Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-19 20:22:02

LOGOUT.hu

Tartalomjegyzék:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9301) SunMount3r válasza SunMount3r (#9300) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Egyetlen egyezést találtam erre a FW-re: Itt a dr Alex nevű tagnak jött ugyan ezzel a verzióval a Box-ja és ahogy olvasom ő is arra gyanakodott, hogy kínai a FW. Szó van a hivatalos EU-s FW felrakásáról, de sajnos a továbbiakat nem tudom kibogozni az orosz->angol fordító gyengesége miatt, talán érdemes oda beregisztrálni és privátban megkérdezni ezt a tagot, hogy végül mi lett ennek az eredménye, hogyan oldotta meg.

(#9302) doki1212 válasza SunMount3r (#9300) üzenetére


doki1212
újonc

[kép]
Az én laucherom teljesen olyan mind a fentebb megadott linken a HMD-2.1.4 2019-07-15.155346 - CFW
https://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=812.1260
Persze nálam hiányzik a Playstore, Wrapper, Youtube. A Kodi az 17.0-s

Semmilyen kínai karakterek nincsenek.

[ Szerkesztve ]

(#9303) blackalex


blackalex
csendes tag

Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Q10 tud úgy funkcionálni,mint pl egy laptop,hogy éjjel nappal be van kapcsolva le-fel töltésre?

(#9304) doki1212 válasza SunMount3r (#9301) üzenetére


doki1212
újonc

sajnos a regisztrációm a 4PDA-ra failed, mert olvashatattlan orosz írott szövegből kellene kiolvasni azt hiszem a számokat és azokat bevinni :-(
De igen, amúgy jó lenne tudni, fel e nyomták rá a hivatalost...Mert ott lentebb azt is írják, hogy videóval alá tamasztani, ha beszarna az egész

(#9305) SunMount3r válasza doki1212 (#9302) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Akkor esélyes, hogy ez agy EU-s CFW, persze 100% biztosra, csak a megegyező dátum és build szám alapján lehet mondani.

A PlayStore-t telepítheted pl. az APK Mirror-ról is addig. YT-nak meg amúgy a Smart YT TV app ajánlott.

(#9303) blackalex: Miért ne tudna?

(#9306) blackalex válasza SunMount3r (#9305) üzenetére


blackalex
csendes tag

Ok és annyi,hogy azt olvastam abban már van ventilátor. Mennyire hangos?

(#9307) doki1212 válasza SunMount3r (#9305) üzenetére


doki1212
újonc

1. APK Mirror-ról - az összefoglalóban megtaláltató a tutorial? mert nem tudom a menetet
2. Ha a fiókot nem tudom telepítteni, van az 1. -nek értelme ?
3. Jelentkeztek a geekbuing (ezek után nem ajánlott !!!)-ról, ahol vettem, persze nem értik, mi a gond, írjam le jobban, küldjek képet, videót...

Mindenesetre szeretném, ha a hivatalos FW lenne rajt...

[ Szerkesztve ]

(#9308) SunMount3r válasza doki1212 (#9307) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Felmész a Box-on pl. Chrome-al az AMPKMirror-ra, ott rákeresel a Play Store-ra és a legfrissebbet letöltöd, majd betallózod a letöltött apk-t és onnan futtatod és telepíted, de azt hiszem a Google Play Services apk is kelleni fog hozzá. Ugyanúgy megy, mint amikor egy telóra telepítesz apk-ból.
De PC-re is letöltheted és egy Pendrive-ra rámásolva azt bedugva a Box-ba onnan is betallózhatod az apk-kat.
A Smart YT TV-t pedig innen ugyan úgy.

(#9306) blackalex: Ki lehet bírni. Az enyém az átlagnál hangosabb, mert egy kicsit "zizeg", de csak nagyon csöndben és közelről halható. A többiek itt azt írták nekik ennyire se hangos.

[ Szerkesztve ]

(#9309) blackalex válasza SunMount3r (#9308) üzenetére


blackalex
csendes tag

Kösz

(#9310) SunMount3r válasza blackalex (#9309) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Da amúgy ha rendszeres torrent-ezésre kellene, akkor felhívom a figyelmedet, hogy file-ok letörlése nem lesz olyan egyszerű. Ha a Box-ról törlöd, akkor nem szabadítja fel az utána maradt helyet a winyóról. Erre ez a magoldás: [link]

(#9311) blackalex válasza SunMount3r (#9310) üzenetére


blackalex
csendes tag

Az még nem is annyira érdekes,mert ki kapom a vinyót és Pc-n keresztül törlöm. Inkább az aggasztóbb az,hogyha olyan a távirányító,mint a Q30-nál akkor egy örökké valóság beállítani a letöltendő filmeket...

(#9312) kezo0 válasza blackalex (#9311) üzenetére


kezo0
addikt

Felesleges kikapni (egybeírandó) a HDD-t, hiszen a PC felől látható a hálózaton keresztül. Én így szoktam törölni.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#9313) SunMount3r válasza doki1212 (#9307) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Kaptam egy üzenetet a Futeko-n a FW-el kapcsolatba és úgy tűnik lenne egy módja, hogy kideríthesd milyen FW is az valójában. Kicsit mókolós (de annyira nem nehéz) és még megerősítést vár, ha megkapom a választ, akkor majd beírom ide.

(#9312) kezo0 : Ez tényleg működik így rendesen a törlés ahogy írod PC-ről, simán SAMBA-n keresztül, ez biztos? Már kérdeztem régebben itt is, mega Futeko-n is, de nem kaptam rá megerősítést.

(#9311) blackalex: Nem kellene még csak kiszedni sem a winyót, csak USB OTG kábellel (a Box-on hátul van a csati) rá kell kötni a PC-re a Box-ot és úgy látni fogja benne a winyót is.
De ha tényleg úgy van ahogy kezo0 írja, akkor még ezt sem kellene, csak a Box-on kell bekapcsolni hozzá a SAMBA-t.

A kezelésről: Ajánlott hozzá egy légegér (keress rá az összefoglalóban), úgy szinte az összes Android-os app könnyebben kezelhető. Ill. nem tudom milyen Torrent klienst használnál hozzá, de pl. ami ajánlott az a tTorrent, azt lehet akár böngészőből PC-ről, vagy telóról is távvezérelni. De ugyan így a legtöbb torrent klienst lehet így, vagy van aminek akár külön távvezérlő app-ja is van. És van az univerzális Torrent kliens távvezérlő app, a Transdroid, ami egy csomó klienst ismer, köztük a tTorrent-et is.

(#9314) doki1212 válasza SunMount3r (#9313) üzenetére


doki1212
újonc

ok, köszi, várom

(#9315) kezo0 válasza SunMount3r (#9313) üzenetére


kezo0
addikt

Nálam biztosan működik, többször is töröltem így az utóbbi időben, mert lassan kezd betelni a boxban használt 4 TB-os HDD-m.
Először a Kodiban eltávolítom a médiatárból a törölni kívánt filmet/sorozatot, de amikor rákérdez, hogy a fájl(okat) is törölje-e, arra ott nemmel felelek.
Aztán a PC-ről megnyitom a hálózaton keresztül betallózott, Q10 Pro-ban levő vinyót, és így törlöm a feleslegessé vált fájlokat/mappákat.
Ha ekkor megnézem, hogy változott-e a boxban levő HDD foglaltsága, általában nem frissül azonnal az adat, amit mutat, de ha akármilyen kicsi fájlt odamásolok, akkor már a helyes adatot fogja mutatni. Ill. a box újraindítása után is már helyesen fogja mutatni a vinyón levő szabad helyet.
Ennyi a fortély. Fene se akarja ki-berakosgatni állandóan azt a HDD-t. :)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#9316) SunMount3r válasza doki1212 (#9314) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

No, hát a válasz szerint ő is erősen gyanakszik (pcristi aki a CFW-ket is gyártja), hogy ez valamilyen kínai FW, főleg a Google Play és a többi app hiánya miatt és a 4pda-as infók alapján is. Ez esetben elég nehéz dolog lesz rárakni az original EU-s FW-t teljesen biztonságosan, de erről majd később, ha tényleg szükség lenne rá.

Amit még mindenek előtt próbálj meg:
Letöltöd és kicsomagolod egy mappába ezt a zip file-t (mindent ami benne van) egy Win-es PC-re.
A FW info puller.bat nevű file-t megnyitod pl. notepad-al és a "aboxodipcíme" helyére értelem szerint beírod a a Q10 Pro hálózati ip címét, majd elmented a file. A Q10 Pro legyen bekapcsolva és a LAN-ra kötve közben.
Futtatod ezt a file-t, aminek a lefutása után ebben a mappában létrejön két új file is: egy otacerts.zip és egy build.prop nevű.
Ezt a két file-t feltöltöd valahová neten, ahonnan le tudjuk tölteni és belinkeled ide.
Ezek alapján talán többet és biztosabbat tudna mondani a tag, hogy pontosabban milyen FW-ről is van szó nálad.

A többiről majd utána.

[ Szerkesztve ]

(#9317) SunMount3r válasza kezo0 (#9315) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

No az akkor kb. még elviselhető így. Én meg direkt azért sem tettem eddig HDD-t bele, mert túl macerásnak tartottam ezt a dugdosós procedúrát.

És ha már ezeknél tartunk: Torrent-ezik valaki a Box-ban lévő HDD-re úgy, hogy a Torrent kliens konkrétan egy PC-ről fut és nem pedig a Box-on? Tehát, hogy a PC-n futó Torrent programból tallózza be a Box HDD-jét és oda tölti le a file-okat? Érdekelne mennyire lenne így használható erre és milyen le/feltöltési sebességeket produkál.

(#9318) kezo0 válasza SunMount3r (#9317) üzenetére


kezo0
addikt

Én ezt nem csak azért nem tartanám szerencsésnek, mert nem terhelném a box processzorát ilyesmivel (hiszen nem erre van optimalizálva), hanem mert letöltés után sokszor nem árt, ha átnevezem az adott film/sorozat mappáját és/vagy fájlnevét, ha azt akarom, hogy a Kodi scrapere biztosan felismerje azt a tartalmat. Márpedig addig nem tanácsos átnevezni, amíg seedben áll, mivel akkor a torrent kliens rögtön visít, hogy nem találja.
Szóval számomra az a tuti, ha egy külön gépen fut a torrent kliens, és akkor a leszedett _Linux disztrókat_ akármilyen névvel ellátva, akármilyen mappába elhelyezve másolhatom át a Q10 Pro-ra. :) (És hálózaton keresztül 50-70 MB/sec sebességgel tudok másolni a boxban levő vinyóra, ami azért egész tűrhető.)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#9319) SunMount3r válasza kezo0 (#9318) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Én ezt nem csak azért nem tartanám szerencsésnek, mert nem terhelném a box processzorát ilyesmivel (hiszen nem erre van optimalizálva)-> Mármint melyik verziót nem tartod szerencsésnek? Ha közvetlen a Box-on fut a kliens, vagy azt amit én írtam? Utóbbi esetben szerintem max csak annyira lenne terhelve a processzor, amennyire másolás közben, de nálam még annyira se, mert 100Mbit-es nettel jelenleg max ennyivel is tudok letölteni.
Filmezés előtt pedig nyilván kilőném a torrent-et a PC-n.

A többit amit írtál nem nagyon szokott érinteni, általában azért jók a file nevek a scraper-nek, aminek nem, az annyira nem zavar, főleg ha 1x nézős cuccról van szó, az a pár ritka eset ami meg hosszabb távon kell, azt vagy megoldom nfo szerkesztéssel, vagy ha lejárt a vissza seed idő, akkor nyugodtan átnevezem.

De akkor a lényeg egyszerűbben: úgy tekintenék a Box-ra és úgy is használnám, mint egy külső házas winyót, csak nem közvetlen USB-n, hanem a hálózaton csatlakozva a PC-re. Ezért érdekelne, hogy az a torrent-ezős megoldás mennyire működne így. Persze az utólagos átmásolós dolog sem teljesen hülyeség, de ha már nagyon helyszűkében vagyok a PC-s lokál winyókkal (ami manapság már sokszor van) és valami, vagy több nagy méretű cucc kellene egyszerre, akkor az egyszerűbb lenne, ha egyből a Box-ra menne a letöltés.

(#9320) SunMount3r válasza SunMount3r (#9319) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Arról nem is beszélve, hogy pl. egy 1TB-os külső HDD áráért most egy 2TB-os belsőt is lehet kapni. Azért ez elég lényeges szempont nálam. És akkor ha már van (és úgy tűnik nincs vele az a probléma, amit korábban gondoltam), akkor miért heverjen parlagon ez az üres "HDD ház" itt nálam?

(#9321) kezo0 válasza SunMount3r (#9319) üzenetére


kezo0
addikt

Jogos, én természetesen arra az esetre gondoltam, amikor a boxon fut a kliens, nem az általad írt megoldásra. Épp alváshoz készülődtem, már nem fogott az agyam.

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#9322) doki1212 válasza SunMount3r (#9316) üzenetére


doki1212
újonc

Hali,
küldöm a file-ket.

[ Szerkesztve ]

(#9323) SunMount3r válasza doki1212 (#9322) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Így nem jó a link. Dropbox-on úgy próbáld megosztani, hogy a file neve mellett lesz a "Share" ikon arra klikk és ott alul a Link-es megosztást válaszd, majd Copy Link és azt kellene ide is belinkelni.

[ Szerkesztve ]

(#9324) doki1212 válasza SunMount3r (#9323) üzenetére


doki1212
újonc

(#9325) szaszapi


szaszapi
őstag

Régebben nem volt fontos az ARC funkció, de mivel tv, erősítő és hangrendszert frissítettem, azt vettem észre hogy csak akkor hülyül meg az ARC funkció, mikor bekapcsolom a Himedia Q10 Pro-t. Visszaolvastam, más is szívott evvel, azóta akkor ezek szerint soha nem javították ezt a hibát? Ki hogy oldotta meg végül?

(#9326) SunMount3r válasza szaszapi (#9325) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Egy tipp. Ami nálad épp működhet is, vagy nem is.

Ezen túl, és ez előtt : a Settings->More menüben kapcsold ki a HDCP és a HDMI auto adaptation funkciókat.

[ Szerkesztve ]

(#9327) kezo0 válasza szaszapi (#9325) üzenetére


kezo0
addikt

Én egy CEC-less adaptert tettem a Q10 Pro HDMI-kábelére.

*szerk.: igen, olyat, ami az előző hsz-ben idézve lett. :)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#9328) SunMount3r válasza doki1212 (#9324) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Mivel már visszaküldted cserére, csak az érdekesség miatt írom: annyi visszajelzés jött, hogy a file-ok alapján TALÁN frissíthető lett volna simább módon OFW-re, de 100% biztosra nem tudta mondani. Kért még egy hasonló infó lekérdezést a Box-ról, de ugye ez már okafogyott.
Azért kíváncsi vagyok, hogy a Gearbest betartja e a szavát...

(#9329) SunMount3r válasza SunMount3r (#9328) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Közben megy tovább a találgatás és ezek szerint simán ráfalsh-elhető az OFW erre a fura CFW-re. Legalábbis, amennyire ki lehet venni a fordításból. Reméljük azért OFW-vel fogod kapni és nem lesz rá szükség.

(#9330) Zsolty20


Zsolty20
senior tag

Sziasztok. Jelenleg egy HiMedia Q10 Pro és egy Zidoo Z9S között vacillálok. Nem tudom melyiket lenne érdemesebb választani. A cél: 4K HDR tartalak lejátszása, DTS, DTS-HD audioformátumok támogatása, megbízhatóság, tartósság. Ha valakinek lenne véleménye bármelyikről is annak örülnék. :)

(#9331) SunMount3r válasza Zsolty20 (#9330) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

A Q10 Pro is jó erre mindre, ha elolvasod az összefoglalóban tárgyalt hibáit és úgy gondolod, hogy neked megfelel ezekkel a kompromisszumokkal. A Z9S viszont egy némileg kevésbé bug-os lejátszó, mert jobb a support-ja. Sajnos ebben a Topic-ban is inkább a Zidoo-t kell ajánlanom. A HiMedia továbbra is marad a csúcson a képminőségével, de kb. csakis azzal és a support-jával sajnos eléggé leszerepelt.

(#9332) coreska


coreska
aktív tag

Az mk3d filmeket csak 2D-ben hajlandó lejátszani a Q10pro, hiába állítom a lejátszási 3D-re.

Tud valaki erre megoldást, hogy tudnám 3D-ben lejátszani?

(#9333) captainnemo válasza SunMount3r (#9310) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Érdekes ezt én nem tapasztaltam, ha letörlöm a fájlt sambán keresztül, felszabadul a hely. Az viszont nekem is probléma (igaz nem nagy), hogy nem látszik az mennyi hely van rajta szabadon, mert azt csak a boxon az android alól tudom megnézni.

(#9334) SunMount3r válasza coreska (#9332) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Csak tipp, ami TV-k lejátszója esetén működik néha: nevezd át a kiterjesztést: .m2ts-re, .ts-re, vagy .ssif-re. Végső megoldás: TSMuxer-el csinálj belőle 3D BD ISO-t. De nem hiszem, hogy igazán beletették volna a 2.1.4-es FW-be az mk3d támogatást, szerintem csak kamu volt.

(#9333) captainnemo: Úgy sem látszik a szabad hely, ha Win-alatt felcsatolod hálózati meghajtóként? Milyen File kezelő van a Win-en, Total Commander?

[ Szerkesztve ]

(#9335) coreska válasza SunMount3r (#9334) üzenetére


coreska
aktív tag

Köszi, már átdolgoztam ISO-ra, csak így jó a 3D. Az átnevezésekkel marad a 2D lejátszás.

(#9336) captainnemo válasza SunMount3r (#9334) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Simán felcsatoltam, és total commander-t szoktam használni, de a "mountolás" szempontjából mindegy. Régebben volt olyan hiba, írni sem lehetett rá samba sharen keresztül emiatt. Most lehet de nem lehet tudni kliens oldalról mennyi hely szabad még.

(#9337) SunMount3r válasza captainnemo (#9336) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Ennek majd utána nézek, mert jó lenne nekem is megoldást találni rá. Box oldalról talán valami PlayStore-os SAMBA server-el lehetne próbálkozni. Win-en meg az SMB opciók bekapcsolásával, meg hátha lenne valami file kezelő, ami képes erre. Persze csak találgatok.
Vagy NFS Server-el is akár.
És az FTP-vel mi a helyzet, ott sem látszik a szabad hely?

(#9338) kezo0 válasza captainnemo (#9333) üzenetére


kezo0
addikt

Nem biztos, hogy jól értem ezt a problémát, de én a Win10 utolsó főverzió-frissítése (1909-es release) óta szépen látom a PC-mről a hálózaton keresztül, hogy mennyi szabad hely van a Q10 Pro belső vinyóján. (Korábban mindenféle hülyeségeket mutatott, pl. 0-át vagy negatív (!) értékeket.)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#9339) Csigaciusz válasza SunMount3r (#9334) üzenetére


Csigaciusz
csendes tag

Nekem Q5 Pro-n 2.1.4-es FW-el működik a mk3d lejátszás 3D-ben. Igaz csak 1 filmet néztem így, de az rendben volt.

(#9340) SunMount3r válasza Csigaciusz (#9339) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

No ez akkor "érdekes", eddig nem sokan jelentették itt, de az eddigi rövid történelméből látszik, hogy másnak is volt gondja vele 2.1.4-es FW-el.

Nem tudom mitől lenne ez, de ha nálad megy, akkor nincs kizárva, hogy másnál vagy a HiPlayer, vagy a TV 3D beállításinak lehet köze hozzá. De az is lehet, hogy válogatós az mk3d videók kódolása tekintetében, vagy épp pl. csak valami "Flag" hiányzik a konténerből hozzá, ami jelezné a lejátszónak, hogy 3D-s anyagról van szó. Ez utóbbit átkódolás nélkül, valami Remuxer programmal, ami helyesen beilleszti ezt az infót a videóba, talán meg lehetne oldani. De ugye sajnos csak tippelek, mert egyéb okok miatt nálam még a 2.1.1-es van fent, így nem tudom tesztelni.

(#9341) captainnemo válasza kezo0 (#9338) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Köszi majd megnézem, bár ez nem igazán nagy probléma nekem. AZ már inkább néha lereseteli magát a legváratlanabb pillanatokban és ezt azóta csinálja, amióta van egy külső vinyó az usb bemeneten. A külső vinyónak van külső tápja. Feltettem a 2.1.4-et hátha használ, reseteltem is fogpiszkálós módszerrel, eddig a 2.1.1 volt fent.

(#9342) SunMount3r válasza captainnemo (#9341) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Azért meglehetne próbálni egy normális minőségű legalább 3-4A-es táppal is a Q10 Pro számára.

(#9343) captainnemo válasza SunMount3r (#9342) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Érdemes lenne cserélni a gyári tápot? :F

A Futeko fórumon az admin ez alábbit írta:

12V

2-4A (2 amp minimum, 4 amp safe maximum).

5.5 x 2.1 tip. Center pin positive.

[ Szerkesztve ]

(#9344) SunMount3r válasza captainnemo (#9343) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Szerintem igen. Legalábbis ilyen tünetet produkálhat az elégtelen tápellátás is.

(#9345) captainnemo válasza SunMount3r (#9344) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Ez jó lehet talán, ha jól láttam max 2A tud a gyári.

(#9346) SunMount3r válasza captainnemo (#9345) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Én így látatlanban nem tudok konkrétabbat ajánlani. Itt a Futeko-s erről szóló Tápos Topic, ahol linkelik is páran, hogy ők milyet vettek ami megoldotta nekik. Szerk: És itt meg ezt találtam róla hirtelen. Mondjuk én akkor már legalább 4A-es vennék, biztos, ami biztos, de simán lehet a 3A-es is elég. Az biztos, bárhonnan is veszed, figyelj hogy megfeleljen azoknak a paramétereknek amiket ide is beírtál.

[ Szerkesztve ]

(#9347) super dríve


super dríve
csendes tag

Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki, hogy miért van az hogy a total commanderben kijelölt pl. Mkv file-t nem tudja megnyitni a Mediacenter ( csak forog körbe a nyíl aztán kiírja hogy videolejátszási hiba) hiába van hozzá rendelve a kiterjesztéshez. Ha külön a médiacenter alkalmazást nyitom meg és betallózom akkor meg elindul hiba nélkül.
Az mxplayer applikációnál nincs ilyen gond az elindul gond nélkül ha társítva van a kiterjesztéshez.
A másik észrevétel pedig az hogy a legfrisebb chrom állandóan leáll... - mindig újra kell indítani! Néhányszor újra telepítettem már, de nincs változás sajnos!
A gépen a 2.1.4 firmware van meg a 18.5 kodi

[ Szerkesztve ]

(#9348) captainnemo válasza SunMount3r (#7191) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Kösz a tippet, ez "jóárasított" is ráadásul, megér egy próbát.

(#9349) SunMount3r válasza super dríve (#9347) üzenetére


SunMount3r
Topikgazda

Konkrétan olyan app-ot adsz meg neki, aminek az a neve, hogy "MediaCenter"? A "VideoPlayer"-t kellene inkább megpróbálni. Bár én szinte sosem nyitom File kezelőből a videókat, délután ránézek, meg a Chrome-ra is.

(#9350) coreska válasza super dríve (#9347) üzenetére


coreska
aktív tag

Nálam van olyan mkv amit lejátszik a total commanderből indítva, valamit nem, de nem innen szoktam használni.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.