- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
arra gondolok,hogy a win7 hasznalna olyan funkciokat is a monitoron amit jelenleg nem tud,mert csak a szugseges minimum van bekotve.ezert szeretnem ha valaki leirna pontosan,hogy mit hova kossek.szerintem egy probat meg er(legalabb is nekem.ha ti ebben nem szeretnetek segiteni,meg ertem,nem leszek felhaborodva,csak akkor szoljatok,mert feleslegesen nem gyujtom a hszt).delutan fel dobok egy xp-t megint,ha ugy nem lesz baj,akkor tenyleg nem tudok masra gondolni,csak bekotes hibara.driver hibat szerintem kizartam azzal,hogy kiprobaltam tobb felet is.a winnel sem lehet baja az alaplapnak,mert kutakodtam a forumba es csak egyedul nalam van ilyen hiba.ha a hiba hardveres lenne,akkor szerintem jelentkezne xp alatt is.
persze,ha van egyeb mas konkret otletetek,szivesen meg hallgatom!koszonom az eddigi figyelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest