet #1012 üzenetére
Sajna már nem lesz meg! Nem tudom kivel kivágatni.
Uj dologba fogtam
Plexis oldallapokra vagy bárhova (autó, kirakat, sz.g-en bárhova) matrica készítés.Erre biztos h nem kell sokat várni és ha valkakinek kell ilyesmi matrica akkor tuti hogy kész lesz amikorra mondom!
Érdekel valakit ilyesmi?
Első munkám:
[link]
[link] -
Gergo_pet
aktív tag
Mr Pamacs csinál ventirácsokat, vagyis csinált, mert én lassan 2 honapja várok egy rácsra, amit ki kéne vágatnia, de ugy látszik valami mindig kozbejon. Szóval ő foglalkozik vele, de nemtudom most éppen hogy áll a vágással. Egyébként valoszinuleg sehol nem kapsz boltban, ugyanis 9 cm-es ventirácsot nem gyártanak tudtommal, igy marad a csináld magad akció. Plexiből kivágod és befested UV reaktiv zöld festékkel és már kész is.
-
D@ni88
addikt
én a város legdrágább számtech boltjában találtam, ahol a 10000Ftos termékeket 13000Ft körül adják, szval rohadt drága, de ott minden kis apróság megtalálható (mindig oda megyek ha csak ilyen kis sz@r dolgok kellenek, mert biztos van)
hát most én ilyen porszűrős rácsot vettem rá 490Ft volt, annyit sztem megért, főleg h a gépnek az a része közel lesz a szőnyeghez -
ToBeY
nagyúr
Hol kapható 9cm ventilátorra ilyent és UV zöldben [link]
-
Gergo_pet
aktív tag
Igy már azért érthető, 4 Ghz-en már illik is melegedni egy 640-nek Egyébként nálam sincs olyan venti ami 1200 folott menne, mert csak alacsony fordulatú 12-sek vannak benne, 800-1200 rpm kozott. A gigabyte lenne gyorsabb, az tudna a 3200-t is, de nálam eleve 5V-rol megy, es a hozza adott potival még le is szabályzom, szoval az is max 1500-t megy. A furcsa benne, hogy ha felrakom 3200-re akkor sem hut jobban, mert szerintem nem tudja leadni a sok lamella jobban a hot, hiába fuj rajta at 1000-el a levego. Szoval a csond az megvan.
Azért én elgondolkodnék a helyedben egy innovatek blokkon, szerintem az egyik legjobb, no persze az ára sem olcsó, de megéri, ráadásul egyszer megveszed akkor az szerintem orok elet.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
D@ni88
addikt
Most fújtam le a rácsot feketére, aztán felteszem ventivel 1ütt és mutatok képeket a kivágott olgallapról, meg az egész gépről újra.
-
mh197
őstag
Jah, amit még akartam írni : A procim egy 640-es p4, ami 4ghz-en ketyeg, 1,4125V-al.
Ekkor a max hőfok 58-59 fok 4-5 óra full terhelés esetén, meleg szobában, ha lehet hinni az abit uguru 3rd-eye-nak, akkro bent 31 fok volt ezen értékek mellett!Szerintem inkább csak 24-25 fok lehetett, mert 31 fokban már szaunázni lehetne. -
5@$
aktív tag
hmm elárulom Neked,. hogy én eleve ugy megyek boltba venni iesmiket hogy sharkkont keresek..., a revoltek illetve a termaltake minősége szarabb mint a sharkoné ha hiszed ha nem, másképp, szebben világit az utóbbi! ez az én véleményem, és igen! nem elhanyagolható hogy sokszorosan oplcsóbb!
Telefon:0670-2094610
-
mh197
őstag
válasz Gergo_pet #997 üzenetére
A válasz egyszerű : A TT blokkja egy rakás szar. Emiatt van a hőfok ennyin. Egy normális blokk esetén nem történhet meg az, hogy idle 39 fok, és ha terhelést kap, akkor rögtön (kb 10 sec alatt) felugrik 54 fok körülire a hőfok, és utánna szépen felkúszik 58 -ig kb.
A szomorú valóság az, hogy a rendszerben a blokk nem képes gyorsan átadni a hőt, mert szar kialakítású, kicsi a hőátadó felülete... Szóval emiatt van az, hogy idle szépen visszaesik a hőfok ugyanúgy hirtelen 39 fok körülre, de ha jön a terhelés, a termelődő hőt nem tudja átadni a víznek a blokk, és az eredmény az lesz, hogy a procc felmelegszik, a melegebb procihőfok ugye gyorsítja a hőátadást, vagyis ilenkor beáll a hőfok 54 körülre, majd amikor a víz is elkezd felmelegedni a renszerben hosszabb idő után, akkor szépen felkúszik a hőfk 58 körülig. Kb ez zajlik le most a rendszerben. A hőledó felület, vagyis a radik mennyisége már így is túl sok nálam, pumpából kettő is van, és olyan jó a nyomás, hogy önmagukat pillanatok alatt kilevegőztetik. Ami a szar a gépemben az a blokk. Két dolog tartott visza eddig a blokk cserétől, az egyik a lóvé, ami elég meghatározó, a másik, hogy a TT technikailag bármlyen ratyi is, de a design elég jó, bár ahogy múlik az idő egyre kevésbé tetszik a cumó.
Ja, és az, hogy léggel 52, hát vízzel sem mindenki az extra minimum hőfokra megy, mint pl én sem. Csak olyan legyen a gép, hogy ne throttlingoljon, ennyi. Főleg az elsődleges szempont nálam a csend, és gondolom még pár vizel rendszer esetén. Ami venti van a gépben, azok egyike sem forog 1100-1200 -nál többet (ez a max, de hőfokszabályzott mind elektronikával, és méri a lap a fordulatot!) . Ja, de van egy ami többet megy, a tápé, de az elég halk, chief dual fan.
Na megyek , mert holnap mat. szigorlat. -
mycso
veterán
válasz Gergo_pet #997 üzenetére
Azéé, a procitól is sok függ, a tied gondolom egy northwood p4, tehát még soknak is mondható az a hőfok.
Régebben volt egy nagyon jó szériás 3 gigás prescottom /E0 ''SL7PM''/, egy CM aero n lite hűtővel, 2100rpm-en ment, alapon 35-37 volt asszem, terhelve pedig 4x, ha tesztelgettem, tuningolgattam 4GHz körül, akkor ment 50 felé, persze itt már a hűtő is ment 2.5k rpm körül.“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest