Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-19 20:22:02

LOGOUT.hu

Tartalomjegyzék:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10401) SunMount3r válasza Blabcsi (#10400) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Ok, még ma este megpróbálom megnézni.

(#10402) SunMount3r válasza Blabcsi (#10400) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Hát, nem tudom, hogy nálam mi lehet a probléma, de még a profilt-sem tudom létrehozni benne. Megadom az adatokat és rányomok a regisztrációra, de utána csak a zöld csík futkos körbe-körbe és nem történik semmi, nem jutok tovább.

Te tudtál egyáltalán regisztrálni rá a Q10 Pro-ról?

Majd holnap megpróbálom telóról létrehozni a profil-t és azon át bejelentkezni a QR kód beolvasásával.

(#10403) SunMount3r válasza SunMount3r (#10402) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Na telón keresztül a kód beírásával sikerült bejelentkezni a Roblox-ba. A főmenüben nem működik a gamepad, viszont ami játékot elindítottam (valami börtönös, rendőrös) abban már igen. De csak D-Input módban (Speedlink Torid). Tehát, ha D-Input-os gamepad-ed van az nagy valószínnűséggel működni fog.

[ Szerkesztve ]

(#10404) Swenk válasza coreska (#10388) üzenetére


Swenk
tag

...mert akkor még szükség lett volna a Netflixre és társaira, manapság meg már tudja a tv .:)

(#10405) Blabcsi válasza SunMount3r (#10403) üzenetére


Blabcsi
senior tag

Nagy köszönet!
Azt hogy tudom megnézni hogy d-input-os-e?

https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

(#10406) SunMount3r válasza Blabcsi (#10405) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Mondjuk az adott Gamepad weboldalán a specfifikációkban. Ha ilyen "noname" Gamepad-et veszel, amit linkeltél is az meg lutri lehet, hacsak valamelyik webshop-ban nem írják oda külön. Amúgy ma a legtöbb csak PC-hez, vagy XBOX-hoz kapható Gamepad X-Input kompatibilis (is), de van olyan, ami mindkettőt tudja (lásd amit linkeltem). De amúgy ha az van oda írva, hogy PC és PS3 kompatibilis is, akkor elvileg kell tudnia a D-Input-ot, mert a PS3 azt használja. Webshop-ból rendeld és lesz 14 napod kipróbálni.

[ Szerkesztve ]

(#10407) aelfwine


aelfwine
tag

No, kb 5 hónapot volt most fent a pcristi féle 2.1.6 -os firmware és azt kell mondjam elég gyérül muzsikál a 2.0.5 -höz képest, ami előtte volt fent. Rendkívül (már szinte idegesítően) lassú, istennek nem találtam meg hol kell kikapcsolni az auto-shutdown ami kb 15 perc idle után leállítja az eszközt, ráadásul "tablett módban" működik, TV mód helyett (a 2.0.5 tv módot jelentett), amitől sok alkalmazást sokkal kényelmetlenebb kezelni rajta. Felraktam a gyári 2.1.6 -ot is, ami pontosan ugyanezeket a tüneteket produkálja.

Aztán gondoltam egyet és felraktam az Android TV verziót, mint utolsó ötletet és láss csodát, minden megjavult. Az eszköz sokkal gyorsabb mint valaha (lassan 8 éve van meg de még eleinte se volt ilyen gyors), meg lett hol kell lekapcsolni az auto-shutdown -t és ez végre TV módot jelent az alkalmazások felé, így a funkciók is sokkal kényelmesebbek. Minden régi trükk és hack működik továbbra is (NFS local mount, CPU OC, Kodi autostart, custom wrapper mx playerrel, stb). Alapból kevesebb fölös csomag is van rajta, de még így is ki lehet vágni legalább 25 csomagot belőle. Egy extra dolog kellett rá: Tv App Repo, hogy ki tudjam rakni a rendes shutdown funkciót az asztalra. Pedig már nagyon azon voltam, hogy kukázom az eszközt, de most örülök, hogy megint új életre kelt. :))

[ Szerkesztve ]

(#10408) SunMount3r válasza aelfwine (#10407) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Nekem a hivatalos 2.1.7-es FW van fent (mint sokunknak itt) és semmi ilyen gondom nincsen vele. Ezt az Auto Shutdown-t nem is értem, hogyan jöhet neked elő...

(#10409) aelfwine válasza SunMount3r (#10408) üzenetére


aelfwine
tag

A 2.1.6 és a 2.1.7 között nincs érdembeli különbség, gyak. a HDCP/CEC bugot javítottak, cserébe van pár bug ami 2.1.6 -on nem volt... Mivel én nem használok HDCP -t, maradok 2.1.6 -on.

Melyik nincs a "semmi ilyen gond" -ból pontosan?
- Mert hogy lassú, az tény. Lassú a 2.0.5 -höz képest és főleg lassú a ATV 2.1.6 verzióhoz képest. Azt meg erősen kétlem, hogy 2.1.6 és a 2.1.7 között sebesség különbség lenne.
- Tablet módban fut és ez is tény. Ezt pcristi is megerősítette a futeko fórumon. A 2.1.7 -es firmware -ben ezért külön raktak be olyan appkoat amik erőből ATV módban indulnak, mint pl a haxolt youtube ami rajta volt (ami már outdated). De ha bármi más appot raksz fel a store -ból pl (MX Player) az mind tablet/telefon módba fog indulni, nem ATV módban. És többek között ezért született meg az ATV -s custom firmware is.
- Az auto-shutdown -t én se értem, erre sehol nem találtam semmit. Nekem az volt, hogy ha hagytam bekapcsolva az eszközt pl kint a menüben, vagy simán a Kodi -ba, akkor x idő után (x<60min) egyszer csak lekapcsolt magától. Minden esetre ez most elmúlt az ATV firmware -el.

[ Szerkesztve ]

(#10410) SunMount3r válasza aelfwine (#10409) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Azt, hogy relatíve lassú azt én is észrevettem, de nem hiszem, hogy a 2.0.5-össel annyira gyorsabb lett volna, amire nekem kell arra elég ez is. Indítom a Kodi-t, tallózom a videót, lejátszás és kész. Az a YT, ami meg ezzel együtt van rajta, bőven jó még ma is, semmi baja nincsen. És nem hiszem, hogy "haxolt" lenne. Nekem bőven fontosabb, hogy a HiMedia Player ne legyen "haxolt" és hogy az a legújabb verzió legyen.

Próbáltam már pcrist féle CFW-t, hát az tényleg iszonyat lassú volt és framerate patch-ek miatt nem is tartom annyira biztonságosnak a használatát.

Meg van egy pár app (játék), amik még kellenek, amik Tablet módra készültek, nem tudom azok hogyan futnának ATV FW-el.

(#10411) aelfwine válasza SunMount3r (#10410) üzenetére


aelfwine
tag

Mondjuk ha vannak olyan appok, amik pont hogy tablet módban kellenek neked, akkor nyilván jobb a gyári firmware (ha nem lehet appon belül átváltani).

Nekem nincs rajta amúgy semmi, csak egy 19.5 -ös Kodi, meg az MX Player (egy két főbb Himedia appokat azért rajta hagytam, de nem használom őket). Így sebességben fő szempont, hogy a Kodi töltsön be minél gyorsabban amikor indul az eszköz, majd legyen minél reszponzívabb a menüje, thumbnaileket gyorsan töltése, stb. Valamint gyorsan tudjon videokat indítani majd vissza Kodiba, aztán kb kifújt, másra nem használom. És igazán ledöbbentem, amikor elkezdtem használni most az ATV -s firmware -t, hogy mennyivel gyorsabb és gördülékenyebb minden.
De igazából ennyit is akartam megosztani itt, hogy ha valaki egy kicsit kalandos kedvű és szeretne egy kicsit többet kihozni az eszközből, akkor szerintem mindenképp érdemes tenni egy próbát az ATV -vel. Nekem eddig nagyon pozitív, és azért egy ideje gyűröm már az eszközt.

(#10412) SunMount3r válasza aelfwine (#10411) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Az ATV-s FW-ekkel is kusza van, hogy akkor most még mit moddoltak benne (mondom se a felbontásváltó, se azt a frame rate váltó patch-ot nem akarom, nem bízom bennük), ezen túl a HiMedia Player verziószáma is kérdéses, pcristi is folyton cserélgette őket. Mert abból nekem a legújabb kell és pont.

De persze ki mit preferál, kinek mi a fontos, én ebbe nyilván nem akarok beleszólni, csak írom az érveket, amik miatt én kitartok a legutolsó hivatalos FW mellett, hogy azok is legyenek, ha már szóba került ez a téma.

(#10413) attiss66 válasza SunMount3r (#10380) üzenetére


attiss66
senior tag

Hello! A Himedia Q10pro lejátszót haza fogom hozni, az asztali számítógéphez és a pendrive-okat is, és a számítógépen keresztül rátöltöm az összes filmet a Q10 belső HDD-jére. Veszek egy ilyet, KáCsa KCS-UA-B USB 3.0 kábel - 2 m [link] . USB-be a számítógép hátuljába csatlakoztatva? Ha összekötöm a kettőt, olyan egyszerű lesz az átmásolás, mintha egy külső vinyóra másolnám, vagy ez másképp működik?

(#10414) SunMount3r válasza attiss66 (#10413) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Ha összekötöm a kettőt, olyan egyszerű lesz az átmásolás, mintha egy külső vinyóra másolnám, vagy ez másképp működik? -> Elvileg ugyanúgy kell működjön.

(#10415) attiss66 válasza SunMount3r (#10414) üzenetére


attiss66
senior tag

oké, kössz

(#10416) SunMount3r


SunMount3r
Topikgazda

Most én is kérdeznék valamit:
Dolby Vision-ös videókkal próbálkozott valaki ezekkel a lejátszókkal? A Box menüjében a HDR mód beállításai között ott van már egy "Dolby" opció is a legutóbbi FW-ben. Elvileg ezek a lejátszók nem tudják a DV-t, no de akkor kíváncsi lennék mégis mi célt szolgál ez a beállítás...? (Nekem nincs DV-s TV-m, így nem tudom kipróbálni).

(#10417) Baky1987


Baky1987
tag

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni a következőben:

Elég régóta van egy himedia q5 pro készülékem (5.1.1 firmware-el), amit éveken keresztül nagyon ritkán használtam. Mostanában elkezdtem újra többet használni és belefutottam egy olyan jelenségbe (néha-néha jön elő, de elég bosszantó), hogy az indítást követően a himedia bejelentkező képernyőnél nem megy tovább a kép, egyszerűen ott megáll. Néhányszor újra kell indítani a készüléket és úgy helyre szokott állni, de néha ez 10-15 percet is felemészt, mivel teljesen változó, hogy hanyadik újraindításra indul el normálisan a készülék.

Elvileg nem lehet frissíteni a rajta lévő szoftvert (5.1.1) azt írja ez az utolsó verzió. Lehet esetleg valamit ezzel a jelenséggel kezdeni?

Köszönöm szépen a segítségetek előre,
Gergő

(#10418) SunMount3r válasza Baky1987 (#10417) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Az 5.1.1 nem a rendszer verzió száma, hanem az Android-nak. Elég régi. Az összefoglalóban szerepel az is, hogyan tudod megnézni a rendszer Firmware verziószámát, olvasd el és nézd meg.

Ha verzió kisebb, mint 2.0.4, akkor olvasd el (FIGYELMESEN!) az összefoglaló Firmware frissítési tájékoztatóját és az alapján frissítsd fel a 2.0.4-es verzióra.

Ha ez megvan (de csak azután!), ugyan ezt a metódust követve frissítsd 2.1.4-re, majd azután szintén ugyan így 2.1.7-re.

Ha bármi kérdésed van közben, írjad...

[ Szerkesztve ]

(#10419) Baky1987 válasza SunMount3r (#10418) üzenetére


Baky1987
tag

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Megnéztem 1.0.9-es verzióm van, elvileg az összefoglaló C3-as pontja vonatkozik rám. Sajnos az ottani link (2.0.4-es upgradehez) nem működik, illetve a https://www.futeko.com/ forumon lévő Android 5.1 to 2.0.4-es linkek sem (elvileg ez kellene). Elsőre nem találtam más oldalt ahol le lehetne tölteni de kutakodok tovább.

Ha megtalálom felrakom ezt, és utána 2.04->2.1.7-et (ezt a fájlt sikerült letöltenem).

Köszi szépen,
Gergő

(#10420) SunMount3r válasza Baky1987 (#10419) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Jók a linkek, csak a böngésző valamiért :F bezárja őket. A böngészőben jobb klikk a linkre-> Link Címének másolása-> majd ezt illesztd be egy új böngésző ablakba és meg fogja nyitni letöltésre. (http://www.mediafire.com/file/un7hxxjah3uq063/Q5_PRO_FIRMWARE._ANDROID_5.1_TO_ANDROID_7_v2.0.4._FUTEKO._HMD-2.0.4_2017-07-07.142542.zip/file)

A 2.1.4-esnek a linkje meg amúgy is megnyílik.

Ha megtalálom felrakom ezt, és utána 2.04->2.1.7-et (ezt a fájlt sikerült letöltenem).-> Vigyázz, a 2.0.4 után még fel kell rakni a 2.1.4-et is. És majd csak utána jöhet a 2.1.7.

[ Szerkesztve ]

(#10421) Baky1987 válasza SunMount3r (#10420) üzenetére


Baky1987
tag

Chrome-al a linkek 80%-a nem indult el, most Edge-el sikerült leszednem a 2.0.4-et.

2.04->2.1.4 ->2.1.7 vettem!

Nagyon köszi, elvileg már irányban vagyok.

Gergő

(#10422) attiss66 válasza SunMount3r (#10420) üzenetére


attiss66
senior tag

Hello! Meghoztam a Himedia Q10pro-t az asztali számítógéphez, amin rajta van a sok film, amit át akarok tölteni a Q10 belső winchesterére. Média(G: )-nek ismeri fel a sz.gép. 1.81 TB férőhely rajta, NTFS-re konvertálva( már így vettem). Ha ráklikkelek, azt hozza be, hogy Android és Lost.Dir. Ráklikkelek az Android-ra, bejön, hogy Data és Obb. Na itt hogyan tovább? :)

[ Szerkesztve ]

(#10423) attiss66 válasza attiss66 (#10422) üzenetére


attiss66
senior tag

Ilyen nevű mappák vannak, ha a Data-ra klikkelek: com.android.camera2, com.android.gallery3d, com.google.android.gms, com.google.android.videos, com.google.android.youtube.tv, com.lonelycatgames.Xplore.
Ha az Obb-ra klikkelek ,ezt hozza be: com.google.android.youtube.tv

Ezeket a mappákat az előző tulaj készítette, és ilyen jelegű filmeket tölt oda, mint pl youtube-os filmek, 3d filmek stb. Ha nekem ezek a nevek nem kellenek, akkor nevezzem át a mappákat, ami nekem kell és lehet rátölteni a filmeket?

Ha bármelyikre tovább klikkelek, azt írja ki, hogy üres.
Tehát akkor ezekre elméletileg az átnevezés után lehet tölteni a filmeket?

[ Szerkesztve ]

(#10424) SunMount3r válasza attiss66 (#10423) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Miért nem csinálsz új mappát a gyökérkönyvtárba?

Amúgy ha ezek a File-ok nem app kiterjesztésűek, akkor valószínűleg a belső tárhely kiterjesztésének használta az előző tulaj a HDD-t. Ebben az esetben nem lehet tudni, hogy azoknak a file-oknak biztonságos e a letörlése. Ezért is mondtam, hogy csináld végig a FW frissítést.

(#10425) attiss66 válasza SunMount3r (#10424) üzenetére


attiss66
senior tag

Köszi. Amúgy nem tudtam kivárni a választ és megkockáztattam. :) Átneveztem egyet és elkezdtem tölteni rá a filmeket, már vagy 300 GB-ot átmásoltam. Jó gyorsan másol az asztali sz.gépről és az asztali sz.géphez csatlakoztatott pendrive-ről is.
Jó nekem ez így, működik, nem frissítem/amúgy is a legújabb firmware van rajta. Átnevezem mindet és majd töltögetem rá a filmeket.

[ Szerkesztve ]

(#10426) attiss66


attiss66
senior tag

Rátöltöttem 400GB filmet a Q10pro belső winchesterére és nem találok egyet sem.

(#10427) SunMount3r válasza attiss66 (#10426) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Mi az, hogy nem találod, mivel nézed?

(#10428) attiss66 válasza SunMount3r (#10427) üzenetére


attiss66
senior tag

Csak megtaláltam, de nagyon bonyolult volt. Először a D: hardver disk-nél kerestem a Médiacenter-ben, de nem talált semmit. Aztán az Appmanager-nél találtam meg bonyolultan. Appmanager/Filemanager/Sata/D/List/Android/Data/ átnevezett file-ok/azon belül filmek/lista és ekkor az egész képernyőt kitöltve láthatóak a filmek. Nem lehet ezt egyszerűbben behozni? :)

[ Szerkesztve ]

(#10429) SunMount3r válasza attiss66 (#10428) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

A Media Center-ben látszódnia kellene a megahajtónak. Ott próbáltad? Én újra raknám a FW-t és utána újra formáznám benne a lemezt. Azt hiszem már linkeltem, hogyan kell.

(#10430) attiss66 válasza SunMount3r (#10429) üzenetére


attiss66
senior tag

A médiacenterben látszik a meghajtó, de azt írja, hogy nincs rajta semmi.
Mert te értesz hozzá, de ha én nekiállok, lehet, elszúrom, akkor meg semmi se lesz :DDD
Egy bonyolult útvonalon eljutottam a filmekhez, kb fél perc. Nem számít, a Denon3910 még lassabban tölti be a filmeket.

(#10431) attiss66 válasza attiss66 (#10430) üzenetére


attiss66
senior tag

Már 1100 GB filmet rátöltöttem a Q10-re. Több részre osztom a tárhelyet, pl
Kedvenc filmek névvel:/ezek nagyfelbontásban/, cserélgetem a kisebbeket, pl a Mátrix1 4.5 gigában volt rajta, most cseréltem 41 GB-osra.

[ Szerkesztve ]

(#10432) Swenk


Swenk
tag

Üdv!
A beállításokban HDMI auto adaptation: pipa vagy nem pipa ajánlott?
Köszönöm.

(#10433) SunMount3r válasza Swenk (#10432) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Kapcsold ki. (Az összefoglalóban is benne van amúgy.)

[ Szerkesztve ]

(#10434) B.F.G. válasza SunMount3r (#10314) üzenetére


B.F.G.
senior tag

Sajnos a tápcsere nem jött be ugyanúgy csak pirosan villog a power visszajelző aminek fehéren kéne ha jól emlékszem.
Van ötlet, hogy ki tudná megszerelni? Megjavítani? Melyik szervizt ajánljátok?

(#10435) SunMount3r válasza B.F.G. (#10434) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Én Debreceni vagyok, itt is alig akadna olyan szerviz, ami foglalkozna az ilyesmivel. De Pesten persze lehet több a lehetőség. Nézz szét az interneten és telefonon kérdezz rá a dologra. Számítástechnikai szervízek előnyben.

[ Szerkesztve ]

(#10436) B.F.G. válasza SunMount3r (#10435) üzenetére


B.F.G.
senior tag

Köszi a segítséget.

1 helyre írtam, de még nem kaptam választ, lehet, hogy még nem dolgoznak ezek szerint.

Az a kérdésem, hogy használtan mennyiért vállalnál be egy Himedia Q10 Pro-t? Mi a reális összeg érte?

(#10437) SunMount3r válasza B.F.G. (#10436) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Én már HiMedia-t biztos nem vennék, vannak sokkal kevésbé háklis lejátszók is már a piacon. Igaz, hogy amire most nekem kell, abban azért elég jó. De értem a kérdést és hát csak annyit írhatok, hogy én ma kb. 30K-t érzek reálisnak érte, de ezt is csak azért mert az eredeti ára 60K körül volt. De ez csak egy dolog, mert a piaci árak döntik majd úgyis, hogy mennyiért tudod eladni. Lehet lesz az még (csak) 20K is.

(#10438) aelfwine válasza attiss66 (#10428) üzenetére


aelfwine
tag

Kukázni kell a Media Center -t és Kodi -t használni...

(#10439) Gemil


Gemil
tag

Sziasztok!

Kollégámnak van egy "Himedia Q5 II" készüléke, elég régi gyári firmware-t találtam hozzá, nem tudja lekezelni a bluetooth dongle-t, nincs esetleg valami újabb custom firmware hozzá?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S

(#10440) SunMount3r válasza Gemil (#10439) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Hát én rákeresetem a "szokásos" helyeken, de egyedül ezt és ezt találtam. A firmware résznél a linkek már nem élnek, talán túrd át a Topic-okat, hátha van ott még valami jó link is. Vagy marad a google keresés. Ez a típus már nagyon rég kifutotta magát.

(#10441) Gemil válasza SunMount3r (#10440) üzenetére


Gemil
tag

Köszi, ezeket még nem találtam meg, de amúgy ők is egy német oldalra hivatkoznak, ott találtam egy customot, próbára letöltöm. Gondolom esélytelen, hogy a Pro firmware rámenjen...

Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S

(#10442) aelfwine válasza Gemil (#10441) üzenetére


aelfwine
tag

Pro esélytelen. És gondolom ezt találtad te is: [link]

(#10443) SunMount3r válasza Gemil (#10441) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

A Pro-val ne is próbálkozz, mert hazavághatja az egész lejátszót.

(#10444) Tamas740


Tamas740
csendes tag

Sziasztok!
64 gigás sd kártyáról próbálok zenét lejátszani a beépített zenelejátszó, és a Kodi segítségével. Akár önmagába a lejátszó kártya bemenetébe bedugva, akár egy usb-s kártyaolvasóba bedugva (akár a sima usb-s csatiba, akár az usb3-as csatiba), pár perc után automatikusan leáll a lejátszás. Ha hdd-ről külső mobil dokkolóval próbálom, akkor tökéletes, csak nem akarom a hdd-t zenelejátszás miatt "koptatni". A zenék flac formátumúak. Amikor leáll a lejátszás, akkor ismeretlennek ismeri fel a kártyát,amit elötte még olvasott...

[ Szerkesztve ]

(#10445) SunMount3r válasza Tamas740 (#10444) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Megpróbálhatod más lejátszó app-okkla, pl. Hiby Music-al, vagy Poweramp-al. De ha a Kodi-val és saját lejátszójával is leáll, akkor lehet ezekkel sem lesz több szerencséd. Lehet nagyon melegedős fajta az az SD kártya, vagy ki tudja.

(#10446) Tamas740 válasza SunMount3r (#10445) üzenetére


Tamas740
csendes tag

Gondolkodtam egy nagyobb USB 3-as pendrive (64giga) beszerzésén, de a hdd-t mintha azért szeretné, mert saját áramforrása van.(csak adatátvitel van) A pendrive is direktben a lejátszóról kapná az áramot, valószínűleg azzal is ugyanezt csinálná.

(#10447) SunMount3r válasza Tamas740 (#10446) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Én régebben sokáig USB-s winyókat használtam filmnézésre vele és ilyen gond sose volt. Pedig azok a winyók nem saját táposak voltak.

(#10448) attiss66


attiss66
senior tag

A Himedia Q10 pro-ban van DAC?

(#10449) SunMount3r válasza attiss66 (#10448) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Persze, hogy van, másképpen nem lehetne analóg hangkimenete. De azt már ne kérdezd, hogy milyen...

(#10450) pali923 válasza SunMount3r (#10449) üzenetére


pali923
tag

Próbáltam utánajárni kíváncsiságból, de arra jutottam, hogy a dac bele van drótozva a processzorba, mást nem találni róla. Minden esetre hifis mércével mérve nyilván nem világbajnok, de elég sok formátumot tud.

A helyzet reménytelen, de nem komoly.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.