- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Hetedikéig, amíg él a béta acc, egy Farkas nevű engineert pátyolgatok... utána nem tudom, folytatom-e tovább. Szerencsére medium graffal nem akadt eddig sehol sem komolyan harc közben
(mondjuk az vicces, amikor egy termet kitakarítok a rakéta belő - rakétabot intézkedik - aki még él, lelövöldözöm hátrálás közben kombóval...)#778: a relikviák ugyanolyan upgrade cuccok, mint a különböző lőszerek; ha van a fegyveren relic slot (bocs az angolért
), akkor belemegy. Portál... eddig csak egy olyan eset volt, amikor működött a "kiugrom és visszamegyek táskaürítés után" módszer; sajna pont nem az Act1 végén a British Museumban, így ott elhagytam némi lootot (pláne, mert ki is vágott pont
) Szétszedni a "színes" cumókat lehet (zöld -> kék -> narancs stb.); ezek adnak alapanyagokat, amiket felhasználhatsz upgrade-re és craftolni (szétszedés: jobbklikk a tárgyra, és a körmenüben balra fent kell lennie). Scrap materials bármiből jöhet, BM/Guardian blessed shardokat ad, MM/Engi tech cuccot, Evoker/Summoner talán valami rúnás dolgot... (nem emlékszem pontosan
)#769: nyilván az eredeti Splash Damage volt, de hát izé
(yahh, regenes bossra engivel egy dolgot tudtam csak kitalálni: letarolok mindent körülötte, és amikor egyedül van, akkor a hátam egy falnak vetem, tűzgomb folyamatosan nyomvatart és ezt addig, amíg meg nem hal... amikor kell, healing magamba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- OpenMediaVault
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- OTP Bank topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(mondjuk az vicces, amikor egy termet kitakarítok a rakéta belő - rakétabot intézkedik - aki még él, lelövöldözöm hátrálás közben kombóval...)
), akkor belemegy. Portál... eddig csak egy olyan eset volt, amikor működött a "kiugrom és visszamegyek táskaürítés után" módszer; sajna pont nem az Act1 végén a British Museumban, így ott elhagytam némi lootot (pláne, mert ki is vágott pont
) Szétszedni a "színes" cumókat lehet (zöld -> kék -> narancs stb.); ezek adnak alapanyagokat, amiket felhasználhatsz upgrade-re és craftolni (szétszedés: jobbklikk a tárgyra, és a körmenüben balra fent kell lennie). Scrap materials bármiből jöhet, BM/Guardian blessed shardokat ad, MM/Engi tech cuccot, Evoker/Summoner talán valami rúnás dolgot... (nem emlékszem pontosan
)
(yahh, regenes bossra engivel egy dolgot tudtam csak kitalálni: letarolok mindent körülötte, és amikor egyedül van, akkor a hátam egy falnak vetem, tűzgomb folyamatosan nyomvatart és ezt addig, amíg meg nem hal... amikor kell, healing magamba)