- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
WaterWawe #43798 üzenetére
Nagyon szép! Gratula hozzá!
Egyik kedvenc kuckóm! Az lenne az igazi, ha később a Corsair tovább vinné ezt a vonalat, mATX, esetleg ITX méretben (utóbbi nem kimondottan ITX-re utaló méretben, hanem meghagyva a variálhatóságot, esetleg vízhűtésnek helyet....stb)
És hát ha még fehérben is jönne.....hmmm -
do3om
addikt
válasz
KAMELOT #43792 üzenetére
Csak akarok valami fényt is, Bár lehet ledszalaggal megoldható lenne.
Amúgy sötétben hidd el tök jó, a két revoltec nagyon szép zöld színű, a vga résznél már más van az nekem sem tetszik úgy de ez volt.
Jó sokat kellet az előlappal dolgozni, amúgy nem tudom látszik e de dupla előlapos, belül is takarva van a váz illesztése, meg amit kivágtam lemezt az útból
A barkácsos topikba írtam is miket csináltam.Lehet cserélve lesznek a zöldek egyszer ha úgy lesz kedvem.
-
do3om
addikt
válasz
kristof123 #43787 üzenetére
Kék már volt, persze a ház másképp volt variálva. Most zöldet szerettem volna.
-
szacsee
nagyúr
Köszi az infót!
Láttam Z87-es Asus topikban cseréltél lapot mATX-re. Idővel fejtetőre állított alaplapi tálcás házat tervezek, eddig Macho-n gondolkodtam, de hely takarékosság szempontjából szimpatikusabb a 120-as.
Backplate nélküli VGA miatt is van para és ahogy látom egyre kevesebb boltban lehet már kapni a sima Macho-t. Nálad méret miatt jött a váltás, vagy egyéb okai vannak?
Gryphonon belelógott a hűtő a VGA-ba? -
-
Tirexi
addikt
-
törölt tag
Elég jól néz ki a kicsike
-
KAMELOT
titán
-
JanR
addikt
Köszi srácok
Egy Bitfenix Phenom házikó érkezik valamelyik nap, abba megy bele. A VGA az átmeneti (giga gtx 560ti), majd lesz valami helyette.
Majd dobok fotókat, hogy pattintom össze
-
Ramses07
Modder
válasz
Engineer086 #43763 üzenetére
Jól mondod, de hát te már csak tudod
Nagyon köszönöm a biztatást
(#43764) JanR: Szerintem a videókártyát nem jó helyre tetted
Viccet félre téve jó a felhozatal!
JanR:Az előttem szólóknak aztán van fantáziája! Kaptad a savat rendesen
De nyugi, én is..
-
Ramses07
Modder
Igen rusnya egy ház . Nekem már az a kategória, hogy annyira ronda, hogy már jól néz ki!
Transformes jelleg így van, de leginkább Giger jellegű lesz, mint az acer gép, ha valaki követte a logomat tudja mi az
bombibmw : belepakolva a mostani cuccaim lesznek, leírásaimba megnézhetitek
tatabánya : Hál Istennek van kompresszor a cégnél
beteg : Beteg egy jószág, hát még ha kész lesz milyen randa lesz
-
L1ZRRR
senior tag
Gyerekek álljatok már le
mi az h hogy lett szétvágva... konkrétan amit ti annak láttok hogy szét van barmolva, az a festék ami lepattogzódott a hőtől.
-
Andrew31
senior tag
De még hogy!...
Inkább dobtad volna vonat alá.
-
Ramses07
Modder
válasz
L1ZRRR #43720 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Nem semmi munka! Én is azt szúrtam ki rögtön ugye azok a kivágások
DE!! Ez a legjobb rész mikor az ember szana-szét vághatja a gépet hehe
Én is azt szeretem, aztán majd szép lassan összeáll a kép a végére és elnyeri az emberek tetszését!
Hajrá!
-
L1ZRRR
senior tag
Na urak !
Hozzá láttam a 800D szétkapásához, alakításához.
Eddig ennyire futotta, folyt köv. -
bombibmw
veterán
válasz
Maszki #43717 üzenetére
Nem sok.
Lehet kapni adalékot hozzá elvileg,ami meggátolja,vagy olyan sterilnek kell lennie a rendszernek,hogy be se következhessen,de szinte elkerülhetetlen.
Olyan 1 hónapot adok neki.
De lehet a vizes topicban tudnak erről többet is mondani,sőt még talán le is hülyéznek,amiért baromságokat írok. -
emiki6
veterán
November végére talán hozok új képeket.
-
Maszki
tag
Na végre nekem is összeállt a gép!
-
xtevo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest