- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Basszus, nem is néztem, hogy engedi-e az ékezetes betűket. Nálam nem lassul, leszámítva az első állomásos akadást (eddig nem jelentkezett hasonló hiba). Amúgy a kardozás szerintem nem lett túl jól megoldva, olyan, mintha lagolna, mindig 1 másodperccel később sebez, mint üt.
Kipróbáltam eddig minden karit, kivéve az evokert, a Marksman mellett a Blademaster tűnik még életképesnek, a többi leves... 
A nickgyűjtésre: nekem még bétám van, de lefoglalnék néhány nevet stipistopi 10.-e utánra
:Kopasz
Almabor
Pálinka
Tyuxar
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa EVO
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Suzuki topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kipróbáltam eddig minden karit, kivéve az evokert, a Marksman mellett a Blademaster tűnik még életképesnek, a többi leves... 
: