- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Bishop_
tag
Segítsetek pls! Nem tom eldönteni, h a Hellgatet vagy a WoW-ot kezdjem e el!? Vki esetleg néhány érvet?
-
Finwe
őstag
Hali!
Az lehet a demoban, h megcsinálok 3-4 küldetést és annyi? megnyílt valami addig lezárt átjáró, mögötte aprítok az utcán és onnan le tudok menni vhova. Nah, annak a végén kinyírok valami nagyot és nincs küldetés
. Vissza mászok és még mindig semmi.
Olvastam itt, h rövid a demo + írtátok is hol a vége de semmilyen nevet nem jegyeztem meg
Finwe
-
Veg1ta
tag
Kis Hellgate-ezés meg egy Bioshock végigjátszás után már a Jerichoban is keresem a hullákban a cuccot....

-
Tigi
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Köszi srácok, akkor valszeg reinstall lesz belőle.
-
alien_
őstag
Catalyst szokott érdekes dolgokat csinálni, haver Catalyst után rakott fel ForceWare-t, és néhány játék nagyon rossz fps-eket produkált, 8800gt sli-vel is... Reinstall segített.
Sőt, másik srác 2db 2900xt crossfire -ből kiszedte az egyiket, és teljesen kiakadt catalyst, driver újrarakása sem oldotta meg a gondot - hiányolta a másik kártyát. Win reinst segített.. -
Tigi
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Nem.
Most Upper Kingsway-ben járok és mikor bemegyek akkor van, hogy nincs textura csak ellenfelek van amikor van textura is de ha megyek egy darabig akkor vannak helyek ahol nincs textura.
Tehát valahol van valahol nincs.
Lehet, hogy win reinstallt kéne csinálnom mert az ATI előtt 8800 GTS volt a gépben és lehet az kavar be?
-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
de, tuti
. masoknal is volt ez a "bug" 
-
Tigi
őstag
Sziasztok
ATI kártyán találkozott valaki textura hibával?
Vannak helyek a játékban ahol nincs semmilyen textura csak feketeség.Ötlet?
Köszi.
-
Zee21
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
ok de ez nem elite csak sima ilyen normal szutyok... azt gondolom vágod

de majd kitolom rendesen és meglátjuk.... -
Zee21
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
akko most nem fogsz majd velem jönni?

-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
majd 15 utan lesz
. szarul alakultak most a cuccaim, semmi armor vagy +defense special damagekre nem ugrott. de vicces neha hogy a palyara alig tudok bemenni, mert ott orkodnek a kapunal 
-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
aham. elit kezd nehez lenni egyedul ilyen nekemfut-lestunnol-megut-lestunnol-megut-meghalok mobok miatt

-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
meg valami, a ricochet mikor csinal valamit? ha mellelottel? ez a "bounce off hard surfaces" szamomra nem tul bizalomgerjeszto.
-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
igaz,ha a critre triggerelo dolgok ki vannak gyurva, akkor ehhez hozzajon a golyok sebessege a crit gakorisag miatt

a +% crit chance multiplier remelhetoleg az amit mondasz, bar jobb lenne kiprobalni valami item fel/levetellel, ha letezik olyan ami nem vs, hanem mindenre hat.
eliten merre jarsz marksmannel? esetleg osszefuthatunk, mi a neved?
-
Satan_Claus
őstag
Van már 5 elite karim, a legmagasabb a Marksman

8-as rapid fire után éri meg az alsót tuningolni, ha normál fegyóval mész, a 8% több, mint ami 8-9 skill között van. És az sajna nekem hármas, mert elqrtam egy pontot a homing shotra

a valasz splash damagenel tobb sebzes ugyanugy tobb mobra megy, tobb golyo kevesebb sebzessel szinten, szoval arra kell tenni, ami osszessegeben nagyobb damaget novel, akar a golyok mennyisege, akar a sebzesnovekedes altal.
Ez egészen addig igaz, amíg nem triggerel a ricochet/reflected shot, mert ekkor 3x sebez egy mobot egy golyó.
Mint írtam, az összes modom +crit chance-os (csak ugye vs. zombies nincs)Sniper stance: én inkább maradok a tacticalnél, csak furies meg lufik ellen használom a snipert, crit chance a lényeg, (kb. 250% vs spectrals modokkal
) erre még elkel egy kis plusz.Meglátásom szerint egy +100% crit chance vs demons nem azt jelenti, hogy ha 8% az alap crit, akkor 108% lesz, hanem 16%

mas: minden 5.6-odik crit? hm vegulis splash damage-el elkepzelheto, ha mindegyik mobra kulon szamolja a crit chancet, es nem egyszerre critelodnek (amugy gondolom eszrevetted, tulajdonsagok kozott irja valahol, hogy hany % crited van valojaban).
Igen, splashnél mindegyik mobra dob. Ami még nagyon durva, az a firefox launcher, mert ott a tűzre is dob crit chance-ot, másodpercenként, az összes mobra.
-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
kezdd el eliten, es lvl 10utan rajossz hova kell a damage, ott mar nem ugy megy, hogy 2 spawnhelyet (6-10mob) elfektetsz, 3-4 meghal es hello a tobbi megesz.
nezzuk splash damage. probalom erthetoen elmagyarazni, ez nem szokott sikerulni
.hulye szamokat fogok irni, de igy konnyu szamolni.sebezzen a fegyod mondjuk 100at, lo masodpercenkent 5-ot, 5mobra hat. ez 2500 damage masodpercenkent.
feltursz ra 9 rapid firet
rapid fire 9 +220% speed = masodpercenkent 5alap+5*2.20 = 16 loves =>8000damage/sec
rapid fire 10 +235% speed = 5+5*2.35 = 16.75 loves = 8375damage/secehhez hozzajon a heightened senses szorzo, ami neked 4-es, azaz +32% damage.
azaz rapid 10 + senses 4 = 8375 *1.32 = 11055 dps
ha rapid helyett sensest tettel volna:
rapid 9 + senses 5 = 8000*1.4 =11200 dps
ezzel el lehet meg jatszani egy ideig, nem tudom mikor fordul a kocka, saccra ugy eri meg ha rapid fire 1-2vel magasabb mitn a heightened senses. meg nem tartok ott, majd kiszamolom ha eljon az ideje
.a valasz splash damagenel tobb sebzes ugyanugy tobb mobra megy, tobb golyo kevesebb sebzessel szinten, szoval arra kell tenni, ami osszessegeben nagyobb damaget novel, akar a golyok mennyisege, akar a sebzesnovekedes altal.
multishot: eliten muszaj, keves a damage amit a rapid fire produkal.
a 2 stance elonye: sniper stance kuuuurva nagyot sebez, foleg sniper fegyoval. egy loves egy halal. rare, legendary mobokra, orbokra, summonerekre, akarmire. elindul a tomeg, valtasz automatara, 2x damage normal allapothoz kepest. ha kozel ertek, mehet a rapid fire. en jobban preferalom a hatralast, snipert csak az elobb emlitett mobok kiszedesere hasznalom.
tactical: +marha sok crit, ha ki van gyurva a bal oldali critag, akkor ilyet ajanlott hasznalni, mert az osszes pontra a criten kivul rajon a sok proccolo skill.
hatrany: en pl lusta vagyok hasznalni mindkettot + egyedul jatszva nehez egy helyben seggelni mikor futnak felem ezren, foleg eliten ahol 2,3x hpjuk van a moboknak.mas: minden 5.6-odik crit? hm vegulis splash damage-el elkepzelheto, ha mindegyik mobra kulon szamolja a crit chancet, es nem egyszerre critelodnek (amugy gondolom eszrevetted, tulajdonsagok kozott irja valahol, hogy hany % crited van valojaban).
-
Satan_Claus
őstag
Na szóval.
Splash damage-es fegyvernél mi ér többet, több sebzés, vagy több golyó? Multishot: igen, durva, csak az a baj vele, hogy max. 13 mp-ig tart. Ha viszont elnyomok egy multishot-rapid fire combót, elég 4 mp is, hogy minden feküdjön. Ha kimaxolod, belefér 2 rapid sorozat. Minek, ki ellen?

Bal oldali criticalok alatt van a homing shot. Sajnos raktam rá egyet, meg is bántam. Elég sz@r, amikor az összes golyód a falba csapódik, mert kanyarodna a mobra, aki a sarok mögött áll, te pedig az elöl lévőt lőnéd.

Crites ágat kigyúrni maxos tactical stance-szel? Hát... Nekem minden 5.-6. lövésem critical a modoknak köszönhetően, +631% critical damage-dzsel.
Shield penetration van a fegyomon kb. 30%, de tök fölösleges (nekem, amúgy tényleg jó), anélkül is fekszenek.
Utolsó bekezdés: nagyjából egyetértek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sniper stance: miért jobb, mint a tactical?
Szerintem nem az. Kb. kéthetente használom a Beacon-nal együtt, mert lusta vagyok megnyomni a gombokat. 
De nem is azért írtam le ezt a sok betűt, hogy vitaalap legyen, csak leírtam a tapasztalataimat.

-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
tudom, jatszottunk mar egyutt. ritkan erek ra, es akkor is elit modban jatszom ey'lindi neven (ismet marksman ofkoz), regebb probaltalak felvenni, de ez a szar rendszer nem engedi ha offline az illeto, egy ido utan feladtam.
-
Zee21
aktív tag
lehet igazad van én nemtom csak blademaster kocka vagyok de viszont ugy nézki ellentétben veled én nyomultam vele és az ő marksmanjával és hát eléggé meggyőző volt még a "rossz skilltréjével is"
de télleg nem értek marksmanhoz de énsem vok a minden pontot a lvl 30-as skillekre és a többi meg noob mert már lvl 5-n lehet használni.... -
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
ja es sniper fegyvered van, de 1 pontot sajnaltal sniper stance-re, fura
. pedig az nagyon gyilkos tud lenni., automata fegyverrel is. -
Apophis
őstag
Aki már 50-es Elite módban mondhatna pár szót a további kihíváskról.
-
maross
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
par megjegyzes, nem tudok elmenni mellette komment nelkul
"Először is Így kell kinézni egy Marsman Skilltree-nek"
eloszor is nincs ilyen hogy "igy kell kineznie" valaminek. vannak optimalis skilltreek, kulonbozo dolgokra (egyedul mesz, partyban, nightmaren, eliten, hardcoreon, akarmin).
ez a skilltree egyeni velemenyem szerint nagyon rossz
. eleve a rapid fire 10 helyett ha parat atpakolsz az alatta levokre, sokkal tobb damaget nyersz. (szamold ki nyugodtan). a multishot meg azon keves lvl30 skillek egyike, amelyik uberbrutaldurva, es csak 1 pontot teszel ra, ez vicc.baloldalon a criticalok ki vannak gyurva, a legalsora is befert volna egy, elso pont 3x annyit er mint az utana kovetkezok. persze szereny velemenyem szerint crites agat kigyurni csak partyban + maxos tactical stance-el eri meg, hogy legyen crited egyaltalan, kulonben falra akaszthatod a critre proccolo skilljeidet.
a rovid kitero utan: zold fegyver eselytelen, nem csak ez szamit, a shield penetration pl aranyat er sok helyen, lehet ez van rare/legendaryn, zold fegyon pedig semmi.
sok mod = sok damage: igaz, de talalhatsz sok modos kek/legendaryt is, es azoknak sokkal durvabb a damageuk, foleg sniper fegyoknal.augment: cuccaimat aminek eleve van par jo tulajdonsaga, a legolcsobb augmenttel fervertezem, neha beugrik +par stamina, armor, akarmi, jol johet kis penzert. a marha jo legendaryra persze jobb megy. mas klassz tulajdonsaga ugrik be? pech, ez egy ilyen bicikli.
nano forge vs fegyver: mindig maxosra !! noveli a damaget, legjobb cucc. amire figyelni kell: a modok szintje, ha kiszedjuk a regi modjainkat, mar nem biztos hogy vissza lehet teni bele.
mod vs fegyver: lehetoseg szerint kek/legendary modokat tegyunk a fegyoba, mert tobb damaget novel rajta mint a zold, sokszor meg akkor is jobban megeri, ha gyengus rajta a mod tulajdonsag maga. -
Zee21
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
te vadállat
na és akkor most ugyanezt templar blademasterre ha kérhetem vagy nekem nincs szükségem rá?

-
Satan_Claus
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Néha keverem az a és e betűket gépelés közben, bocsi

-
Satan_Claus
őstag
Lehet, hogy egy kicsit későn, de adok néhány tippet a játékkal kapcsolatban, azon belül is inkább Marksman-eknek.
Először is Így kell kinézni egy Marsman Skilltree-nek
Első fegyverem: Steelhook launcher (Talon launcher utódja) Jó nagy a szórása, de messze visz. 5 modslot van benne, mindegyik mod +critical chanse vs. akármi és +critical damage mod. Találtam egy legendary 4 slotost is, de az 5 slotos jobb, pedig csaka zöld. És ez mindegyik fegyverre igaz, a max. slotosakat kell keresni. (Csak olyan modokat használok, amiknek 2 tulajdonságuk van)
Második fegyverem (szintén zöld) 8 modos Sniper, amibe eddig csak 6 normális modot találtam
. Spectralok ellen van kigyúrva, 86% shield penetration-nel.Harmadik: egy (zöld) 6 slotos Arclight Fusion rifle fire damage-dzsel, az összes mod +ignite attack strength-re ad. Összesen 678, de lesz az még több is. Volt egy 5 slotos legendary Firefoxom, de azt kölcsönadtam valakinek, és nem tudom kinek. Előtte ezzel gyújtogattam.
Nincs az a szörny (vagy csapat, legyen az kék, sárga), amelyik túlélne egy Multishot/Rapid Fire combót Steelhook ellen.
Van egy jó kis Feature a játékban, méghozzá a Tower of London-nál. Ha kinyírjuk a marmantyot, és nem adjuk le a küldit, ki-bezónázás után újra ki lehet nyírni. Ekkor jön a képbe a gyújtogatás: Ha úgy öljük meg, hogy ég, akkor eltűnik a teste, és azonnal poppol bezónázáskor. Jó erre még az evoker Firestorm-ja, vagy Evoker/Summoner lifedrain-je is, vagy egy tüzes kard.
Nightmare-en a végefelé a bossokat csak gyújtogatni érdemes, ha meggyullad, 5% élet /sec.
Van még a játékban egy szinthatár, hogy mekkora marmantyokat tudsz sebezni normálisan, ez általában 5 szint, 40 fölött több. Ha például mennél tovább Temple Station-re, akkor útközben 47-esek vannak, amiket csak lvl 41-en lehet gyakni. Sok XP-t sem ad magas mobokra, tehát nem érdemes becsatlakozni egy magas társaságba, hogy majd ömlik az XP.
Shulgoth: van egy minigame, hogy öld meg Shulgoth-ot 100x. Ha csapatban mész, mindig csak annak adja a killt, aki megöli! Tehát ezt jobb egyénileg művelni.
Beszélni kell a 3 gépről is.
De-modificator: No comment
Augmentrex: egy trágya, a fegyverekre mindig a másik kaszt skill-jeit pakolja. Ugyanakkor egy rare vállpáncélomból olyat faragtam, hogy eldobtam a Unique-ot. A fegyverek max. 5 tulajdonságot bírnak, a páncélok 4-et.
Nano Forge: állítólag a patch előtt dobott magas stat igényű páncélokat meg kell nanózni, és csökken a stat igény. Páncélokra egyébként 2-3 shield-et ad (nekem ennyit adott) utána hanyagoltam, ezt ajánlom mindenkinek. Fegyvereket nem kell orrba-szájba nenózni, mindig csak arra a szintre, hogy a modot, amit találtál / kraftoltál bele tudd tenni. (Pl. 35-48as modhoz lvl 33-as fegyot upgradelni kell) Figyelem! Ha benne van egy alacsonyabb szintű mod a fegyverben, és a fegyvert feljebb upgrade-eled, akkor a mod továbbra is működik. Ha mindenképp upgradelni akarsz és olyan mod van benne, ami nagyon kell, akkor –vagy írd le, hogy melyik mod hányas szintű –vagy szedd ki őket; nézd meg; tedd vissza, amit meg akarsz tartani; és úgy upgrade-elj.
Egyelőre ennyi, majd ami még eszembe jut, és lesz időm (na és persze ha érdekel valakit) írok ezt-azt.
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Eléggé pofásra sikeredett a gém, de egy kicsit elbizonytalanodtam. Az első pár(száz) hszben nem találtam a kérdéseimre választ,ezért feltenném őket:
-Igaz az,hogy a legnehezebb fokozatok(nehézségi szintek) csak azoknak elérhető,akik havidíjat fizetnek? (gondolom a legjobb cuccok is ott esnek)
- Mennyit gombolnak le havonta? (megtaláltam: Engem főleg az idegesít, hogy az USA-ban 10 $ a havidíj, EU-ban 10 € -y Ez igaz?)
-Olyan,hogy skillek visszabontása itt nem ismert fogalom?Hirtelen ez a 3,de azt hiszem, első körben elég

-
Zee21
aktív tag
Kopasz!!! ha kell van a summoneredhez fegyom 96-os pontal rakat moddal sydonai szerver ha kell dobj privit vagy vmt
üdv zee -
Anti-Hero
aktív tag
Van valakinek eladó zombotja? Mert megvenném vagy adnék érte cuccokat.
-
Myair
tag
Vkarinál minden beállítűst megnéztem, semmi. a moncsinál sem találtam ilyen beállítást, hogy össz felbontás engedélyezése. 1680x1050-ben van, játékon belöl, ha megadom neki hogy 16:10-es felbontásokat mutasson, akkor csak a maxot engdi. ha visszaállítom hogy mutassa mind, akkor ott van sok, de egyiksem wide-os.. :S
-
Zee21
aktív tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
NINCS

Myair:feltetted ezt a kérdést egykor fél 3-kor még nem kaptál választ szerintem még nem kéne aggódnod mivel csütörtök van és munkaidő kellős közepén kérdezgeted a dolgaidat nyilván nem fognak rá válaszolni egyhamar....
én itt vagyok de nekem közöm nincs hozzá és sajnos nem tudok segíteni -
Myair
tag
HI all, valaki tudna segiteni? HEllgate london nem akarja kezelni a wide 16:10 felbontást.. Egyedül a maxra tudom beállitani ami wide, 1680x1050. A többi felbontás sima moncsihoz való..:S
nem tudom miért csinálja ezt, valaki ötlet? A configom: windows sp2 prof, gigabyte P35 DS4, E6550 C2D, 4gb ddr2 1066, gainward 8800GT, 2x 320 sata2 vinyo, 20" samsung 205bw tft moncsi.
Előző karimnál be tudtam álítani pl 1280x800-ba, mondjuk vista alatt, az ATI 2600xt volt.Visszatoltam xp-t inkább, vista még bölcsiben jár...
pls help
-
Anti-Hero
aktív tag
Esetleg van olyan földi halandó aki ELITE-NIGHTMERE ACT 2-be jönne velünk?
Velem meg a haverommal.
A nevem: POWERBALL
-
Zee21
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
okés nah akko hentelünk dobj egy privit vagy akár ideis

-
Zee21
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Zeemester lvl9 blademaster két cickoval meg két kardal XD
és Sydonai szerver -
Wolverine
félisten
Charing Crossról elindultam Temple Station felé; közben jártam két riftben és egy Ancient Blood nevű helyen extraként; léptem két szintet (14 -> 16); találtam egy unique puskát magamnak, meg egy legendary tech upgrade-et; majd amikor belépnék a portálon Temple Stationre, DC... nem baj. Visszaléptem, és Charing Crosson találtam magam. oké, hogy az újrakezdéssel megint nyertem majd egy szint xp-t és rengeteg törhető lootot, de ez egy kicsit demoralizáló volt.
-
Zee21
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
jovanakkor te kockaláma
tolhatnánk együtt van valami olyan szánalmas karid amivel még nem gáz velem nyomulnod?
-
Satan_Claus
őstag
8:00-tól új patch van, remélem, ez már a 0.6-os.

-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Micsoda fantáziadús nevek

-
wesker24
senior tag
Hello mindenki nem tudja valaki hogy a mérnőknél mire érdemes a skill pontokat rakni ?? Nem rég kezdtem egy játékot egy mérnökkel !!
Most épp a Holborn stationon vagyok jelenleg !!
-
maross
nagyúr
valaki indithatna egy masik guildet
. es ha valaki akar elit karival jatszani a techsmith's mind utan, szoljon
. lehetoleg ejfel utan 1-3korul 
-
alien_
őstag
Valaki játszik online? Milyen lett a játék a bétához képest?
Ha minden jól megy, lassan megérkezik az eredeti Hellgate-m, már kedd óta várom
-
_ocsisajt
őstag
sziasztok!
nemtom de en lerugdalom komolyan a gepet...
-Vista 32bit angol
-kilottem azt a tetves parental controlt is a servicesbol
-probaltam mindenfele modban (administrator, xp mod stb)
-probaltam mar sima mezei userkent! raadasul ugy, hogy parentalban minden tetves opciot engedelyeztem!es akkor a hibaszoveg:
"Az alkalmazás futtatása nem engedélyezett szülői korlátozás miatt" hogyaza...
valaki valami 5let? mert komolyan mar nagyon duhos vagyok

-
Ájvé
veterán
nem szeretem mert elveszítem a kontrollt, vagyis lehet, hogy lő mint az állat, de védtelen vagyok a támadásokal szemben és ez engem zavar, mert amúgy ha van lehetőség mindig elmozgok
orbokhoz csak egy jó pajzs átütő fegyver kell semmi más
summonerek meg nem voltak problémások, most így elit nehézségen kicsit neccesebb, de legalább több zombit ölök így
IWIN gomb? az melyik? -
maross
nagyúr
speciel arra gondoltam critnel, hogy elso pont 25-40% eselyt jelent az osszes tobbi pedig 5-10et, ugyhogy en biztos 1-1-1 ponttal inditanek, es utana maxolnam valamelyiket.
a sniper stance az orboknal szerintem aranyat er azert az 1 pontert, csillio kilometerrol leszdheted egy lovessel, akarcsak a zombi summonert es egyeb kenyes mobokat. en sem guggolod es lodozok, de ha vannak ezren, a "fonokot" kiszedem belole. az durva hogy nem hasznalod a rapid fire-t, az a legjobb skill
. a multi+rapid meg IWIN gomb, benyomod es barmilyen mennyisegu mob megfekszik. -
Ájvé
veterán
Ricochet, Reflected shot és homing shot semmilyen összefüggésben nincsenek egymással (csak annyi, hogy mindnek critical alapú a működése ill az váltja ki), de ha arra gondolsz jobb több kisebb mint egy némileg magas esélyű az igaz van benne valami
Controlled burstre biztos nem rakok, mivel rapid fire-t se használom (maximum addig használom, még meg nem lesz a multi shot)
stancere meg nem rakok, feleslegesnek tartom, arra elég az az egy is ami van (tactical stance) ha elkezdek gugolgatni és úgy lövöldözni akkor csak evvel fogok szórakozni és én nem evvel akarok szórakozni hanem menni és irtani
meg amúgy sem a stílusom -
maross
nagyúr
reflected shot tuti nem er 7-et, ha a masik ketto 0-an van. helyedben 1-5-1 et tennek. multishot agon nekem is hasonlo lenne, talan a controlled burstre tennek meg 1-2ot.
a multi beacon erosen elgondolkodtato, de 15 pont kell hozza...lehet maradok a sima beacon-nel, utana kene olvasni. egy multi beacon-multishot-rapid fire combo alatt mindenki elhasal az tuti
. igaz irdatlanul sok manaba kerul, kb maxrol->0ra. -
Ájvé
veterán
szerintem tulzottan sok nincs, én így fogom kifejleszteni a karim:
Marksmanom
gránátok közül talána fázis gránátra nyomnék ha lenne elég pontom, de azt a fennmaradó egyet felesleges ráraknom semmit nem érne magas szinten -
maross
nagyúr
nagyon kihalt a topic. ey'lindi neven kezdtem egy ujabb marksmant elit fokozaton, most jarok talan lvl 11nel
. a 4 oras bonuszpontos fícsör meg mindig nem mukodik, pedig az utolso masfel orat rahajraztam mikor rajottem hogy akar meg is lehet
. amugy a fokozat tetszik, sokkal tobb ertelme van mint normal fokozaton a daralasnak, itt neha meg kell gondolni hogy ugorj be egy nagyobb group kozepebe 
mas: ha esetleg van itt valami profi marksman es leirna a velemenyet hogy szerinte megeri e granatot kigyurni maxra, es ha igen melyiket, azt ertekelnem

-
frame>24
addikt
aki gondolja, vesse össze a game térképpel (mer ez elvileg London) -
frame>24
addikt
válasz
Rain Blade
üzenetére
és sajnos én is...pedig nagyon bizakodtam

-
Sirandrish
legenda
válasz
Rain Blade
üzenetére
sajnos egyet kell hogy értsek...nagyon kevés féle lény van a helyszineket mg majdnem egy kezemen megszámolom...ok hogy más a neve meg másfele kanyardik de ugyanaz

-
Rain Blade
tag
Nekem volt szerencsém kb 2 hetet játszani a játékkal...
És azt kell hogy mondjam hogy engem nem győzött meg
A kasztok jól kivannak találva de egy idő után elég monoton egy játék.
Hasonjó helyszínek ... ugyan azok a szörnyek....gyorsan meg lehet unni... -
maross
nagyúr
elit modnal meg mindig azt irja hogy elofizu meg normal mod teljesitese kell

-
frame>24
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
(most vót kis időm) hát, smöff...
- 24 char slot nem látszik, viszont nincs ott a 3 limit sem (csak aktuális + new)
- az, h a chat window default van, az igaz, de már nem tudsz PgUp, PgDown-al váltani a tab-jai közt (local, party, etc.)
a többihez elmélyült játék kéne... -
Vistaboy
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Természetesen én sem szimpatizálok ezzel a mostani hozzáállással, hogy úgymond "Vegyen a kedves user új gépet ha játszani akar, minek optimalizálni?", de ez nem csak a Crysis-nál van így. Bár az kétségtelen tény, hogy idáig az összes többi next-gen játék elfutott 1280x800-as felbontásban maximális részletességgel (Mondjuk AA nélkül).
A Crysis amúgy nagyon jó játék, idáig messze ez tetszik a legjobban a mostani felhozatalból (Jericho, MOH-Airborne, Blacksite Area-51, Gears of War, Timeshift, NFS-PS, Hellgate - hogy csak a fontosabbakat említsem). A Hellgate is egy jó játék, egy kicsit a Diablo-hoz való hasonlóság miatt (Meg az RPG-beütés miatt persze) tetszik az is, de azért azt hozzá kell tenni hogy a Crysis - hiába hogy idáig minden pálya dzsungeles volt -, sokkal hangulatosabb és kidolgozottabb a Hellgate-nél. -
CabalX
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Én KÉRDEZTEM hogy van-e nightmare utáni nehézségi szint, miután azt is végigjátszottad.
Az ELITE-et és az EPIC-et tényleg kevertem ezért elnézést kérek mindenkitől akit esetleg félrevezettem...
Én az ELITE-et szerettem volna javasolni, mert mint írtad jobbak a drop-ok, és mivel nincs sem "pénzes" sem szellem formájú újjáéledés, sokkal óvatossabb, és "csapatjátékszerűbb" lehet a dolog úgy hogy csak a városban kezdheted újra (illetve ott van még a PP).
Primrose-al kapcsolatban csak egy dolog segített, ha levettem az árnyékokat + az AA-t.
Remélem ezek az optimizálatlanságok előbb utóbb megszünnek... -
frame>24
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
1.0.43.4020 - így értetted, h nézzük meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

. Vissza mászok és még mindig semmi. 

) erre még elkel egy kis plusz.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)