Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Szép estét.

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Jelenleg az autómon van nappali menetfény de döglődik a led beázott. Ez olyan, hogy az automatika bele van építve. Tehát kap pozitívat ha az autó gyújtáson van, egy állandó negatív és egy pozitívat a parkoló izzó pozitív részéről ha itt megkapja a led a pozitívat akkor kikapcsol.
Olyat veszek most sokkal olcsóbb ugyebár amiben nincs az elektronika benne tehát külsőleg egy relével kell megoldanom. Találtam apró pénzért ebayen ilyen kész vezérlőt de nemjó mivel nem kapcsolja ki csak lecsökkenti fényerejét rend őrei ezért elkenik az ember száját(vagy nem).
Milyen relé lenne erre jó? Ezt néztem:[link]
Ilyesmi bekötést gondoltam fejben:[link]
Ez így járható gond nélkül? Így jelenlegi rendszeremben nem kell új kábelokat stb-t húzni.
Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold