- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
krómX-nek felhívnám a figyelmét, illetve annak is aki még nem tudja, hogy a Nano Forge-ban lehet upgrade-elt fegyvert kovácsoltatni a demóban is!
Rosszul írtam Bag O' Bones...
-
Fáraó
őstag
Köszönöm!
Abigélnek nincs problémája a súlypontja megtartásával?
Találtam egy Rat's Claw nevű vmit, szét lehetett szedni. Abból lettek scrap-ek és vmi más is. De kevés egy upgrade-hez, több db kellene még. Találkoztam egy sárga nevű lénnyel is, nagyon sok mindent dobott el.
Nagyon tetszik a játék. -
Fáraó
őstag
Szevamindenki!
Játszottam a demóval és tényleg ott van vége, hogy lemegy az ember a Con. Gard. alagútba?
Hogyan lehet upgrade-elni a cuccokat? Csak a nano-s bigyóba? Demoban nem lehet? Javíttatni nem kell -azaz itt nem kopik el semmi?
Kicsit új ez a stílus. Számomra olyan, mintha összegyúrták volna a Diablot, a Dungeon Siege-et, meg egy TPS-t. -
alien_
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
A főbb állomások között tudsz kapásból közlekedni, van egy kis kék képernyős konzol az állomáson, pontosan nem tudom mi a neve....
Chat pedig:
/w [név] [mondnivaló] <- Privát
/p [mondanivaló] <- Partytöbbit meg nem néztem még, egyenplőre ennyire volt szükség=)
-
wesker24
senior tag
Na mivel már Online-on vannak a serverek én is nekiálltam a játéknak !!
A Blademaster-t válaszottam és a nevem a játékban Drake26 !!
Aki akar az felvehet a barátai közé !! Aki felvesz annak BIG THX !!

-
Satan_Claus
őstag
Áruljatok el 2 dolgot légyszi
- Hogy kell különböző chatekbe írni
- Lehet-e 2 város között teleportálni, vagy végig kell szenvedni az utat. -
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
csak két hszel kellett volna vissza olvasnod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eddig még nem találkoztam vele

(#482): Tényleg, nálam is megy! De lehet, hogy még csak próbálgatják..
Nna mind1, pvp -t nem próbáljuk ki? -
Sirandrish
legenda
tényleg ebben vannak olyan cumok mint a dioban hogy valakinek a valamije...set-ek?
-
alien_
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Szevasz
Már most érzem, h ez egy függős játék lesz, délelőtt félóránként próbáltam a szervert...De sajnos:
"Server Maintenance - October 20 - 21
The servers will be down for maintenance until Sunday October 21, 2007 at 10:30am PST."Szóval helyi idő szerint 19:30 -kor lehet játaszani =(
Egyébként hányas szinten hagytad abba? Ha van pár jó blader cuccod, akkor elboltolhatnánk =) -
mad1
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
de elit módba nigthmare(és normál is) nehézségi fokozaton is lehet játszani
hardcore-ba szintén
sőt mint a fordításban is van ultimate kihívásnak az elit hardcore-t nevezik, amit egyébként nigthmare-ne is lehet játszani
persze nehézségi szintek végülis ezek is hiszen nehezedik a játék tőlük
de én alapesetben nem erre gondolok ha nehézségi szintről esik szó, mivel ezek már modok
de szerintem is mindegy, én így értem te meg úgy, majd megértjük egymást valahogy
-
alien_
őstag
válasz
Terrorista
üzenetére
Próbáld meg felrakni az sp1 bétáját, végül is ezt írja (vagy ez csak szabványduma vistánál?)....
Demó vagy béta írja ki? mert ha utóbbi, akkor nézd meg hivatalos fórumon, hogy valaki járt-e már így.(#466): <- Pl ezt a módszert ajánlom, ha több hsz-re akarsz reagálni egy postban. Egyébként ah itt is végtelen számú hsz-t lehetne "idézni", akkor itt irtó nagy káosz alakulna ki, lnenének fél kilóméteres post-ok, ráadásul 95% -a felesleges ismételgetés lenne. Egyébként, megeshet bárkivel =)
-
Ájvé
veterán
válasz
Terrorista
üzenetére
épp az hogy vista
én nem értek hozzá, de valamilyen módon el lehet indítani xp módba, próbáld úgy
majd a teljes játék fogja támogatni a rendszered ezt kénytelen leszel dx9-be kipróbálni -
Ájvé
veterán
jah kicsit belekeveredtem lehet, benéztem a kommentet a lényeg, hogy a nigthmare mindenki számára elérhető és az a normál után a következő nehézségi szint
az a baj evvel a fórummal, ha egy választ írsz akkor maximum azt a hsz-t mutatja amire válaszolsz, én meg van hogy egy hsz-be több mindenre is szeretnék válaszolni, persze lehet még utána szerkesztgetni vagy a legjobb tán, hogy másik lapon lenyitni az adott fórum részt
nah mind1 sry pontatlan voltam és kicsit benéztem tényleg
tényen viszont nem változtat, hogy a válasz pontatlan volt, csak én írtam rossz hsz-t hozzá -
Terrorista
senior tag
Helló
Na ezt miért irja ki??! Konfig adataimnál... Legújabb driver van fenn és a legújabb vista update.

-
Ájvé
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
de a hardcore mód nem nehézségi fokozat és az elit mód se igazán, ezek már extrém nehezítések
a nehézségi fokozat az a nigthmare ami mindenki számára elérhető (szerintem) ezért is írtam
nem hiszem, hogy a kolléga aki kérdezzte hardcore módba kíván kalandozni (amibe egyszer hal meg ügyebár) bár ki tudja, meg kellene kérdezni mire értette kérdést
én a dioba is ismert (normál, nigthmare, hell) nehézségi fokozatokra gondoltam
de bocsánat nem akartalak megbántani, de már nem tudom átírni a hsz-t (hogy pontosítsak) -
alien_
őstag
Ájvé kolléga valamit nagyon elnézett, sztem teljesen érthető volt, amit Wolverine írt.. De hogy jött oda a lvl cap?

-
Wolverine
félisten
Még egyszer végigolvastam, amit írtam a #420-ban: az volt a kérdés, lesznek-e nehézségi fokozatok, én meg azt írtam, hogy igen, de lesz olyan, ami csak előfizetőknek lesz elérhető (amiket a #459-ben idéztem). -> szvsz nem írtam semmi félrevezetőt vagy félreérthetőt, a lvlcapről meg pláne nem, szal végképp nem értem a #423-at.
-
Wolverine
félisten
Nézd csak meg az utolsó hírt a Patch 0-ról:
Csak előfizetőknek:
Elite mód
Ez azoknak készült akik mindig túl könnyűnek érezték a játékot. A démonoknak több az életük, több sérülést okoznak, gyorsabban mozognak, nagyobb csapatokban mozognak és több boss lesz található. Számtalan csavar a teljes balancolt játékhoz képest, ez az extrém nehéz kihívás egyfajta haladás a játékban.
Hardcore mód
A hardcore módban nincs meg a számtalan feltámadási opció. A játékos aki a végső kihívást keresi, próbálja ki az Elit hardcore karaktert!Na erre írtam én, hogy bizonyos módok csak az előfizetőknek lesznek elérhetők. A lvlcapről egy szót sem szóltam

-
-
Apophis
őstag
Tényleg kijön a cucc 2-án?
-
alien_
őstag
Nyílván, lőfegyvernél nem, de kardnál furcsa lenne, ha nem adódna össze, elég valóságszerűtlen lenne

Hír: Megnyitotta virtuális kapuit a Hellgate: London Európai site-ja.
-
alien_
őstag
Múltkori cikknek itt van a fordítása!
Thanks 2 http://hellgatelondon.hu -
Ájvé
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
sejtettem hogy jól tudom

jah nem mai
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a kiegészítő előtt volt anno.

Utána már én is Mephisto-t gyaktam. Amúgy miért is volt vége Diablo kinyírásakor? Utána jött az expansion. Na, ha Mephisto-t kinyírtad, AKKOR volt vége.

Mindegy, elég a Diablo-téma, ez végül is a Hellgate topikja.

Mod: Meginezafrányahejesiras...

-
Ájvé
veterán
nekem mindig a legkisebb kis csicska szörnyek(még kis kék boss se volt) dobták ki a táp cuccokat ilyeneket mint: stormshield, grandfater
-
Sirandrish
legenda
válasz
Vistaboy
üzenetére
Hát mert Dionál vártad...én Mephistohoz jártam vissza ötöbbszáz alkalommal és bizony ő dobál Ultraritka (barna nevü) cuccokat...Dio minek dobna mikor elvileg ott vége a gamenak? mit kezdenél vele?
Mephisto papa dobál...én már csak tudom..összesen már tuti megöltem vagy 100.000szer
-
Ájvé
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
a csillag ez egy plusz jelölés a cucc erősségére az mellett ki is van írva
1 csillag enchanted zöld
2 csillag rare kék
3 csillad legendary barna
4 csillag (még nem láttam ilyet
)
5 csillag unique sárga
ez ugyan az mint a dioban a fegyver jelölések, csak itt nem ugyan az a sorrend az erősség tekintetében vagyis a szín jelölés nem ugyan az (pl itt a sötétbarna a legendary a dioba a sötétbarna volt az unique, de itt az unique már sárga színű ami asszem a dioba rare volt
ha keverem szóljatok
) -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah. Mindig amikor elértem Diablo-ig, azon imádkoztam, hogy dobjon végre egy Unique esetleg egy Set-item-et. Sajnos sokszor csak a gemeket dobálta és sárgákat...

Mod: hejesirás rulez!

-
Ájvé
veterán
rámész a fegyora jobb klikk és a középső lehetőség, ott kiír mindent a fegyverről, sebzés hatótáv milyen modok mennek bele meg még sok mást is (pl firefo launcherem-el ha lövök egyet a becsapódás helyén egy nagy "tűzkör" marad ami tovább sebzi az ellent, még ennek a sebzését is kiírja itt)
-
Ájvé
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem játszottam a demoval, nem tudom, hogy mi nincs és mi van benne, de ahogy olvasgatom a hsz-et nem sok minden van benne ...
-
alien_
őstag
Neeeeeeeeeeeeeeeee, a server megint offline
Asszem ebből előfizetés lesz.... Az alap inventory iszonyatosan kevés (vagy a drop iszonyatosan sok?), nem véletlen a premium előfizetésben az a +inventory tárhely. Ha más nem, marad a kétszámítógépes megoldás.. =)) Két reg, pakolgatás másik(ak)hoz...
Egyébként nekem is pottyant egy brutális fegyó, bár az csak 3 csillagos, majd küldök shotot, ha bejutok valaha..Tényleg, egyébként hol mutatja a karakter sebzését?
Picit átláthatatlan. A térkép most már oké, de az elején elég kusza volt az is..Tényleg, ki milyen néven nyomja? TheSlayer -t láttok, akkor köszönjetek rám, jelenleg kb lvl9-10 -es küldik körül megtaláltok!
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha normálon szénné akarod fejleszteni, akkor ahhoz olyan hosszú játék kellene, amit megírni jóval tovább tart. Így legalább harmadannyi munkával lehetne háromszor annyi játékidő.

-
Ájvé
veterán

bocs az előző nem sikerült
ez is elég felemásra, nem tudtam, hogy lefelezi, de a lényeg látszik azért -
Ájvé
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
nem igaz!
a lvl cap mindenkinek (fizetős nem fizetős) ugyan akkora lesz!
normál nehézségen 22 a lvl cap
nigthmare-en lesz 50-en és a teljes játékban már benne is lesztovábbi infók:
hellgatelondon.hu
ha lehet tájékozódjatok mielött kimondtok valamit, megtévesztő lehet ...
más:
fegyó kép:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/071021/Hellgate_mp_dx9_x86_2007-10-12_15-24-30-53_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071021/Hellgate_mp_dx9_x86_2007-10-12_15-24-30-53_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
sajna nem tudtam craftolni mert nem volt elég alapanyag, de viszont van egy unique karom is amiről nincs képem, ha újra élnek majd a szerverek kirakhatok egy képet arról is -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehetsz. Menj el 66-ig és állítsd feje tetejére a monitorodat.

Amúgy a másik ok lehet még az is hogy nem tudták olyan hosszúra készíteni a játékot, mint a Diablo II-őt. Mondjuk lehetett volna a nagy öreg példájára először Level 33-ig Easy szint, azután Level 66-ig Medium, és Végül Level 99-ig Hard.

-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
jah marketing, nehogy már az alapjátékot olyan sokáig élvezhessük vegyük meg inkább még a két kieget és akkor már lehetünk 100asak is

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem nem véletlen... Majd az expansion-okban lehetsz level 100-as is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Satan_Claus
üzenetére
lvl 50 lesz a max a fullba?
egyre jobban butitják ezeket..a Dioba még lvl99...a Titan Questbe már csak 75 ebben meg 50?
a kövi zsír ilyen stilusu gameban már csak 30 lesz
pedig a DIonak pont az adta (részben) a szavatosságot hogy ha valaki akarta szanaszét fejleszthette a szeretett karakterét. -
Zee21
aktív tag
jah énis ugy tudom hogy kék durvább mint a zöld mert nekem szinte minden boss dob valami zöld szart és kéket eddig csak egyszer droppolt egy buzi nagy szar amit féloráig kaszbaoltam egy srác füléért komolyan szerintem meg lett volna a füle nélkül is

hogy lehet a fegyot upgradelni?? ugy értem beleépíteni ilyen fosást amitől erősebb lesz mert van egy corruptbladem azt gondoltam kéne vmt belerakni
egyébként covent cordennal sokat lehet baszakodni nah de ennyit és ne öttbet nehogy büntibe kerüljek
-
ChromeX
addikt
szerintem a marksman skilljei nagyon is használhatóak, jobbgombra berakod a féltérdeélst és sookkal pontosabban céloz, a gránát pedig tényleg kicsit nagyot száll de azért lehet írányítani nekem sikerült, van még az a össze-vissza lövöldözős őrült skill is az meg akkor jó ha sokan jönnek rád benyomod és megfekteti az összeset

#389: at enchanted (zöld) gyengébb mint a rare (kék) aztán találkoztam még a legendaryval is az sárga 3 csillagos, valaki említette hogy vagy még ennél dúrvább is tudna screet linkelni kíváncsi vagyok, már többször nem nyomom végig a demot elég volt 4x

jah még valami a teljesben mennyi lesz a lvl cap?
-
wesker24
senior tag
És igen I MADE IT !!

Hála az egyik haveromnak mert régebben ő is jelentkezetta Beta Testre és küldtek is neki e-mailt most töltöm a Hellgate London beta verzióját !!
De mivel 4,3 GB igy a lassú netem miatt igencsak sokáig fog tartani mire lejön 4,3 giga !!
Na de sebaj talán éjszakára le is jön !! És már holnap tudok is vele játszani !!

-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, van respawn, de lvl5-ös cap is. A Marksman ranged dps, a Blademaster meg melee
Előbbivel már lvl4-en is lehet két pisztolyt hordani, ez biztos - ilyenkor a bal és a jobb gombbal is tüzelhetsz. -
Apophis
őstag
Érdekes ez a demo. A grafika a stílushoz tökéletesen elegendő (az ellenfelek viszontnekem elég gyérnek tűntek), a demo pályák mind ugyanúgy néznek ki, így hangulatot nem tudom megítélni. Brutálisan belassult a központban illetve minden nyílt területen 1024*768-ban, zárt helyeken fix 100 FPS, van még mit optimalizálni. Valahogy a Marksman játékmenettől nem estem hanyatt, a 3 elérhető képesség használhatatlan (a gránát ráadásul kontrollálhatatlan), egyszerűen lelőttem mindnekit, ez nyilván a betanító szintek jellemzője. Én egy Dio szinten monotos lootkukázásra semmiképp nem ruházok be, remélem a multit tisztességesen kidolgozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ott csúnyán felröhögtem, a Hullajót mindig is bírtam...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)