- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ezért kapok-e a fejemre radi8tor1 moderátortól. De emlékszem én hogy voltak idő mikor terjedtek itt a PC-asztalokról képek…
Én épp ebben a félévben tervezek egyet az O.A.C-hez, bár reményeim szerint mások is szívesen elfogadnák a gépjükhöz.
Teljesen szimmetrikus a dolog, kivéve a gépházat tartó polc, de az meg átrakható a másik oldalra. Vagy anélkül is megállja a helyét az asztal, ha valakinek nem volna elég helye hozzá.
A billentyű alatt egy bőr kárpit van, ami talán puhábbá teheti a felületet az alkarnak.
Az anyagokról, nos az asztallap tömörfa, a többi pedig laminált forgácslap. Csak hogy mérsékeljük az árakat.
Nem tudom sokan, hogy vannak vele, de engem elég bosszant, hogy az asztalokat kénytelenek vagyunk a falhoz tenni, mert annyi kábel fut mindenfelé. Ez próbáltam megoldani, azáltal hogy a periféria kábeleket az asztallapba mart vájaton keresztül levezetem az alatta lévő „polcra”. Ide szánnám a 230V-os hosszabbítót, amit az asztal oldalán lehetne lefutatni. Az oldallapokon megfigyelhető, hogy elhelyeztem kábel levezető nyílásokat (mindkét oldalon – attól függően ki hová rakja a gépét).Sokakban felmerülhet a kérdés miért nem raktam több tárolót. Nos akartam, de a mértekből adódóan nem tudtam – mert sok helyet akartam a lábamnak oldalirányba. Otthon elégé kicsi, olyan 60-70cm. Koliban lévő asztalnak elég széles, de ott nem középen ülök, és a bal kezem az asztal szélén van, ami nem kényelmes, ezért akartam itt hogy középre kerüljön a felhasználó - jobb és bal kezesek miatt szimmetrikus.
A renderen a 24colos monitorom van. A Logitech Z4-em (a polcra kényelmesen befér a mélynyomó, bár valószínűleg nagyobb gumitappancsok kellenek, hogy a rezgést kicsit tombítsam, bár lehet ad egy élményt a játékoknak
). Az egérpad az enyém, de NAOS-t meg sem próbáltam megrajzolni. A billentyű is töltött (GrabCAD.com).
Mit gondoltok? Nektek kellene egy? Javaslatok?
Klikk a képre további képekért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest