- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Dr. Szilikát #89836 üzenetére
Tehát itt alapból 6 x 1,5 = 9 V-os készülékről van szó, aminek 6 x 1,2 = 7,2 már problémás, ami elég baj, mert akkunál 1,2 V a névleges feszültség. Feltöltés után pihentetve 1,3 V körül áll meg egy cella és 1V-ig legalább érdemes lenne kihasználni a benne lévő töltést.
Ezt írtam én is, hogy 1,2V aksinál normál feszültségnek tekinthető, de persze már nem a csúcstöltöttség állapotában. Tehát nem is kell annyira rossznak lenni az aksinak hogy a készülék már ne kapcsoljon be.
Sorosan az Ah-kapacitás nem adódik össze, tehát nálad 2 Ah az eredő (névlegesen)
Ezt valószínű viszont te írod jól.Cellánként 3 V alatt már egyre gyengül és 2,5 V alá nem szabad meríteni, ezért szükséges ilyenkor egy BMS-modul is.
Maga az aksi nem tartalmaz túlmerítés védelmet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest