Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hát időm az nekem se sok van ,de papíron már le rajzoltam a méreteket ,vázrajzot, beszereztem az anyagot táblában, meg átgyalultam - csiszoltam....Egyenlőre ennyi,most a ventik helyén ,a légáramlás kialakításán agyalok...
Szóval nem lesz meg a hétvégén...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
NFree
addikt
válasz bombibmw #45197 üzenetére
Köszi, Hát gratt, nekem bejött a házíkó , kivéve a szűk helyet az ssd résznél ha felrakot toronyba a vinyókat, meg a gyenge hátlapot, amin nincs egy kib@szott köröm sem hogy belekapaszkodjon alul meg felül csak a ház elejébe , meg hátul a 2 csavar fogja
sok sikert a szerelgetéshez.(#45198) tailor74
az szép munka lessz , először én is azon agyaltam , hogy a meglévő háznak állok neki reszelni furni faragni, de mivel nem értek hozzá + béna is vagyok , inkább vettem 1 nagyobbat belefért 2 éve nem költöttem gépre, de még a belét nincs miért kidobjam , nincs időm a 2 lányom mellett játszani ami azért nem baj[ Szerkesztve ]
vga
-
addikt
válasz bombibmw #45197 üzenetére
Hát veletek nem lehet a tempót tartani....
Repkednek itt az új házak ,lapok ,vga-k ,venti vezérlők ,ventik ,meg minden...Én egyszerűbben állok neki, most nekifogtam az 540 air dupla rekeszes ház koppintásának fából....
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
NFree
addikt
Sziasztok , mindenkinek gratt a gépekhez
Befejeztem ma én is az építkezést
Megjött a ventivezérlő , 2 órát kínlódtam mire beraktam a tripla radi mögött 1cm hely maradtÉletbe valahogy jobban néz ki , valahogy a képek nem adják vissza az egészet.
A nevetséges az egészbe a gép belseje, de mivel nem játszom sokat ezért elmegyvga
-
addikt
válasz #77081088 #45194 üzenetére
Fura a helyzet... Ma postáztam a 280x-et ,holnap jön a 270x...Csak rám szólt egy kolléga ,hogy máris javítsam ki az adatlapom...
A 280x-ről tudok nyilatkozni... nagyon jó kártyák , sőt az én igényeimnek túl erősek is...Épp ezért váltok...
Aztán persze ha jövőre behülyülök ,lehet megint belehúzok..Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
válasz LLKobe #45186 üzenetére
Bűn is lenne egy jól megtervezett és jól is működő cuccot babrálni. Én is csak azért tettem meg,mert ref hűtése volt a karinak,és az "büntetés volt" . A jelenlegi karimmal én is úgy vagyok mint Te, hogy a saját hűtése tökéletes.
(#45185) revolver94 Én is igen meglepődtem amikor élőben megláttam a hűtőt, és a súlya is brutális. De ezt kárpótolja a hűtési teljesítménye! Az szó szerint brutális! Aki cserén gondolkodik és opcionálisan jó a TTII annak csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
válasz fatal1ty1984 #45165 üzenetére
Nincsenek rémálmaid hiszen egy szörny lapul a szobádba vagy csak átalakul (transformers)
SC: Herczku_Death
-
-
törölt tag
válasz LLKobe #45181 üzenetére
Korábbi GTX670-es karimon is "majdnem így" nézett ki a hűtés. Hasonlóan lelógott a Twin Turbo II.Pedig rövid nyákos volt a kari és mégis látható volt a deformáltság. Én féltem és alátámasztottam,hosszú távon azért biztosan ferdül a nyák. Nem egy kategória tudom, de viszonyítási alapnak azért jó
[ Szerkesztve ]
-
BL@CK
tag
válasz LLKobe #45179 üzenetére
Nem kell megtámasztani, de a kártya egyik vége be van csavarozva a másik oldalt meg a kábel úgy van hogy kis erőt fejt rá a másik irány felé, ergó ha a hűtő rajtalesz kb pont egyenes lesz a kártya és még a kártya hátoldalára rárakom módosítva a backplatet is ami megint csak merevíti.
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz mrterminator #45175 üzenetére
Igen szerintem is, nem túl nagy, pont megfelel a célnak
Shatter your limits!
-
WaterWawe
őstag
válasz fatal1ty1984 #45163 üzenetére
Nem rossz, kis rendet csinálhatnál azon az asztalon.
-
JanR
addikt
-
BL@CK
tag
válasz hszilard666 #45162 üzenetére
Ezzel a hűtővel 4.8-ig szoktam húzni ha kell, meg akkor a másik titánt is berakom mellé. Rendes tesztnél vízzel szokta mora3 és dual d5 pumpával 5.4 et lehet kicsikarni belőle.
Shatter your limits!
-
afrojack1
senior tag
Én már alig várom a jézuskát és hoz
Fx-8320
Gtx770 gigabyte/asus és sok mást de milyen legyen a ház?
Blacksoft-nak tetszik a 650d-je[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
BL@CK
tag
válasz hszilard666 #45151 üzenetére
Felette nyitott az egész teteje, furemarkal 80 fok, normál játék alatt 75 fok, de a héten megérkezik az mk26 hűtő rá mert nagyon hangos a gyári Ami 10 centiről hallani az hangos, úgyhogy le kell cserélni
Shatter your limits!
-
Marcsel
tag
-
Marcsel
tag
-
imibogyo
veterán
válasz Because #45134 üzenetére
Hát nekem még bőven van benne hely, pedig nem irodai konfig. Én egyébként a mélységéből szeretnék elvenni kb. 8 centimétert majd a másolat háznak. A többi méretét nem bántom. Szóval nagyon hasonló lesz egy Core 1000 méretéhez csak nem lesz olyan mély (hosszú) a ház, viszont a szélességéhez meg adok pár centit, mert most a Mugen 2-től nem lehet felrakni az oldallapot annak kivágása nélkül. Ezért is készítettem rá egyet.
Mondjuk az is igaz, hogy amíg a vinyók a gyári beépítő lemezen voltak addig elég zsúfolt volt a helyzet. Mondjuk úgy mindennek meg volt a neki szánt helye. Egyébként egy 3,5-ös vinyó és egy 2,5 SSD van a gépben.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz imibogyo #45133 üzenetére
a napokban érkezik egy Core 1000 hozzám, anyu gépét csinálom unalomból, már beharisnyáztam meg rövidebbre vágtam a CM Silent Pro kábeleit, csak nem férek így el a gyári kialakításban, lehet kiforrasztom a CPU tápját aztán a VGA-ról fogja az is kapni, úgy is 12v
ennél kisebb házat már el se tudok képzelni, mondjuk akkor ha csak az alaplapi tálcád van, meg 2,5-es HDD-t használsz..
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz radi8tor #45130 üzenetére
Mondjuk az nem tudom, hogy mitől OFF, hogy a régi gépeit megmutatja. Hiszen a "Hogy is néznek ki gépeink?" kategóriába tökéletesen beleillenek a képek.... Na jó a LAN partis, meg a VGA az tényleg OFF. Megkövetlek.De hogy ON is legyek. Én most leporoltam egy régi házamat és ebbe költözök most be ismét. Jövő héten lesznek már képek is, mert most nincs nálam semmi értelmes fényképező. Újra elegem van a kommersz cuccokból (időnként előjön belőlem ), ilyenkor készítek gyorsan valami kis kuckót. Az már most biztos, hogy átalakítom, mert jelenleg túl nagy batár a ház egy uATX laphoz, mindenképp kisebbre szabom, mint a Core 1000.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz BlackSoft #45128 üzenetére
Töltsed fel őket,amíg lehet!
Holnapra eltűnnek ezek a HSZ-ek úgyis.9800GTX,igen,egy legenda.
Azért ha manapság így adnának ki egy kártyát,nem sokan vennék meg.
Talán a manga fanok.(#45130) radi8tor1 :
Csak viccnek szántam.
De én már offolom is magamat.
Jó éjt mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
válasz bombibmw #45124 üzenetére
Jaaaaj mit találtam még régebbről. Itt még nagyban suliba jártam
Ez pedig már kb 3 évvel ezelőtt. Kicsit fejlődött már a technika itt
Ez már OFF! Lan partira így kell készülni (...fogalmam nincs mit csináltam...)
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
bombibmw
veterán
válasz Hoorus #45122 üzenetére
Akkor arra kell majd találjak valami megoldást,mert nálam a lapon a 3 pines helyek foglaltak a kis ventik miatt.
4 pines csatiról tudom majd vezérelni őket,nem?
Esetleg ki tudnád nekem próbálni majd?
Csak mert akkor lépnem kellene az ügyben péntekig.
Köszike(#45123) BlackSoft:
Gyááá,ez a igazi.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Hoorus:
A házhoz adott ventiket milyen módon lehet vezérelni?
3,vagy 4 pinesek?
Nem találtam erre vonatkozó információt. -
jim bcs
nagyúr
válasz zolee5016 #45119 üzenetére
valóban sarkosra sikerült egy kicsit de ha azt nézzük már elég közel van a Maxwell valamint a Mantle és ennek függvényében aki mostanában épít gépet nem feltétlen éri meg az SLI/CF, ettől függetlenül a helyben topogással egyetértek
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
zolee5016
őstag
válasz jim bcs #45112 üzenetére
a másik nagy tény, hogy 1 erős vga-val többet érsz mint kettővel manapság felesleges az sli/cf a felsőkategóriás vga-knál, olyan gyorsan fejlődik a piac hogy hamarabb elavul mint gondolnádhát azért ez erős sarkítás....
Egy 580 Matrix -sli,és egy 780 között van 3 év és 14%.
.és +két gen.ről beszélünk..
.+ ha már ez a topic..az sem mindegy hogy néz ki..
az sli/cf azért mégiscsak ütősebb gépet mutat....
Elavulás akkor lehet,ha lesz Mantle,Maxwell,amit a régebbi karik nem tudnak..de a DX11-es 5 éves karik óta csak topogás van....
Amíg mennek az átnevezgetések minkét oldalon ..addig köszi elvagyunk a régebbi sli/cf-el
ez a 780 ti,titan,290x kivételével(csúcsvga-k) mindkét oldalra igaz.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
mrbig25
őstag
válasz SzlobiG #45110 üzenetére
Igen, erre. Ennek ellenére még mindig a Scythe GT-t ajánlanám.
Itt egy teszt a martinsliquidlab-ról...végignézheted a bal oldali listában, hogy már mennyi ventit tesztelt.
A legfrissebb teszt utolsó gondolata:
So there is another round and the Gentle Typhoon retains it’s low noise/rad air flow ratio crown. Nothing comes close…...
-
jim bcs
nagyúr
az a hadművelet komám, joy-ból egy ilyet kellett volna venni az ott az A10 Warthog repülőgép pontos kezelőszerve
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Hoorus #45111 üzenetére
az a víz nem csapvíz, nem vezeti az elektromosságot ezt értsétek már meg egyszer s mindenkor
a másik nagy tény, hogy 1 erős vga-val többet érsz mint kettővel manapság felesleges az sli/cf a felsőkategóriás vga-knál, olyan gyorsan fejlődik a piac hogy hamarabb elavul mint gondolnád
(#45113) Hoorus
nem kell neked víz , azt is ventillátor-ok hűtik, vegyél egy jó léghűtőt, a vga-ból nem ref.-hűtőset aztán kalap-kabát[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
válasz SzlobiG #45109 üzenetére
Köszi, de vizet soha nem fogok építeni, az biztos.
1. nem tetszik
2. macerás
3. víz és elektronika szerintem nem olyan jó barátok..
4. inkább veszek még 1 280X-et az árábólbombibmw: Na kivettem mégis a középső rekeszt. Teljesen jó. A kábeleket el tudtam rejteni, nem látszik semmi..
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
válasz bombibmw #45107 üzenetére
Egyáltalán nem olyan rossz, ne aggódj. Szerintem Neked fel se fog tűnni a mostani Corsair-ed után. Egy picit mintha vékonyabb lemezzel dolgoztak volna, de nem gáz egyáltalán. Úgyse fogod nagyon mozgatni szerintem
Csak a CM692 után, meg a HAF XB után mondom, hogy mintha kicsit gyengébb lenne a szerkezete. Viszont azok azért más kategóriák, nem összehasonlíthatóak ezzel.. De lehet csak a nagyobb méret miatt érződik, hogy itt-ott kicsit jobban tekeredik az anyag..
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest