- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
regass777
csendes tag
Megérkezett egy kis pc. (bocsi a szar minőségért, szarból várat...)
-
miresz
veterán
A kisebbik gépezet.
(a minőségért bocs,telós kép)
-
afrojack1
senior tag
A corsair feltalálóját corsair georgenak hívják?
-
Supr@
senior tag
-
Supr@
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Annyira beteg vagyok hogy szinte már bánt hogy nem módosíthatok semmit
Terveim:
R9-290X (október) óta elment a vizezett 6950 tehát a hajszárítóval élek egy fedél alatt ami a víz után kicsit fura kapcsolat. Kellene picinyemre egy blokk, aztán +1 single radi hátulra...a csövezés meg vagy az alulemezes jelenlegi felállás marad, vagy merev plexi 12/10 cső lesz de akkor megbontom a takarólemezeket.Előtérbe kéne hozni a kis DC-LT pro pumpát ha már plexis, és jólenne beszereznem egy Dremelt is
Az új Graphite 760t-n is megcsillant a szemem, Corsair George megint nagyot alkotott.
-
-
daveoff
veterán
Nekem nagyon tetszik így is a gép! Grat hozzá!
Én is most rendeltem be a komplett vízhűtést a konfigomhoz, sajnos csak jövő hónapban áll össze, majd jövök képekkel.Ez esetleg egy megoldás lehet a venti problémádra! Ha szeretsz moddingolni.
How to Paint Computer Case Fans Tutorial -
bombibmw
veterán
A lap fekete,a ramok,meg a víz piros,ezért gondoltam fekete-piros ventire.
De mivel ezek igen olcsó ventik,át is fújhatod akár fehérre,vagy a mostani lapátjait pirosra.Régebben én is gondolkodtam ilyen fehér összeállításon és a Saber lefújásán.
Aztán a fekete jobban megdobogtatta a szívemet.Még egyszer grat hozzá.
-
Supr@
senior tag
válasz
bombibmw #45857 üzenetére
ahogy neztem ez fekete-piros, nekem feher piros kellett volna. egyedul zawardbol talatam feher lapatos piros keretest, de ott meg mas volt a piros arnyalata, mint nekem kellett volna, igy maradt hofeher zaward. eloszor amugy is mindenbol feheret akartam a gepbe, hofeher belso-kulsot, folyadek, minden, alkatreszek meg maradnak fekete (gondolkodtam sabertooth lapon, atfujni feherre az armort, de beleszerettem az mpowerbe
), de aztan piros lett
de azert koszonom az ajanlatot
-
Supr@
senior tag
Koszonom szepen a dicsero szavakat
Igazabol nem talaltam mas ventit (piros feher), ami tetszett volna, es nem ledes, illetve halk is. Meg venti racsot lehet csinalok piros plexibol, az van itthon, csak dremellel nem annyira egyszerude ha vannak otletek johetnek, hogy csempesszek be egy kis pirosat.
Blog nem hiszem, hogy lesz, nem vagyok annyira a szavak embere, majd esetleg ha megcsinalom a plexi csovezest es kap meg egy vga-t es radit.
Teljes kep jon holnap nappali fenynel fotozva -
jones965
Modder
Látszik hogy foglalkoztál az igényes kialakítással, meglátszik a végeredményen. Egy egész gépet mutató fotó még jöhetne. Az előttem szólónak igaza van, kontrasztosabb lenne a belső megjelenés a folyadék (csövek) színével összhangban lévő ventilátorok használatával. De ez már a kákán csomó esete.
Elismerésem. -
dragonfx
veterán
válasz
Grave_444 #45847 üzenetére
egyetértek.nem hülyék az intel mérnőkei ha nem feszeled nem tuningolod ugye nem is tudod akkor a gyári hütő is elég nem tudod megdögleszteni.
és most aztán sokat ér az hogy nem 50 hanem 40 fokos a proci terhelten....nagyrészt mindneki 50% idleba vagy félterhelésen se használja...annyi elég a maiakhoz.ot meg nem melegszik.... ugyis a vga fűti a gépet leginkább.
persze egyértelmű valaki oem procit vesz én se a gyári 2e.s hütőt mondanám vegye meg de ne is 20k 8 hőcsőves 1 kilos istencsapását. 5-6k.ért már van egész okés hütő akár hőcsöves is. -
LLKobe
veterán
-
KAMELOT
titán
válasz
horvathpeter #45822 üzenetére
Arctic Freezer i30 pont illene a képbe és még jól is hűt és olcsó is!
(#45823) Grave444: Szerintem jobban hűtené a procit. Többi a gépében minden jó ahogy van.
-
Supr@
senior tag
nah ezzel nem vagy egyedul, jo ideig ezzel fekudtem keltem, most kicsit megnyugodtam, mar csak az utolso blokkot kell beraknom a rendszerbe es kesz
egy ideig, de mar tervben a 2.vga, blokkal, plusz radi, raadasul masik haz is vagy falra epitett gep, vagy asztalba, meg megy az agyalas, sosincs vege, asszony legnagyobb oromere
de o is azt vallja: inkabb erre mint, drogra, piara, es lanyokra koltsem a penzt
kicsit tenyleg beteges, de ilyen az alkoto elme(#45828) jhorogh: rejtsd el a tapot, es akkor csak toldo kabeleket kell harsinyazni, es meg a gari is megmarad. nekem is igy lett, na meg azert a lustasag is kozrejatszott
-
LLKobe
veterán
Na bekerült a két új Be Quiet! venti, már csak a s*ggére akarok venni a gépnek egy Revoltec Mesh Air szettet, mert ezektől a gyári Fractal fehér PCI takaróktól kiver a víz.
-
NFree
addikt
válasz
Grave_444 #45829 üzenetére
Ebbe nem akarok belemenni, sajnos ebben az országban a hobbi,stb már mind nem átlagembernek való.
De valamivel mindenkinek le kell vezetni valahol a feszültséget streszt, úgyhogy én megvagyok békélve a dolgokkal.
Srácok hol lehet kapni, ilyen fehéren viélágító valamit
Valami iesmit szeretnék összehozni. szerintetek jó lessz a fehéren világító ventikkel? [link]
elég tré a fotó -
kungzi
veterán
válasz
nevem.senki #45830 üzenetére
tedd hozzáférhetővé, mert nem engedi megnézni
-
nevem.senki
tag
Sziasztok. A kezdetek. Sok minden hiányzik még többek közt a Ram. Várom a cserét. Na meg majd a VGA, proci hűtő stb...
[link] -
jhorogh
aktív tag
-
dragonfx
veterán
válasz
jhorogh #45825 üzenetére
hehe ezt mondták nekem is .inkább nfs.ezzek mint igyak.
amugy szép ez a kék fehér kábel de én nekem ez elfogadhatatlan ez a darabonkánti harisnyázás....kb 3x akkora helyet foglal a kábel mitn maga.ok szép egyedi meg eza trend. de ha a trend ésszerűtlen praktikátlan?? akkor is a szépség a lényeg? -
Drizzt01
őstag
Nekem akkor pattant el tavaly valami , mikor az első bemetszést megejtettem a házon . Azóta nincs nyugodalmam .
-
NFree
addikt
válasz
Grave_444 #45823 üzenetére
Ezek szerint a a topik 3/4-ede beteges és kezelésre szorul?
Szerintem mindenki úgy csinositgatja a gépét ahogy neki az megfelel. én is rátoltam most egy valag pénzt a hulladék gépemre, de ez kellett a lelki békémnek, kicsit jobban alszok
Habár ahogy jönnek bele a cuccok, mindíg baszkurálja az agyam a folytatás a hogy kéne mit kéne még , na ez már beteges
de ez van.
-
KAMELOT
titán
válasz
horvathpeter #45820 üzenetére
1. színek jók
2. CPU hűtőt cseréld le -
horvathpeter
aktív tag
Akkor én is beszállok. Jelenleg így néz ki, de mindíg van mit alakítani rajt!
-
NFree
addikt
válasz
KAMELOT #45813 üzenetére
Te még nem csábultál el a vízes cuccok után?, asszem lassan körvonalazódik bennem én mit szeretnék majd . Asszem kék víz lessz majd átlátszó csövekkel+ fehér megvilágítás, sajna elbaxtam, mert már fehéren világító ventiket vettem nem kis pénzér
de majd valahogy megoldom (gondolom) kb év végére készen leszek ahogy majd csordogál egy kis pénz a kis projektbe
-
jhorogh
aktív tag
válasz
afrojack1 #45804 üzenetére
Igen, a kábelekkel kellene valamit csinálni, ahogy előttem is írták. Valamivel próbáld meg eltakarni, ha nincs lehetőséged másképp megoldani. Sokat dobna az összképen.
Valamikor ha lesz kedvem meg időm megcsinálom a csövezést újra, bekerült a gépbe egy 7970 full cover blokkal meg jön hozzá a backplate is. Ha megcsináltam majd tolok fel képeket.
-
KAMELOT
titán
válasz
Rypejakten #45796 üzenetére
Mondjuk ebben igazad van mert ha megnézel egy külföldi fúrumot akkor ott is a saját gépeiket linkelgetik és nem a tajvani yeun huang gépét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest